23.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخی از محصولات خروجی مهندسی جنگ جهاد سازندگی که برای بکارگیری در طول جنگ 8 ساله ساخته شدند
مهمترین این محصولات شامل: سنگرهای پیش ساخته، ماشین نی کوب، ساخت پلهای ابتکاری مانند پل خیبر به طول 30 کیلومتر، طرح جاذب امواج برای نصب در خلیج فارس و پروژه راکت سوخت جامد مجتمع بود
اسم راکت مجتمع از سرواژههای "موشک جواب تهاجم موشکی عراق" گرفته شده بود که در آخرین نسخه (راکت مجتمع 5) برد 140 کیلومتری داشت و در تابستان سال 67 با موفقیت آزمایش شد.
@Military_Tweet
🔹نگاره ای جالب و کمیاب از یک قبضه تفنگ نبرد ژ3 که توسط وزیر دفاع عربستان در آخرین سال سلطنت پهلوی (بصورت دقیق 10 آپریل 1978) به محمدرضاشاه هدیه داده شده است.
🔹بر روی تفنگ به وسیله آب طلا متن و عبارت هایی نوشته شده است و محافظ دست سلاح نیز از کیفیت بالایی برخوردار است و حکاکی و نقش نگار بر روی آن کار شده است. برخی قطعات درونی سلاح نیز (مانند اجرای دستگیره مسلح سازی) نیز آب کاری طلا شده اند.
🔹اعداد و نشانه های بر روی خشاب نیز در نوع خود جالب هستند. همچنین طرح کلی این ژ3 به نسخه های اولیه ژ3 شباهت دارد.
FND
@Partisan2015
🔷حمله موشکی اوکراین به پل های چونگارسکی
🔹امروز صبح نیروی هوایی اوکراین با استفاده از بمب افکن های ضربتی سوخو Su-24M و به وسیله موشک های کروز استورم شدو دو پل جاده ای در چونگارسکی را مورد اصابت قرار داده اند.
🔹منابع اوکراینی مدعی شدند پل ریلی را نیز مورد اصابت قرار داده اند، پل ریلی چونگارسکی حدودا 8 کیلومتر با دو پل جاده ای فاصله دارد و تاکنون تصویری از این پل برای بررسی این موضوع منتشر نشده است.
🔹قاعدتا بعد از مدتی تصاویر ماهواره ای از وضعیت نهایی پل ها توسط غربی ها منتشر خواهد شد.
Maverick
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷اصابت کوادکوپتر انتحاری FPV اوکراینی به تلار تور ام 2 روسی
🔹نیروهای اوکراینی، کوادکوپتر انتحاری را به بخش رادار PESA کنترل آتش تلار 9A331M تور M2 می کوبند و با آسیب دیدن این رادار، مشخصا سامانه غیرعملیاتی خواهد شد؛ در نمای بعدی مشخص است که رادار جستوجو این سامانه در حال چرخش بود.
🔹پهپاد های انتحاری مانند لنست روسی و RAM-II اوکراینی هردو تقریبا در یک رنج و با هدایت اپتیکی مشابه قرار میگیرند، این دو پهپاد قطعا ابعاد بزرگ تری نسبت به کوادکوپتر های انتحاری دارند، با این حال سامانه های پدافندی، به خصوص سامانه های برد کوتاه برای دفاع از خود در برابر این پهپاد ها ناموفق ظاهر شده اند، در نتیجه عملا سامانه های پدافند کوتاه برد موشکی امروزه در برابر یک پهپاد کوچک تر انتحاری(کوادکوپتر های FPV) عملا شانس پیروزی ندارند، قطعا صنایع نظامی دنیا متوجه این خطر بزرگ شده اند و از حالا مسیر توسعه را برای سامانه های اخلالگر قدرتمند رادیویی در پیش گرفته اند، در واقع مقابله با این تهدید با استفاده از دفاع نرم(جنگ الکترونیک) بسیار کارآمدتر از دفاع سخت خواهد بود.
Maverick
@Partisan2015