مهم
⭕️⭕️ جنگ بزرگ در ماه آینده مارچ ۲۰۲۵ /جزئیات
👇🏻👇🏻
▶️ https://t.me/+O68HopAeL4i5LU2U
▶️ https://t.me/+O68HopAeL4i5LU2U
✍ مطلب پین شده مطالعه کنید
🔶۹ فوریه ۱۹۴۳ (۲۰ بهمن ۱۳۲۱)، آغاز کشتار وولین
🔸کشتار وولین –که در تاریخنگاری لهستانی به این نام شناخته میشود و در منابع اوکراینی از آن بهعنوان "تراژدی وولین" یاد میشود– شامل قتلعام گسترده شهروندان لهستانی بهدست ارتش شورشی اوکراین (UPA) و کشتار اوکراینیهای ساکن غرب اوکراین بهدست ارتش میهنی لهستان (AK) بود. این درگیری عمدتاً در مناطق وولین و گالیسیا رخ داد.
🔸ریشههای این تنش هزار سال پیش شکل گرفت، اما بهویژه پس از کنفرانس صلح پاریس در سال ۱۹۱۹ (۱۲۹۸) شدت یافت، زمانی که جامعه جهانی به لهستان اجازه داد گالیسیا را اشغال کند. شکست روسیه شوروی در جنگ ۱۹۱۸-۱۹۲۱ (۱۲۹۷-۱۳۰۰) با لهستان منجر به امضای معاهده ریگا در ۱۹۲۱ (۱۳۰۰) شد که برخلاف خواست جنبش استقلالطلب اوکراین، گالیسیا را به لهستان ملحق کرد. سربازان اوکراینی که در ارتش سیمون پتلیورا به لهستان برای دفاع از استقلالش کمک کرده بودند، به اردوگاههای کار اجباری فرستاده شدند. گالیسیا بهجای خودمختاری، تحت سیاست لهستانیسازی اجباری قرار گرفت و حتی نام منطقه به "مالوپولسکا" (لهستان کوچک) تغییر یافت.
🔸دولت لهستان، وولین و گالیسیا را سرزمینهای تاریخی لهستان میدانست و با اعمال سیاستهای سرکوبگرانه، روند لهستانیسازی این مناطق را با سرعت و خشونت اجرا کرد. این اقدامات باعث تشدید تنشهای اوکراینی-لهستانی شد و منجر به فعالیتهای تروریستی سازمان ملیگرایان اوکراین (OUN) در دهه ۱۹۳۰ (۱۳۰۰) گردید.
🔸آغاز کشتارهای گسترده با اقدامات پلیس کمکی اوکراین تحت فرمان نازیها رقم خورد. این نیروها عملیاتهای سرکوبی انجام دادند که...
پارتیزان
🔶۹ فوریه ۱۹۴۳ (۲۰ بهمن ۱۳۲۱)، آغاز کشتار وولین 🔸کشتار وولین –که در تاریخنگاری لهستانی به این نام
قربانیان آن هم لهستانیها و هم اوکراینیها بودند. یکی از نمونههای برجسته، قتلعام روستای اوبورکی در منطقه لوچسک در ۱۳-۱۴ نوامبر ۱۹۴۲ (۲۲-۲۳ آبان ۱۳۲۱) بود، که در آن ۵۳ غیرنظامی لهستانی کشته شدند. با وجود آنکه این کشتار توسط نیروهای آلمانی انجام شد، اما لهستانیها آنرا بهجای پلیس اوکراینی، به ملیگرایان اوکراینی نسبت دادند.
🔸حملات ارتش شورشی اوکراین (UPA) به روستاهای لهستانی از زمستان ۱۹۴۳ (۱۳۲۲) آغاز شد. در ابتدا، هدف این حملات کارمندان لهستانی دولت آلمان نازی بودند، اما بهتدریج به ساکنان غیرنظامی، بهویژه مهاجران لهستانی دوره بینجنگی و سپس بومیان لهستانی نیز گسترش یافت. نخستین رویداد مهم این کشتارها، حمله به روستای لهستانی پاروسلیا در ۹ فوریه ۱۹۴۳ (۲۰ بهمن ۱۳۲۱) بود.
🔸بر اساس روایت لهستانیها، شبهنظامیان اوکراینی با لباس پارتیزانهای شوروی وارد روستا شدند و از مردم درخواست کمک کردند. پس از صرف غذا در خانههای کشاورزان، مردم را در یک محل جمع کرده و ۱۷۳ نفر را با تبر به قتل رساندند.
🔸واکنش لهستانیها نیز سریع و شدید بود. برای نمونه، در ۱۷ مارس ۱۹۴۳ (۲۶ اسفند ۱۳۲۱)، گردان پلیس لهستانی "شوتسمانشافت" ۶۱۵ نفر از ساکنان روستای رمل را قتلعام کرده و کل روستا را به آتش کشید.
#درگیری_قومی #لهستان #اوکراین #کشتار
Tupolev
@Partisan2015
● موشک سوپرسونیک ضدکشتی ایران!
• در جریان نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع که برای بازدید رهبر انقلاب تدارک دیده شد، در نهایت پلتفرم موشک ضدکشتی سوپرسونیک ایران رخ نشان داد!
• مدتها بود که اخباری مبنی بر توسعه موشکهای ضدکشتی فراصوت (سوپرسونیک) در ایران منتشر میشد، اما اینکه این موشک با الگوگیری از چه پلتفرمی ساخته شده و یا چه شکل و شمایلی دارد، پنهان و ناشناس بود؛ براساس منابع غیررسمی بیشاز ۲ دهه پیش، ایران چند فروند موشک کروز ضدکشتی سانبرن (P-270، نامگذاری ناتو SS-N-22) از روسیه خریداری کرده، اما تاکنون هیچ تصویری از آن منتشر نشده بود.
• در نهایت در جریان نمایشگاه امروز، ماکتی از بخش پیشرانه و ورودی هوای موشک در دست توسعه ایران منتشرشده که نشان میدهد وزارت دفاع با الگوگیری از پلتفرم موشک سانبرن، در حال توسعه این موشک سوپرسونیک ضدکشتی است؛ موشک سانبرن از یکپیشرانه سوخت جامد بهعنوان بوستر و شتابدهنده اولیه استفاده میکند و از پیشرانههای رمجت نیز بهعنوان پیشرانه اصلی جهت پرواز تا اصابت به هدف بهره میگیرد.
• نکتهای که وجود دارد، سنگینی و بزرگی ذاتی موشک سانبرن است؛ این موشک حدود ۴٫۵ تن جرم و نزدیک به ۱۰ متر طول دارد! مشخصاتی که بعید است کشورمان عیناً براساس آن کروز فراصوت خود را توسعه دهد و پیشبینی میشود که کروز سوپرسونیک ایران نسخهای سبکتر و کوچکتر باشد تا امکان نصب آن برروی انواع سکوهای پرتاب زمینی، دریایی و حتی هوایی فراهم شود.
○ پینوشت: موشک سانبِرن بستهبه ارتفاع پروازیاش، بین ۱۲۰ تا ۲۵۰ کیلومتر برد و ۲ تا ۳ ماخ سرعت دارد. سرعت بالای پرواز...
پارتیزان
● موشک سوپرسونیک ضدکشتی ایران! • در جریان نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع که برای بازدید رهبر انقلاب
موشک زمان واکنش سامانههای دفاعی ناو را بسیار کاهش میدهد و احتمال موفقیت موشک مهاجم را افزایش میدهد.
#ایران #وزارت_دفاع
#موشک_کروز #موشک_سوپرسونیک
@iranian_defensive_power