8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷ویدئویی جذاب از فراگفوتهای روسی
🔹اخیرا ویدئویی از ۲ فروند جنگنده پشتیبانی هوایی نزدیک سوخو Su-25SM3 فراگفوت نیروی هوایی روسیه در شهر چاسیو یار در منطقه دونتسک منتشر شده است.
🔹در این ویدئو که فراگفوتها در حال فلر پراکنی هستند، برروی این جنگندهها پاد راکتانداز B-13L که راکتهای غیرهدایتشونده ۱۲۲ میلیمتری S-13 در آن بهصورت ۵ تایی لود میشوند، مجهز هستند.
🔹همچنین در زیر بالهای این دو جنگنده مخازن سوخت اکسترنال PTB-800 با گنجایش ۸۰۰ لیتر و پادهای جنگالکترونیک L370-3S-K25 که بخشی از مجموعه خودحفاظتی L370K25 Vitebsk-25 هستند نیز برروی این دو جنگنده قابل مشاهده است.
Tomcat
@Partisan2015
🔷رادارهای SAR هوابرد در نمایشگاه دفاعی بغداد
🔹در غرفه محصولات نظامی کشورمان دو رادار SAR با نامهای S-811 و S-813 به نمایش گذاشته شد که حاوی نکات جالبی هستند.
🔹رادارهای سار فوق با داشتن دیش صفحه تخت، از نوع آرایه فازی اسکن الکترونیک هستند تا توانایی پرتوسازی(BeamForming) را داشته باشند، همچنین دیش رادار توانایی چرخش مکانیکی را هم دارد تا پوشش کامل و حداقل 120 درجه را تضمین کند، همچنین ماهیت این رادارها به گونهای است که بدون هیچ ایرادی در شرایط بد جوی، شب و... به عملیات خود ادامه میدهند.
🔹مشخصات این رادارها از جمله برد در تصویر مشخص است، نمونه 811 کوچکتر و حدودا 30 کیلوگرم سبکتر از نمونه 813 است که احتمالا دارای آنتن آرایه فازی کوچکتری نسبت به نمونه 813 است، با اینکه برد 811 بسیار کمتر از 813 است، اما به علت توان مصرفی کمتر رادار و همچنین وزن پایینتر آن را برای نصب برروی پهپادهای با توان محموله متوسط بسیار مناسب میکند.
🔹یک نکته دیگر تفکیک پذیری بسیار مناسب رادارهای سار فوق است، در 811 حداکثر عرض باریکه بیضی شکل تصویربرداری شده 5 کیلومتر است و در 813 این عرض باریکه به 10 کیلومتر هم میرسد، هرچقدر این عدد بزرگتر باشد عرض دید سار در ناحیه عملیاتی بیشتر است، در مورد تفکیک پذیری رادارها با استفاده از همان روش پرتوسازی، پهنای پرتو اصلی الکترومغناطیس را بسیار باریک میکنند تا تفکیک پذیری امواج بازگشتی به حداقل 1 متر مربع برسد که عدد بینظیری است، از آنجایی که ادوات زرهی و خودروهای رزمی مختلف را نه تنها کشف بلکه میتواند شناسایی و نوع هدف را هم با استفاده از...
پارتیزان
🔷رادارهای SAR هوابرد در نمایشگاه دفاعی بغداد 🔹در غرفه محصولات نظامی کشورمان دو رادار SAR با نامهای
میزان بازگشت امواج به شکل تقریبی مشخص کند.
🔹در نهایت هم توجه کنید، با اینکه ما لفظ تصویربرداری را برای رادارها فوق استفاده میکنیم، اما در واقعیت رادارهای 811 و 813 که در باند موجمیلیمتری فعالیت میکنند، به شکل لحظهای و Real Time محیط نبرد را در شعاع مشخص خود اسکن میکنند و توانایی تشخیص اهداف متحرک و مشخصات آنها از جمله سرعت هدف کشف شده روی زمین را دارند.
🔹پیشتر نمونه عملیاتی این رادارها در کنار پهپاد نظارتی و شناسایی شاهد 147 دیده شده بود.
#IQDEX2024
Maverick
@Partisan2015
🔹اخیراً تصویری از یک رادار کنترل آتش 92N6E «گریو استون» متعلق به سامانه پدافندی S-400 ارتش روسیه که اوکراینیها با استفاده از راکت هدایت شونده GMLRS مدتی پیش به آن در کرمینا در منطقه لوهانسک حمله کرده بودند، منتشر شده است.
🔹همانطور که مشخص است، راکت GMLRS اوکراینی در نزدیک رادار 92N6E سامانه اس ۴۰۰ اصابت کرده است و به این رادار اصابت مستقیمی نداشته است و همانطور که که مشخص است، کابین حامل رادار که کامیون MZKT-7930 است، آسیب دیده است.
🔹از این زاویه مشخص نیست که آیا دیش رادار گریو استون آسیب دیده است ولی در این تصویر بهنظر میرسد که آسیبی به آن وارد نشده است.
