🔹تصویری از یک عراده M2A2 ODS-SA که به گفته منابع اوکراینی توسط راکت گراد از ناحیه برجک مورد هدف قرار گرفته است!!!
🔹خب اگر به یاد داشته باشید چند روز قبل بنده ویدئویی را در کانال کار کردم که یک عراده M2 برادلی توسط پرتابه ۱۲۵م.م. HE-FRAG روسی مورد هدف قرار گرفت و بعد از آن هم به طور کامل منهدم شد.
🔹حالا با یک مقایسه ساده کار را تمام می کنم. فرض می کنیم در ویدئوی چند روز پیش پرتابه مورد استفاده روس ها 3OF26 بوده باشد. این پرتابه دارای ۳.۴ کیلوگرم ماده انفجاری A-IX-2 است.
🔹حال به سراغ گراد می رویم. فرض را بر این می گیریم که گراد موردنظر پرتابه 9M28F را که دارای ۵.۹ کیلوگرم ماده انفجاری A-IX-2 است.
🔹خب همانطور که میبینید راکت گراد مذکور حدود ۲.۵ کیلوگرم ماده انفجاری بیشتری حمل می کند و قطعا برخورد راکت به برجک نه تنها جان تمام خدمه را می گیرد بلکه می تواند زمینه نابودی ۱۰۰ درصدی زرهپوش فوق را نیز فراهم سازد.
🔹ای کاش اوکراینی ها حداقل یکبار به ویدئو های منتشره توسط طرف مقابل رجوع کنند تا این گونه گاف های عجیب ندهند!
▪️پ.ن: امیدوارم فردا روزی نگن راکت دودزا بوده و...
Xterm
@Partisan2015
🔷وزارت دفاع هلند رهبری تلاش جهانی کشورهای غربی برای آموزش و تحویل جنگنده های F-16 به اوکراین را برعهده گرفت.
🔹هلند گفت وزارت دفاع آنها در حال کار بر روی طرح آموزش خلبانان اوکراینی برای بکارگیری جنگنده F-16 می باشد. هلند به همراه دانمارک و با حمایت آمریکا مسئول هماهنگی تلاش های اروپا در این زمینه است. همه دست اندرکاران اکنون با مشورت با بلژیک، لوکزامبورگ، بریتانیا، روی محتوای دوره های آموزشی کار می کنند.
🔹کلیت طرح شامل سه مسیر است:
1- آموزش تئوری F-16 را برای خلبانان اوکراینی در اسرع وقت شروع می شود.
2- تسلط به زبان و آموزش اولیه یا اولیه پرواز
3- ایجاد مرکز آموزشی F-16 در یکی از کشورهای عضو شرقی ناتو.
Maverick
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوری
🔴جنگنده Jas-39 گریپن در راه اوکراین است.
🔺ساعاتی پیش وزارت دفاع سوئد طی بیانیه ای اعلام کرد در بسته دوازدهم حمایت نظامی از اوکراین به ارزش 23.5 میلیون دلار، در کنار کمک های نظامی همچون مهمات و ... سوئد آموزش خلبانان اوکراینی برای بکارگیری Jas-39 گریپن را اجرا خواهد کرد.
🔺پیشتر در اواخر ماه می، سوئد علاقه خود را برای بررسی احتمال ارسال این جنگنده به اوکراین ابراز کرده بود که امروز تصمیم خود را قطعی میکند.
🔺فعلا تا زمان اتمام آموزش ها، جزئیات دیگر مانند تعداد جنگنده هایی که قرار است تحویل داده شود اعلام نخواهد شد.
🔺در نتیجه تاحالا آموزش دو جنگنده غربی F-16 به رهبری هلند و Jas-39 به رهبری سوئد(سازنده جنگنده) برای خلبانان اوکراینی نهایی شده است.
Maverick
@Partisan2015
🔷کارگاه آموزشی مین زدایی بشردوستانه برای وابستگان نظامی بیش از 19 کشور خارجی
🔹به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، آموزشگاه تخصصی مین زدایی بشردوستانه این وزارتخانه برگزار کننده یک کارگاه آموزشی برای وابستگان نظامی بیش از 19 کشور خارجی بود.
