26.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 ویدئویی از عملیات انهدام مقر گردان توپخانه تیپ غربی ارتش رژیم صهیونسیتی توسط حزبالله لبنان 🇱🇧
🔹 در این عملیات پس از شناسایی بخشهای مختلف پایگاه خربة ماعر توسط تصاویر هوایی پهپاد شناسایی که به خاک رژیم صهیونسیتی نفوذ کرده، مثل محل استقرار هویتزر M109 که پیش از این هدف قرار گرفته بود، در عملیات جدید محل استقرار افسران و سربازان این مقر توسط پهپاد انتحاری منهدم شد.
Jīngyú
@Partisan2015
🔷️ بالگرد پهپاد
🔹️در روزهای اخیر نمایشگاه صنایع بالگردی هِلیراشا (HeliRussia) در مسکو برگزار شد. یکی از غرفههای شرکت کننده در این نمایشگاه مربوط به شرکت یواِیوی-هِلی (UAVHeli) از بلاروس بود.
🔹️پهپاد بالگرد این شرکت، هانتر (Hunter) نام دارد و مشخصات آن بهعبارت زیر است:
▪️حداکثر جرم برخاست: ۷۵۰ کیلوگرم
▪️جرم محموله: ۲۰۰ کیلوگرم
▪️مداومت پرواز: ۶ ساعت
▪️قطر ملخ اصلی: ۷ متر، سه پره
▪️سقف ارتفاع پرواز: ۳۵۰۰ متر (حدودا ۱۱۵۰۰ پا)
🔹️تسلیحاتی که این پهپاد حمل میکند یک برجک تیربار ۷.۶۲ میلیمتری با ظرفیت ۵۵۰ فشنگ، دو عدد پاد راکت که هرکدام شامل چهار عدد راکت اس-۵ میشود و یک محفظه حمل بمب ضدزره که میتواند ۱۶ عدد بمب کوچک را دربرگیرد، هستند. همچنین این تسلیحات با یک سیستم هدفگیری الکترواپتیک همراهاند که شامل دوربین رنگی، دوربین حرارتی، فاصلهیاب لیزری و کامپیوتر محاسبه بالستیک است.
🔹️پهپاد هانتر از غلافهای رهاسازی فلر بهره میبرد و براساس ادعای سازنده، این بالگرد به سامانههای ضد جنگالکترونیک نیز مجهز است.
🔹️همچنین گفته میشود این پهپاد بالگرد، توانایی حمل محموله ۱۰۰ کیلوگرمی و تحویل آن به نقاط مدنظر را دارد که این محموله میتواند مهمات، دارو، غذا و... باشد.
🔹️درکل میتوان بیان کرد چنین پرندههای بدون سرنشینی تواناییهای جالبی برای کاربر ایجاد میکنند. از پایش مرزها و عملیات ضربتی سریع علیه گروههای تروریستی گرفته تا حمل محمولههای سبک به خط مقدم نبرد و بازگرداندن زخمیها و انجام عملیات نظارتی و... .
NPC
@Partisan2015
🔹تعداد کل کشتههای ارتش رژیمصهیونیستی از ۷ اکتبر تا کنون به ۶۶۰ تن رسید.
AnotherOne
@Partisan2015
🔹تعداد کل کشتههای ارتش رژیمصهیونیستی از ۷ اکتبر تا کنون به ۶۶۰ تن رسید.
AnotherOne
@Partisan2015
🔹گزارشها و تصاویر جدید حاکی از آن است که همچنان ساختوساز تاسيسات جدید در مجاورت تاسیسات غنیسازی نطنز ادامه دارد. ساخت این تاسیسات بهصورت رسمی چندماه پس از خرابکاری سال ١۴٠٠ در سالن مونتاژ سانتریفیوژ انجام شد.
