پارتیزان
🔷️محمد اسحاقدار، وزیر خارجه پاکستان ادعا کرده همه جنگندههای هندی ساقط شده را جنگندههای چنگدو J-10C نیروی هوایی پاکستان شکار کردهاند.
#هند #پاکستان
NPC
@Partisan2015
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️عملیات راکتانداز کیم در دیار اسلاویون
🔹️روسها برای اولینبار، تصاویری از یک راکتانداز ۲۴۰ میلیمتری M1991 خریداری شده از کرهشمالی در حال عملیات و شلیک راکت به مواضع ارتش اوکراین منتشر کردند.
▪️در مورد این راکتانداز و جزئیات ارسال این راکتانداز به روسیه در اینجا بخوانید.
#کره_شمالی #روسیه #راکت_انداز
CoManche
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️اولین انهدام؟
🔹️در راستای پست قبلی، اوکراینیها نیز تصاویری منتشر و ادعا کردهاند یک راکتانداز M1991 ارتش روسیه را در منطقه کورسک منهدم کردهاند. بهنظر میآید این راکتانداز بهوسیله راکت GMLRS سامانه هیمارس اوکراینی هدف قرار میگیرد.
#روسیه #اوکراین #کره_شمالی
CoManche
@Partisan2015
بررسی موشک بالستیک حاج قاسم بصیر.mp3
13.08M
● نسخه صوتی مطالب منتشرشده اخیر درباره موشک بالستیک قاسمبصیر که توسط هوش مصنوعی استخراج شده است.
◇پینوشت: این خروجیِ صوتی که به لطف یکی از دوستان تهیه شده، اگرچه مقداری ضعفِ در تلفظ برخی لغات دارد، اما بنده را بسیار شگفتزده کرده است!
@iranian_defensive_power
🔶درگیری جدید، اینبار میان هند و پاکستان
🔸در شرق ایران چه میگذرد!؟
🔸در سلسله بحرانهای دهه سوم قرن ۲۱ پس از جنگ قفقاز (تحولات منطقه قرهباغ کوهستانی)، جنگ در اروپا (حمله روسیه به اوکراین)، تحولات غرب آسیا (درگیری اسرائیل با حزبالله و حماس و سقوط بشار اسد) اینبار شاهد درگیری و تنش بین هند و پاکستان هستیم. ۲۱ اسفند ماه بود که قطار مسافربری جعفر اکسپرس که با ۴۴۰ مسافر از کویته به سمت پیشاور در حال حرکت بود، در منطقه کوهستانی بولان در استان بلوچستان پاکستان توسط گروه جداییطلب ارتش آزادیبخش بلوچستان (BLA) مورد حمله قرار گرفت و ربوده شد. مهاجمان با انفجار مسیر ریلی و شلیک به قطار، آن را متوقف کرده و مسافران را گروگان گرفتند. در نتیجه این حمله ۲۱ مسافر، ۴ سرباز و راننده قطار جان باختند. پاکستان سالهاست که سازمان اطلاعات و امنیت هند (RAW) را به عنوان دست پشت پرده و حامی اصلی BLA معرفی کرده است.
🔸نیروهای تحت حمایت هند مثل BLA در سالهای اخیر حملات متعددی به پیمانکاران چینی به خصوص پیمانکاران فعال در کریدور CPEC و بندر گوادر انجام دادهاند تا از افتتاح این کریدور جلوگیری کنند. این کریدور یکی از پروژههای کلیدی در چارچوب طرح «یک کمربند، یک راه» چین (BRI) بهشمار میرود و هدف آن اتصال استان سینکیانگ چین به بندر گوادر پاکستان در سواحل دریای عرب است.
🔸 قرارداد CPEC شامل پروژههای مختلفی در زمینههای زیر است:
▪️ساخت و توسعه بزرگراهها و خطوط ریلی
احداث خطوط لوله گاز و نفت
▪️سرمایهگذاری در نیروگاهها و زیرساختهای انرژی
▪️توسعه منطقه آزاد اقتصادی گوادر
🔸مزیت CPEC...
