🔶بررسی تاسیسات پایگاه
🔸این پایگاه ابعادی در حدود ۸ در ۶.۵ کیلومتر دارد و میتوان به آن شهرنظامی العدید لقب داد، چرا که وسعتوامکانات آن فرای یکپایگاه نظامی است. حجم بسیار زیادی از تجهیزات پزشکی، لجستیک، مهمات، وسایل حملونقل، تجهیزات زمینی، تجهیزات هوافضا، سوخت، قطعات یدکی، جنگندهها، بالگردها، پدافند هوایی، امرپها و... را در خود جای داده است. همچنین این پایگاه همه زیرساختهای زندگی نیروهای مستقر را در خود جای داده و انواع تجهیزات ورزشی، تفریحیوخدماتی، استراحتوخواب، خوراکی و... در داخل آن وجود دارد.
🔸پایگاه دارای ۲ باند پرواز به طول ۳۷۵۰ متر و ۲ تاکسیوی است، تصاویر ۲ تا ۴ نشانگر سیستمهایارتباطی، دریافت سیگنال و احتمالا رادار پیش اخطار است، در تصویر ۵ شاهد زمینهای ورزشی مختلف هستیم، در تصویر ۶ شاهد بخش دپو تجهیزات زمینی هستیم که همانطور که مشخص است، حجم انبوهی از تجهیزات زمینی در این پایگاه مستقر هستند، در تصویر ۷ شاهد بخشی از یگان بالگردی پایگاه و در تصویر ۸ شاهد انبارهای دپومهمات پایگاه هستیم که حجم انبوهی از مهمات مختلف یگانهای زمینی و هوایی را در خود جای داده است، در تصویر ۹ بخشی از شلترهای پایگاه را مشاهده میکنیم و همچنان در تصویر ۱۰ که بخشی از پارکینگ هواگردهای پایگاه را نشان می دهد، شاهد تعدادی هواپیمای ترابری و سوخترسان هستیم.
🔸پدافند هوایی پایگاه بهطور کلی شامل ۴ موضع ثابت و احتمالا پدافندهای کوتاهبرد است، در بخش ثابت ما شاهد تعداد بسیار زیادی شامل حدود ۶ تا ۹ آتشبار سامانه پاتریوت هستیم که خود نشانگر اهمیت فوقراهبردی این پایگاه...
پارتیزان
🔶بررسی تاسیسات پایگاه 🔸این پایگاه ابعادی در حدود ۸ در ۶.۵ کیلومتر دارد و میتوان به آن شهرنظامی الع
است، در تصویر ۱۰ تا ۱۵ پاتریوتهای مستقر را مشاهده میکنید، این حجم از سامانه پاتریوت در صورت استفاده از موشکهای Pac-3 MSE یک سد دفاعی بسیار چالشبرانگیزی را در مقابل پرتابههای مهاجم ایجاد خواهند کرد و گذر از آن، نیازمند شلیک حجم زیادی از پرتابهها و یا دکویها است.
#آمریکا #قطر
#پایگاه #العدید
۲/۲
CoManche
@partisan2015
28.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷#همان_همیشگی | حمله اوکراینیها با ATACMS به یک سایت پدافندی روسیه
🔹روز گذشته ویدئویی از حمله نیروهای مسلح مسلح اوکراین به یک سایت پدافندی روسها در نزدیکی ماریوپل و مناطق اشغالی استان دونتسک که در آن یک آتشبار از سامانه پدافندی S-300/S-400 (برای تشخیص نوع آن باید منتظر تصاویر باکیفیت از این سایت پدافندی باشیم ولی احتمالاً سامانه پدافندی مذکور، سامانه ضدموشکی S-300V است) منتشر کردهاند که در آن اصابت حداقل ۴ موشک بالستیک تاکتیکی ATACMS با کلاهک خوشهای به اجزای آتشبار سامانه پدافندی مشاهده میشود.
🔹در ویدئوی فوق مشخص نیست که سامانه اوت نامبر شده و یا با چند موشک بالستیک تاکتیکی ATACMS درگیر شده و موشکها از سد آن عبور کردهاند. یکی دیگر از نکات قابل توجه عدم مشاهده سامانههای کوتاهبرد مانند تور-ام۲ و پانتسیر در ویدئو و در کنار این پدافند برد بلند برای درگیری با اهداف دیگر نظیر همین پهپاد شناسایی است که این را مورد نیز باید بهعنوان افتضاح و حماقتی دیگر برای پدافند روسها در نظر داشت.
#اوکراین #روسیه
#پدافند
#ATACMS
Tomcat
@Partisan2015
🔷وقتی فرماندهی تانک پرندهباز است...
🔹تصویری از یکدستگاه تانک T-54 ارتش روسیه که ناحیهی برجک آن با زرهقفسی و زرهواکنشی کنتاکت-۱ در برابر مولتیروتورهای انتحاری تقویت شده است.
🔹عمده نقش تانکهایی نظیر T-54/55 یا T-62 پشتیبانی آتش و استفاده از آنها در نقش توپ خودکششی است. از آنسو طرف اوکراینی نیز از تانک M-55S (نسخهی ارتقایافته T-55) در نقش پشتیبانی آتش بهره میبرد.
#تانک #زرهی #T54 #T55
Xterm
@Partisan2015
38.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 انهدام انبار مهمات توسط شاهد-۱۳۶
🔹روسها ویدئویی منتشر کردهاند که طی آن یک انبار مهمات در لیپچانوفکا در منطقه ایزیوم در فاصله بیشاز ۸۰ کیلومتری از مرز اوکراین که طبق گفته آنها توسط پهپاد انتحاری گل شمعدانی-۲ (نسخه روسی پهپاد انتحاری شاهد-۱۳۶) مورد اصابت قرار میگیرد.
