🔷️ با کشتهشدن یک نفر در جنوب نوار غزه و یک نفر در جنوب لبنان، تعداد کل کشتهشدگان رسمی ارتش رژیمصهیونیستی از ۷ اکتبر تا کنون به ۷۷۸ تن رسید.
#اسرائیل #لبنان #حزبالله
AnotherOne
@Partisan2015
🔶چشم در مقابل چشم؛ بستن یا تهدید به بستن کنسولگری ایران
🔸پس از آنکه جمهوری اسلامی ایران، جمشید شارمهد رئیس و بنیانگذار گروهک تروریستی تندر را بهجرم اقدامات تروریستی از جمله بمبگذاریهای متعدد در میان مردم غیرنظامی، دستگیر، محاکمه و اعدام کرد، جمهوری فدرال آلمان به عنوان کشوری که به شارمهد اعطای تابعیت کرده بود، اقدام ایران را محکوم و اعلام کرد که اعدام تبعه این کشور بیجواب نمانده و بههمین دلیل، اعلام کرد که کنسولگریهای ایران در شهرای هامبورگ، فرانکفورت و مونیخ را میبندد.
🔸اقدامات متقابل در امور دیپلماتیک امری بدیهی است، شایسته است که درصورت هرگونه اقدامی دیپلماتیک در قبال مراکز دیپلماتیک ایران در کنار محکومکردن یا احضار سفیر، اقدامی متقابل و همسو با ضوابط دیپلماتیک انجام گیرد.
🔸اقدامات متقابل متصور در صورت بستن کنسولگری ایران در آلمان چیزی جز بستن کنسولگری این کشور در جمهوری اسلامی ایران نبوده و صرف احضار سفیر نه تنها در برابر این قبیل واکنشها، کنشی منطقی نبوده، بلکه این مورد باعث لطمه به حیثیت ملی خواهد شد.
🔸شایسته است در صورت تهدید به بستن کنسولگری، این اقدام به صورت تهدید از مبانی رسمی کشور اعلام شود و یا در صورت بستن کنسولگری ایران دقیقا همین اقدام نسبت به کنسولگری آلمان صورت پذیرد.
#آلمان #کنسولگری #حقوق_دیپلماتیک
Kamal
@Partisan2015
🔹️تصاویری از یک رادار کشف آرایهفازی سهبعدی 48Ya6-K1 "پادلت-K1" ارتش روسیه که در منطقه کیپترخانکوت در شبهجزیره کریمه اشغالی توسط پهپاد انتحاری اوکراینی در تاریخ ۲۳ اکتبر مورد اصابت قرار گرفته است.
🔹️در این مورد نیز پهپاد انتحاری اوکراینی به جلوی کامیون حامل این رادار اصابت کرده و طبق تصاویر ظاهراً آسیب سنگینی به آرایههای این رادار و ژنراتور (در انتهای کامیون حامل) آن وارد نشده است.
🔹️رادار 48Ya6-K1 "پادلت-K1"، یک رادار کشف آرایهفازی سهبعدی بوده که در باند S فعالیت میکند و معمولاً برای کشف اهداف ارتفاع پست نظیر پهپادهای انتحاری بهکار میرود که البته در این مورد، این رادار طعمه پهپاد انتحاری اوکراینی شده است.
#48Ya6 #48Ya6_K1
#Podlet #Podlet_K1
Tomcat
@Partisan2015
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️ تکامل مولتیروتورهای شکارچی
🔹️درطول حدود سه سال جنگ بین روسیه و اوکراین، ریزپرندهها در انواع و اقسام نقشها بهکار رفته و بخش جدایی ناپذیر این جنگ بودهاند. رفته رفته استفاده از مولتیروتورها در نقش پدافندی نیز افزایش یافت و هماکنون نیز کوادکوپترهای شکارچی پرنده درحال تکامل هستند.