🔹آن زمان در مصاحبهای که دکتر صالحی (رئیس وقت سازمان انرژی اتمی) انجام داد عنوان شد که سالنی موقت جهت انتقال کارهای سالن منهدم شده ساخته شده و بهصورت شبانهروزی اقدامات جهت ساخت مجموعهی زیرزمینی در نزدیکی تاسیسات فعلی، در حال انجام است. از آن زمان تا امروز حجم عظیمی از فعالیتها و اقدامات انجام شده است که حاکی از گستردگی مجموعهی زیرزمینی مذکور دارد. طبق تحلیلهای گوناگون و تصاویر ماهوارهای، تاسیسات جدید نطنز نسبت به تاسیسات فردو از استحکام و احتمال بقای بیشتری در حملات فرضی برخودار است.
🔹طبق اعلام، قرار است این مجموعه محل جدید انجام تمامی اقدامات حساس هستهای در نطنز باشد که تا پیش از آن روی سطح زمین انجام میشده است. همچنین پیشتر خبری مبنی بر استقرار هشت زنجیرهی (آبشار) جدید از سانتریفیوژهای IR-6 در تاسیسات زیرزمینی فردو (نهایتا تا پایان تیر) منتشر شد. اواسط زمستان سال گذشته نیز اخباری مبنی بر هدف استقرار ١۴ زنجیره از سانتریفیوژهای IR-6 در سال جدید آمد که با اطلاعات فعلی همخوانی دارد. همچنین اخباری از نصب چندین زنجیرهی جدید از سانتریفیوژهای IR-2M در نطنز ارائه شده است.
🔹از نکات دیگر آن است که هنگام مصاحبهی دکتر صالحی عنوان شد تا سال آینده (زمانی بین سالهای ١۴٠١ تا ١۴٠٢) سالنهای این تاسیسات عملیاتی خواهند شد که با توجه به طولانی شدن روند ساختوساز این احتمال را تقویت میکند که بخشی از این تاسیسات هماکنون عملیاتی و فعال است و با گذر زمان و تکميل بخشهای دیگر، بخشهای دیگر هم عملیاتی و فعال میشوند. البته قابل ذکر است بخشهای قابلتوجهی از تاسیسات مذکور نزدیک به ٢ سال که تکمیل شدهاند اما همچنان روند ساخت برخی بخشهای دیگر و مهمتر عمل تقویت و افزایش استحکام سازهها و ورودیها و ساخت تجهیزات جانبی و امنیتی در این بازهی زمانی ادامه داشته است.
🔹آژانس (IAEA) مدعی است برخلاف وظایف و بندهای پادمان و برجام، کشورمان اطلاعات و دسترسیهای لازم در مورد تاسیسات جدید را ارائه نکرده است که بخشی از آن بهاین خاطر است که حدود ٣ سال است مردود بودن برخی بندها و قوانین وضع شده، توسط کشورمان اعلام شده است. برای مثال در یکی از بخشهای برجام مسئلهای با عنوان کد ٣.١ وجود دارد که عنوان میکند هرگونه عملیاتیسازی و بهرهبرداری از تاسیسات هستهای جدید باید ۶ ماه قبل به اطلاع آژانس برسد. این کد بعدتر دچار اصلاحاتی شد و قرار بر این شد که هرگونه تصمیم و مجوزی برای ساخت تاسیسات هستهای جدید با اطلاع و تایید بازرسان و آژانس صورت بگیرد که کشورمان اعلام کرد این کد اصلاحی دیگر توسط ایران اجرا نخواهد شد. این مسئله بار دیگر در قطعنامهی ضدایرانی اخیر توسط طرفهای اروپایی مطرح شد.
پ.ن١: تصویری از تاسیسات غنیسازی نطنز و محل تاسیسات جدید در جنوب غرب تاسیسات قبلی (مرکز و بالای تصویر)
پ.ن٢: آخرین گزارش آژانس در مورد ذخایر اورانیوم کشور و مقایسهی آن با گزارشهای قبلی
#نطنز
#فردو
#برجام
#سانتریفیوژ
#انرژی_هستهای
FND-Comanche
@Partisan2015