🔹همانطور که در ویدئو هم مشخص است، پهپاد شناسایی روسها در حال نظارت و شناسایی مواضع احتمالی اوکراین میباشد و در بخشیاز عملیات شناسایی توسط این پهپاد، تخلیه مهمات توسط کامیونهایی با ظاهر غیرنظامی قابل مشاهده است که بخشی از پدافند غیرعامل است و شناسایی آن را برای روسها سخت میکند.
🔹در ادامه نیز از دید لنز حرارتی پهپاد شناسایی روسی، اصابت پهپاد انتحاری گران-۲ به انبار مهمات اوکراینیها و انهدام فجیع آن بر اثر انفجار ثانویه مهمات موجود در آن و سوختن آنها بهخوبی قابل رویت است.
#پهپاد #شاهد۱۳۶
#Shahed #Shahed136
Tomcat
@Partisan2015
🔶مراکش پایگاه عربی رژیمصهیونیستی
🔸روابط اسرائیل با مراکش از سال ۱۹۶۱ و تحتنظر شاهحسندوم آغاز شد. مراکش بهدنبال فناوری بود و اسرائیل بهدنبال پایگاهی برای جاسوسی از کشورهای عربی و مهاجرت جمعیت یهودی مراکش به اسرائیل. اوج این قضیه به سال ۱۹۶۵ برمیگردد که حسندوم به تیمی از موساد تحت فرماندهی رافیایتان و زویمالکین، اجازه شنود بر جلسات سران اتحادیه عرب در کازابلانکا و تمامی سوئیتهای سران کشورهای عربی را داد.
🔸۲ سال بعد شنود این جلسه که برای هماهنگی مقابله با اسرائیل بین کشورهای عربی برگزار شده بود، میوه داد و جنگ ششروزه به یکپیروزی کامل برای اسرائیل تبدیلشد. در ازای این خوشرقصی، شاهحسندوم از اسرائیلیها برای پیداکردن مهدیبنبرکه مخالف شاهحسن و ترور او کمک خواست که در نهایت، منجر به ترور او در فرانسه شد.
🔸جالب است که در عین روابط با اسرائیل، شاهحسن در زمان جنگ ششروزه در سال ۱۹۶۷ حدودا ۵۵۰۰ سرباز برای برای کمک به اعراب فرستاد و در واقع، انگار که اعراب خوشنود از این اقدام مراکش بودند، اما در واقع روحشان از این خیانت خبر نداشت!
🔸این روابط پنهانی تا سال ۲۰۲۰ بهصورت غیررسمی ادامه داشت تا اینکه در ازای بهرسمیت شناختهشدن مالکیت مراکش بر صحرایغربی توسط آمریکا و اسرائیل و در مقابل، بهرسمیتشناختن و عادیسازی روابط مراکش با اسرائیل، در نهایت روابط مراکش و اسرائیل بهصورت رسمی درآمد. درباره این توافق در اینجا بیشتر بخوانید.
🔸ناگفته نماند که در حالحاضر ایران متهم به مسلحکردن جبهه آزادیبخش پولیساریو در مقابله با مراکش برسر مالکیت صحرای غربی شده و...
پارتیزان
🔶مراکش پایگاه عربی رژیمصهیونیستی 🔸روابط اسرائیل با مراکش از سال ۱۹۶۱ و تحتنظر شاهحسندوم آغاز شد
روابط تیرهای که از سالهای پیشین، تیرگی و وخامت آن شروع شده بود، با این ادعای مراکش بهطور رسمی در سال ۱۳۹۷، قطع شد که در این لینک و این لینک، میتوانید درباره آن بیشتر مطالعه بفرمایید.
#مراکش #اسرائیل
#ایران #اعراب
AnotherOne
@Partisan2015
🔷 نقشه راه اکتشاف چین در عمق فضا 🇨🇳
🔹 سال ۲۰۲۵، Tianwen-2 با پرتاب به سیارک «2016HO3» که در نزدیکی زمین قرار دارد، نمونههایی از این سیارک را برای تحقیقات علمی پیشرفته مانند منشاء و تکامل سیارک ها ارائه به زمین خواهد آورد.
🔹 سال ۲۰۲۶، Chang'e-7 یک اکتشاف جامع از توپوگرافی، ترکیب مواد و محیط فضایی قطب جنوب ماه انجام خواهد داد.
🔹 سال ۲۰۲۸، Chang'e-8 تکمیل آزمایشهای فنی کلیدی سطح قطب جنوبی ماه را انجام و همراه با Chang'e-7، مدل ایستگاه تحقیقات بینالمللی ماه را ایجاد خواهند کرد.
🔹 سال ۲۰۲۸، Tianwen-3 با هدف برگردان نمونه از مریخ، برای انجام تحقیقاتی در مورد مورفولوژی و ترکیب مواد منطقه فرود مریخ و شکلگیری و تکامل مریخ پرتاب خواهد شد.
🔹 سال ۲۰۲۹، Tianwen-4 کاوشگر بین سیارهای با قابلیت چرخش به دور منظومه مشتری، رسیدن به اورانوس و ارائه دادههای اکتشاف علمی برای عمیقتر کردن تحقیقات علمی مرتبط با اقمار مشتری و فضای بین سیارهای پرتاب خواهد شد.
▪️پست ریپلای تاریخچه کلی ماموریتهای بدون سرنشین ماه توسط همه کشورها پرداخته است.
#سپهر #چین #ماه #مریخ
Jīngyú
@Partisan2015