🔹در این کارگاه مطالبی از جمله آموزش مین زدایی در ایران، فرآیند آزادسازی اراضی آلوده به مین و مواد منفجره به جا مانده از جنگ، آشنایی با انواع مین های زمینی، گلوله های عمل نکرده، وسایل انفجاری ابتکاری ( IEDs) و نیز فرآیند عملیات پاکسازی به فراگیران آموزش داده شد.
🔹پس از پایان هشت سال دفاع مقدس حدود 4 میلیون و دویست هزار هکتار از اراضی 5 استان مرزی غربی جنوب غربی کشور آلوده به بیش از 20 میلیون انواع مین و مواد منفجره باقیمانده از جنگ شد.
🔹در همان سال 1367 فعالیت های مین زدایی و رفع آلودگی از مواد منفجره از شهرهای مرزی آغاز گردید. از سال 67 تا سال 82، عملیات پاکسازی توسط ارتش و سپاه، تحت مسئولیت وزارت کشور انجام شد تا اینکه در سال 1384 طبق مصوبه هیئت دولت، این امر به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سپرده شده و مرکز مین زدایی بصورت تخصصی تأسیس شد.
Maverick
@Partisan2015
پارتیزان
🔹ویدئویی از شلیک با تفنگ تهاجمی تایپ 81 چینی
🔹این سلاح حاصل جدایش شوروی و چین در دهه 60 و 70 میلادی بود. زمانی که چینی ها بدلیل دسترسی نداشتن به نحوه تولید بدنه پرس کاری شده ای کی ام و احساس نیاز یک سلاح جدید به دنبال طراحی یک خانواده از تسلیحات جدید رفتند تا تفنگ تهاجمی تایپ 56 (کپی ای کی 47 تایپ 2)، تفنگ خودکار گروه تایپ 56 (کپی آر پی دی) و تفنگ نیم خودکار تایپ 56 (کپی اس کی اس) را جایگزین کنند.
🔹با وجود شباهت بسیار تایپ 81 به خانواده ای کی این دو سلاح تفاوت های بسیاری دارند. بدنه دو سلاح کاملا متفاوت هستند اگرچه همچنان تایپ 81 از بدنه ای پرسکاری شده استفاده می کند و دارای اتصال جلویی و عقبی است. جعبه ماشه اگرچه از لحاظ کلی مشابه است اما قابل تعویض با خانواده ای کی نیست.
🔹خشاب و دکمه رها کننده خشاب و اجزای آن نیز اگرچه بسیار مشابه هستند اما خشاب تایپ 81 به سبب داشتن زائده ضامن تیر آخر با خشاب های ای کی قابل تعویض نمی باشد. از دیگر اصلی ترین تفاوت های 2 سلاح اضافه شدن رگولاتور گاز به سلاح و استفاده از یک روزنه دید کاملا جدید و بهتر است.
🔹همچنین این سلاح برخلاف ای کی از پیستون کورس کوتاه (مشابه اس کی اس) استفاده می کند و شکل و طراحی حامل گلنگدن آن به تفنگ تیرانداز ماهر اس وی دی شباهت دارد.
🔹این سلاح از گلوله 7.62*39 استفاده می کند و در چین با تسلیحاتی جدیدتر جایگزین شده است اگرچه همچنان در ذخیره است. این تفنگ در برخی کشور های آسیای شرقی در خدمت است و در یک برهه زمانی در بازار غیرنظامی آمریکای شمالی بفروش می رسید.
FND
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ویدئویی از هدف قرارگرفتن تانک روسی توسط موشک تاو
🔹یک خودروی M1167 هاموی اوکراینی که برجک آن مسلح به موشک تاو می باشد، یک عراده تانک روسی را در فاصله 2.2 کیلومتری مورد اصابت قرار میدهد.
Maverick
@Partisan2015
🔷بودجه سال مالی 2024 وزارت دفاع آمریکا، باز هم رکورد شکنی کرده است.