🔹️ویدئوی اول، مربوط به یککوادکوپتر اوکراینی بهنام Sting است. اوکراینیها ادعا کردهاند این مولتیروتور علاوهبر توانایی شکار سایر ریزپرندهها و پهپادهای سبک، حتی توان درگیری با پهپادهای گران۱/۲ روسی را هم دارد. ادعا میشود استینگ توان پرواز در سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت و رسیدن به ارتفاع ۱۰۰۰۰ پایی را دارد.
🔹️ویدئوی دوم نیز مربوط بهطرف روسی است. ادعا شده مجموعه پرتاب کوادکوپتری که در دست شخص داخل ویدئو دیده میشود، اولین سامانه قابلحمل توسط نفر در جهان است که از کاونده تصویرساز حرارتی برای پیدا کردن اهداف پرنده بهره میبرد. در ویدئو، صحنههایی نیز از دید کاونده تصویرساز حرارتی کوادکوپتر شکارچی مشاهده میشود.
#پهپاد #ریزپرنده #مولتیروتور #کوادکوپتر
NPC
@Partisan2015
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️کاور کردن فولبک با فلانکر-M!
🔹️ویدئوی منتشر شده توسط وزارت دفاع روسیه که در آن جنگنده چندمنظوره سوخو Su-35S فلانکر-M، جنگنده تهاجمی سوخو Su-34M فولبک نیروی هوایی روسیه را کاور میکند.
🔹️در این ویدئو، برروی جنگنده چندمنظوره سوخو Su-35S فلانکر-M روسی در زیر بدنه و ورودیهای هوای آن، ۲ موشک هوابههوای دوربرد هدایت فعال راداری R-37M و در زیر بالهای آن ۲ موشک هوابههوای میانبرد هدایت فعال راداری R-77-1 و ۱ موشک ضدرادار Kh-31PM در زیر بال سمت چپ و برروی نوک بالهای سوخو Su-35S روسی و مجموعه پادهای L265M10 یا همان خیبینی-M برروی نوک بالهای آن لود شده است.
🔹️برروی جنگنده تهاجمی سوخو Su-34M فولبک روسی نیز که توسط جنگنده سوخو Su-35S فلانکر-M کاور میشود نیز ۴ بمب ۵۰۰ کیلوگرمی FAB-500 T با کیت هدایت ماهوارهای بالدار UMPK-PD لود شده و برروی نوک بالهای آن نیز پادهای L265V یا همان خیبینی-10V مشاهده میشود.
#Su35 #Flanker
#Su34 #Fullback
Tomcat
@Partisan2015
🔷بازیکنان آمادهی بیشتری را در میدان نگه دارید.
🔹فرمانده نیروی دریایی ایالات متحده، کارلوس دل تورو دیروز (۳۱ اکتبر) اعلام کرد که نیروی دریایی قصد دارد ۱۲ ناوشکن کلاس آرلیبرک فلایت I را فراتر از عمر ۳۵ ساله پیشبینیشده خود عملیاتی نگه میدارد. نیروی دریایی در طی ده ماه گذشته ارزیابی کاملی از هر ناو فلایت I از DDG 51 تا 71 DDG انجام داد و تعیین کرد که ۱۲ ناوشکن میتوانند و باید فراتر از عمر پیشبینیشده خود عملیاتی بمانند.
🔹این تصمیم بر اساس ارزیابی وضعیت بدنه، قابلیتهای نبرد، امکانپذیری فنی و نیازهای نگهداری طول عمر این ناوها اتخاذ شده و منجر به افزایش سن خدمت این شناور ها به ۴۸ سال میشود. این ناوها در بازه زمانی ۲۰۲۸ تا ۲۰۳۵ اورهال خواهند شد. نیروی دریایی بودجهای برای افزایش عمر ناوشکنها پیشنهاد داده و برنامه ساخت شناورها را هم بهروزرسانی خواهد کرد.
#ArleighـBurke
#ارلی_برک
Monarch
@Partisan2015