🔷سلام، صبح شما بهخیر
🔹تصویری زیبا از جنگنده Mig-29UB نیروی هوایی ارتش، از قاب دوربین آقای زینلو
Fatherland
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷خمپارهانداز ۱۲۰میلیمتری ایرانی در میادین تمرینی اوکراین
🔹اخیرا ویدئویی منتشر شده که در آن نیروهای تازه به خدمت گرفته شده اوکراین، درحال یادگیری کار با خمپارهانداز ۱۲۰میلیمتری هستند که به علت آتش مداوم در تمرین، لوله اصلی داغ کرده و آنها سعی دارند با خنک کردن لوله به وسیله آب، شلیکهای مداوم را ادامه دهند که امری مرسوم از زمان جنگهای جهانی است.
🔹شمایل خمپارهانداز در اصل طرح Soltam K6 اسرائیلی است، حالا این خمپارهانداز نه تنها در اسرائیل بلکه در کشورهای مختلف غربی از جمله آمریکا تحت لیسانس تولید شده و در ارتشهای آنها مورد استفاده قرار گرفته است، از حدود ۲سال پیش نمونه ایرانی Soltam K6 با نام تجاری HM-16 در دست ارتش اوکراین دیده شده و مشخص نیست که چه تعداد از این خمپارهاندازها به دست آنها رسیده است، اما در طول جنگ بارها تصاویر آنها منتشر شده است.
AnotherOne
@Partisan2015
🔷تحرکات نیروهای پیاده و ستون زرهی تانک های T-26 Pershing آمریکایی به سمت سئول. جنگ کره، ۱۹۵۰.
#آمریکا #جنگ_کره
Tupolev
@Partisan2015
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️ بقایای کامیون کشنده و هویتزر روسی
🔹️ویدئوی فوق مربوط به بقایای یکقبضه هویتزر کششی ۱۵۲مم جیاتسینت-بی (Giatsint-B) روسی و کامیون تورنادو-یو کشنده آن، جایی در جبهه شمالغرب آودیفکا در استان دونتسک است. جیاتسینت-بی (2A36) با طول لوله حدودا ۸.۲ متری (همراه ترمز دهانه) میتواند پرتابههای بیسبلید را تا برد حدودا ۳۳.۵ کیلومتری شلیک کند.
🔹️گفته شده این مجموعه براثر حمله کوادکوپترهای افپیوی به این شکل درآمدهاند. کامیون کشنده به تجهیزات اخلال مجهز است، درصورتی که ادعای حمله با ریزپرندهها صحیح باشد مشخصا اخلال بهدرستی اتفاق نیفتاده و کارساز نبودهاست.
#روسیه #اوکراین #کوادکوپتر #توپخانه
NPC
@Partisan2015
🔷سیر تحولات رافال در ۲۰ سال اخیر
🔹رافال استاندارد F1 که اولین نسخه عملیاتی جنگنده رافال نیز بود صرفا دارای قابلیت هوابههوا بود و در سال ۲۰۰۴ برروی ناو هواپیمابر هستهای شارل دوگل بهخدمت گرفته شد و در طول عملیات "آزادی پایدار" (جنگ در افغانستان) عملیاتی شد.
🔹استاندارد دوم رافال، یعنی رافال F2 نیز در سال ۲۰۰۶ در نیروی هوایی و نیروی دریایی فرانسه عملیاتی شد و این جنگنده اولین استاندارد از رافال بود که توان انجام ماموریتهای هوابهزمین را علاوهبر ماموریت هوابههوا داشت.
🔹استاندارد فعلی و فراگیر رافال در حال حاضر استاندارد F3 است که خود آن نیز نسخههای متفاوتی دارد. این نسخه که در حقیقت یک مولتیرول تمامعیار است و علاوهبر توان هوابههوا و هوابهزمین، توان انجام ماموریتهای شناسایی با استفاده پاد شناسایی Areos Recce، ماموریتهای ضدکشتی با موشک کروز ضدکشتی AM39 اگزوست (نسخههای C و B و نسخه ناونشین M قابلیت حمل آن را دارند) و قابلیت توان هستهای با استفاده از موشک کروز سوپرسونیک ASMPA را دارند، نیز از سال ۲۰۰۸ وارد خدمت شد.
🔹اولین جنگندههای رافال F4 نیز در اوایل سال ۲۰۲۳ به نیروی هوایی و دریایی فرانسه تحویل داده شدند که بسیار پیشرفتهتر از نسخههای قبلی هستند. قرار است که همه رافالهای فرانسوی به این نسخه ارتقاء یابند.
🔹رافال در جنگها و ماموریتهای مختلفی از زمان عملیاتی شدن خود، پساز سال ۲۰۰۴ از جمله جنگ در افغانستان، لیبی، در عراق و سوریه علیه داعش و ... شرکت کرده است و کارنامه درخشانی را از خود بر جای گذاشته است. این عوامل در کنار اویونیک پیشرفته و کارآمد...