🔹در 13 ماه می، دولت بایدن درخواست بودجه پیشنهادی 842$ میلیارد دلاری وزارت دفاع را برای سال مالی 2024 به کنگره ارائه کرده که 26 میلیارد دلار نسبت به سال مالی 2023 و 100 میلیارد دلار بیشتر از سال مالی 2022 افزایش داشته است.
🔹بخش عظیمی از بودجه صرف تحقیق و توسعه شده، در واقع بزرگترین بودجه R&D تاریخ آمریکا در سال مالی 2024 پیشنهاد داده شده است.
🔹وزیر دفاع آمریکا گفته به 4 اولویت این بودجه را تنظیم کرده:
1- دفاع از میهن، با سرعت رو به رشد تهدید چند دامنه ای ناشی از جمهوری خلق چین (PRC).
2- جلوگیری از حملات استراتژیک علیه آمریکا، متحدان و شرکای ما.
3- جلوگیری از تجاوز، و آماده بودن برای غلبه در درگیری در صورت لزوم، اولویت دادن به چالش جمهوری خلق چین در منطقه هند و اقیانوس آرام، سپس چالش روسیه در اروپا.
4- ایجاد یک نیروی مشترک انعطاف پذیر و اکوسیستم دفاعی.
🔹نکته جالب افزایش تهدیدات چین برای آمریکا است که اولویت اصلی آن در بودجه 2024 می باشد.
Maverick
@Partisan2015
پارتیزان
🔷بودجه سال مالی 2024 وزارت دفاع آمریکا، باز هم رکورد شکنی کرده است. 🔹در 13 ماه می، دولت بایدن درخوا
🔹طبق جدول فوق که شامل بودجه خرید تسلیحات و تحقیق، توسعه و تست پروژه های جدید می باشد، نیروی دریایی آمریکا با کمی اختلاف نسبت به نیروی هوایی آمریکا پیشتاز است، اما اگر دقت کنید بیش از نصف بودجه تسلیحاتی نیروی هوایی آمریکا صرف، تحقیق، توسعه و تست پروژه های جدید شده است که می توان برای نمونه به جنگنده نسل بعد سلطه هوایی(NGAD) و بمب افکن نسل ششم B-21 ریدر اشاره کرد.
🔹در مجموع شاخه های نظامی آمریکا، 145 میلیارد دلار برای بخش R&D(تحقیق و توسعه) تخصیص یافته است.
🔹در جدول فوق دیگر ردیف بودجه ها، مانند پروژه های فضاپایه، کشتی سازی، مهمات، پدافند موشکی، سیستم های زمین پایه، سیستم های ارتباطات و اطلاعات و جنگنده ها را میتوانید با تفکیک رنگ مشاهده کنید.
Maverick
@Partisan2015
پارتیزان
🔹طبق جدول فوق که شامل بودجه خرید تسلیحات و تحقیق، توسعه و تست پروژه های جدید می باشد، نیروی دریایی آ
🔷بودجه خرید و پشتیبانی از جنگنده ها، بالگرد، هواپیماهای ترابری و پهپادها در کل : 61.1$ میلیارد دلار
🔹بیشترین ردیف بودجه برای خرید جنگنده نسل پنجم F-35 می باشد با رقم 13.5 میلیارد دلار.
- 83 فروند جنگنده F-35 A/B/C
- 24 فروند جنگنده F-15EX ایگل II
- 2 فروند تانکر سوخترسان KC-130J هرکولس
- 15 فروند تانکر سوخترسان KC-46 پگاسوس
- 12 فروند هواپیمای پشتیبانی نزدیک OA-1K اسکای واردن
- 42 فروند بالگرد رزمی AH-64E آپاچی
- 6 فروند بالگرد ترابری CH-47 شینوک
- 50 فروند بالگرد چندمنظوره UH-60 M/V بلک هاوک
- 15 فروند بالگرد ترابری CH-53K کینگ استالیون
- 7 فروند بالگرد چندمنظوره MH-139 گری ولف
- 5 فروند پهپاد رزمی MQ-9 رپیر
- 2 فروند پهپاد نظارتی و جمع آوری اطلاعات MQ-4C ترایتون
- 3 فروند پهپاد سوخترسان MQ-25 استینگری
Maverick
@Partisan2015