Tomcat
@Partisan2015
🔷هواپیمای ترابری C-390 در نقشهای جدید
🔹شرکت برزیلی امبرائر که هواپیمای چندمنظوره C-390 را تولید میکند، اعلام کرده است که قصد دارد که مأموریتهای جدیدی برای این هواپیما توسعه بدهد.
🔹این شرکت قصد دارد که نسخه گشت دریایی C-390 را با نام C-390MPA و نسخه ISR برای مأموریتهای اطلاعاتی، نظارتی و شناسایی توسعه بدهد.
🔹هواپیمای چندمنظوره امبرائر C-390 در حال حاضر بهعنوان یک هواپیمای ترابری تاکتیکی و سوخترسان محسوب میشود و همانطور که اشاره شد و خود این شرکت نیز اعلام کرده است، انتظار میرود که نسخههایی از آن در نقش گشت دریایی و ISR توسعه یابد.
Tomcat
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷وبدئویی از یک سورتی پرواز رزمی سوخو-۳۴
🔹وزارت دفاع روسیه ویدئویی از یک سورتی پرواز رزمی جنگنده تهاجمی سوخو-۳۴ فولبک ارتش این کشور را منتشر کرد که به بررسی آن میپردازیم.
🔹در این ویدئو، جنگنده سوخو Su-34 نیروی هوایی روسیه به پادهای اخلالگر L265VI و L265VP که بخشیاز سامانه خیبینی-10V را تشکیل میدهند در نوک بالها، ۴ تیر بمب هدایت ماهوارهای بالدار FAB-500 M-62 با کیت بالدار UMPC و ۲ تیر موشک هوابههوای حرارتی کوتاهبرد R-73 مجهز است.
🔹در این ویدئو، همچنین نمایی از سایت هدفگیری جنگنده سوخو-۳۴ قابل مشاهده است.(ثانیه 00:23) جنگنده تهاجمی Su-34 دقیقاً زیر دماغه از همان بدو تولید در کارخانه، مجهزبه یک سایت هدفگیری و تصویربرداری است که دارای لنز دید تلویزیونی ، لنز دید حرارتی(همین ویدیو فوق) و نشانگذار لیزری و مسافتیاب لیزری است و نیازی به حمل پاد جداگانه برای این کار ندارد.
Tomcat
@Partisan2015
🔴حمله پهپادی به خودروی تروریستها در اطراف زاهدان
🔺غروب امروز طی عملیات پهپادی نیروهای امنیتی در منطقه شورو به سمت سرجنگل در محدوده شهرستان زاهدان، خودروی تروریستها هدف قرار گرفت. طی این عملیات موفق ۲ تروریست به هلاکت رسیدند./ایرنا
FND
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ویدئویی از تروریستهای به هلاکت رسیده در حملهی پهپادی امروز
FND
@Partisan2015
🔷جنگنده F-15EX؛ شایستهای که مورد احترام واقع نشد!
🔹طبق اعلام برخی از خبرگزاریها، جنگندههای F-15E استرایک ایگل ارتش آمریکا در عملیات علیه پهپادها و موشکهای کروز شلیک شده توسط ایران بر علیه اهدافی در اسرائیل، نقش پررنگی داشتند؛ بهگونهای که انهدام ۷۰ پهپاد انتحاری ایرانی به جنگندههای F-15E استرایک ایگل ارتش آمریکا نسبت داده میشود.
🔹با عملکرد درخشان جنگندههای F-15E آمریکا علیه پهپادهای انتحاری ایرانی نسبت به سایر جنگندههای غربی حاضر در منطقه، میتوان انتظار داشت که ایگل برای کاور کردن یک منطقه مشخص، پس از ۵۰ سال همچنان جنگندهای شایسته و کارآمد است که عملکرد آن در مقابل موشکهای کروز و پهپادهای انتحاری بهخوبی اثبات شد.
🔹علیرغم عملکرد درخشان F-15E، نیروی هوایی آمریکا قصد دارد که در آینده تنها ۱۰۴ فروند از جنگنده کارآمد F-15EX ایگلدو را سفارش بدهد!
🔹لازم به ذکر است که جنگنده F-15EX میتواند تا ۱۲ موشک هوا به هوای هدایت فعال راداری میانبرد AIM-120 آمرام (یعنی ۲ برابر F-15E استرایک ایگل) را حمل کند که در نبرد هوایی به همراه رادار پیشرفته آرایه فازی فعال AN/APG-82، این جنگنده را به رقیبی خطرناک میکند.
🔹جنگنده F-15EX، میتواند پاد لژیون را نیز به همراه سنسور IRST-21 حمل کند که برای کشف اهداف رادار گریزی نظیر جنگندهها و موشکهای پنهانکار و حتی پهپادها کمک کند. همچنین F-15EX قابلیت لینکشدن با دیگر جنگندههای نیروی هوایی آمریکا را نیز دارد.
🔹از جمله مزایای جنگنده F-15EX میتوان به استقامت بالاتر و حمل سلاح بیشتر آن در برابر دیگر جنگندههای هم نقش و...