پارتیزان
🔷سیر تحولات رافال در ۲۰ سال اخیر 🔹رافال استاندارد F1 که اولین نسخه عملیاتی جنگنده رافال نیز بود صرف
رافال باعث شده است که کشورهای مختلفی این جنگنده کارآمد فرانسوی را به خدمت بگیرند.
#رافال #Rafale
#داسو #Dassault
Tomcat
@Partisan2015
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مافیای طوایف مسلح در سیستان بلوچستان بهمراه سلاح های M4 کارابین و AK-47
Join us | @Iranian_Militarism
41.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹مولتی روترها و FPV ها سلاطین میدان نبرد روسیه و اوکراین هستند و همچنان در حال گرفتن تلفات در صحنههای جنگ هستند. مجموعهای از حملات این پرندههای بدون سرنشین به مواضع و تجهیزات ارتش اوکراین را در این ویدیو میتوانید ملاحظه فرمایید.
Meghdad
@Partisan2015
🔷آژانس دروغ میگوید!
🔹محمد اسلامی در مصاحبهی اخیر خود: رابطه ما با آژانس بر اساس پادمان و NPT است. ما طبق این دو نظارت میشویم. بیشترین بازرسهای آژانس در ایران رفتوآمد دارند اما گزارش میدهند که ایران دسترسیها را کاهش دادهاست. این در حالی است که طبق برجام ایران میتواند تعهدات خود را کاهش دهد. طبیعی است که اگر در برجام باشند ما هم به تعهدات عمل میکنیم.
🔹نظارتهای لازم هماکنون برقرار است و تعداد بازرسان آژانس افزایش پیدا کردهاست. ما هم تشخیص میدهیم که کدام را بپذیریم و کدام را نپذیریم. هیچکس نمیتواند فشار بیاورد. مدیرکل آژانس اگر برنامهای جهت بازدید تنظیم شود، سفر میکند. اکنون سفیر ما با نماینده ایشان دیدار کردند. هر موقع برنامه تنظیم شد ایشان میتوانند به ایران سفر کنند. برای ما مهم است که این فناوری برای رشد و تعالی صنعت کشور تاثیرگذار باشد. این صنعت تنوع خیلی گستردهای دارد و اگر به همه اینها بپردازی کشور را در سطح بالا قرار خواهی داد.
▪️پینوشت: تصویر بخشی از گزارش ۳ ماه قبل آژانس در رابطه با وضعیت بازرسیها که در آن عنوان شدهاست دسترسی به تاسیسات آبسنگین خُنداب و تاسیسات ساخت و طراحی سانتریفیوژ از بهمن و اسفند ۱۳۹۹ توسط کشورمان ممنوع شدهاست. شفافسازی در رابطه با اقداماتمرتبط با غنیسازی، تولید و ذخیرهسازی کیکزرد، روشهای دیگر غنیسازی و... از همین تاریخ محدود شدهاست. همچنین همانگونه که عنوان شدهبود از این تاریخ عمل به کد اصلاحی ۳.۱ و پروتکل الحاقی متوقف شدهاست.
FND
@Partisan2015
🔷بددلان کارشکنی نکنند!
🔹محمد اسلامی: کشور با تاخیر جهت توسعه نیروگاههای اتمی قدم برداشتهاست. اکنون نیروگاه اتمی ما فعال است و ۱۰۰۰ مگاوات برق تولید میکند. خداروشکر به نحو شایسته بهرهبرداری درحال انجام است. واحدهای دو و سه بوشهر با انضباط بیشتری در حال حرکت است و پروژههای جدیدی را دنبال میکنیم.
🔹ما باید ۳۰۰۰ مگاوات برق را برسانیم. اکنون همه مشغول کار هستند و فعلا تا این لحظه از تاخیر پروژه جلوگیری کردیم. در خوزستان نیروگاه کارون (دارخوین) در دست ساخت است. در هرمزگان (سیریک) نیروگاهی در دست ساخت است. در سواحل مکران نیز مطالعات در حال انجام است. ما همچنین راکتور جدیدی (احتمالا اصفهان) را در دست ساخت داریم که برنامه آن هم ۳ ساله بوده امیدوار هستیم به ثمر برسد.
🔹کسانی که سفارشی برای رژیمصهیونیستی تولید محتوا میکنند در مقالات و نوشتههای خود بر این تمرکز کردند که جامعه جهانی نباید به ایران اجازه دهد تا نیروگاه بسازد. کسی که ۲۰ سال نوشت که بمب بمب، اکنون مینویسد که ایران نباید نیروگاه بسازد و انرژی هستهای را باید کنار بگذارد.
▪️پینوشت: از بالا به پایین تصویر واحد ۱ (عملیاتی بوشهر) و واحد ۲ که پیش از انقلاب تا درصد بالایی بر پایه و اساس طرف آلمانی ساختهشده و پس از انقلاب در ساختمان تکمیلتر (۷۵ درصد تکمیل)، تجهیزات و راکتور روسی مستقر شد. پایینتر نیز واحد ۳ و ۲ بوشهر که از اساس درحال ساخت بر پایه روسی هستند مشاهده میشود.
FND
@Partisan2015