پارتیزان
🔶درگیری جدید، اینبار میان هند و پاکستان 🔸در شرق ایران چه میگذرد!؟ 🔸در سلسله بحرانهای دهه سوم ق
🔸در ادامه تحولات، در تاریخ ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ نیروهای جبهه مقاومت (TRF) که نزدیک به لشکر طیبه هستند، حملهای تروریستی در منطقهی پاهالگام در ایالت جامو و کشمیر هند انجام دادند که منجر به کشته شدن ۲۶ نفر و زخمی شدن ۲۰ نفر گردید. این حمله یکی از مرگبارترین حملات علیه غیرنظامیان در هند از زمان حملات بمبئی در سال ۲۰۰۸ محسوب میشود. لشکر طیبه و TRF هردو زیر نظر سازمان اطلاعات و امنیت پاکستان (ISI) فعالیت میکنند و این حمله احتمالا در جواب عملیات به قطار جعفر اکسپرس انجام شده است.
🔸سابقا حملات و درگیریها مشابهی بین دو کشور صورت گرفته است که میتوان به ماجرای حمله انتحاری در پلواما که منجر به کشته شدن ۴۰ نیروی امنیتی هند شد اشاره کرد. در پاسخ به این حمله ارتش هند به کمپ نیروهای جیش محمد در کشمیر حمله کرد. در جریان این حمله یک فروند جنگنده میگ ۲۱ هند با آتش طرف پاکستانی ساقط و خلبان آن اسیر شد.
🔸هند در پاسخ به حمله تروریستی اخیر پیمان آبی رود سند با پاکستان را بعد از ۶۵ سال ملغی اعلام کرد. این پیمان آبی ۷۵ درصد آب پاکستان را تامین میکند و معاش بسیاری در پاکستان به آن وابسته است. البته هند در مقطع فعلی توان بستن حدود ۲ درصد از این آبها را بر روی پاکستان دارد، اما این اقدام هند بیسابقه بوده و حتی در دوران جنگ ۱۹۷۱ و درگیریهای قرن ۲۱ این پیمان برقرار بوده است. موضعگیری شدید هند در اینجا متوقف نشده و دهلینو سعی دارد فشار بیشتری به پاکستان وارد کند.
🔸با توجه به مواضع و سیاستهای مودی و حزب وی در هند زیر پرچم ملیگرایی هندو و فشار داخلی، دولت دهلینو تخت فشار زیادی برای پاسخ نظامی علنی به پاکستان بود. حملهای که شب گذشته با محوریت تهاجم به کشمیر تحت کنترل پاکستان انجام گرفت و تا این لحظه تبادل آتش بیشتری را نیز به همراه داشته است.
🔸در مقطع فعلی، شعلهور شدن آتش جنگ برای دو طرف سود چندانی نخواهد داشت مگر اینکه هند بتواند وارد کشمیر شده و خط مرزی چین با کشمیر را به تصرف خود درآورد که در شرایط فعلی اگر نگوییم امری محال است ولی بسیار دشوار خواهد بود. همچنین باید توجه داشت که مسلح بودن دو کشور به تسلیحات اتمی، معادلات را بسیار پیچیده میکنند. چرا که با وجود برتری نظامی هند روی کاغذ، موفقیت در یک درگیری نظامی گسترده همواره احتمال استفاده از تسلیحات اتمی را در سمت بازنده میدان جنگ افزایش خواهد داد، ملاحظهای که علیرغم احتمال کم، همواره به تصمیمات رهبران در تنش میان کشورهای اتمی شکل داده است.
#پاکستان #هند
#جنگ #درگیری
Meghdad
@Partisan2015
پارتیزان
🔶درگیری جدید، اینبار میان هند و پاکستان 🔸در شرق ایران چه میگذرد!؟ 🔸در سلسله بحرانهای دهه سوم ق
برای چین در ارسال کالاها از غرب چین به استان سینکیانگ در شمال شرقی و انتقال کالاها با استفاده از جادهها و خطوط ریلی به بندر گوادر و دور زدن تنگههای و خطوط دریایی آسیبپذیر آسیایی است. در نتیجه، این کالاها مستقیماً با کشتی به خلیج فارس، آفریقا یا حتی اروپا ارسال خواهند شد. مسیر پاکستان صادرات کالا را به حدود ۵,۰۰۰ تا ۷,۰۰۰ کیلومتر کاهش میدهد که به معنای صرفهجویی در مسافت و همچنین کاهش زمان حمل بین ۱۰ تا ۱۵ روز خواهد بود. مسیر پاکستان چین را از وابستگی به تنگه مالاکا و مسیرهای پرخطر دیگر آزاد کرده و زمان، هزینه و ریسک حملونقل کاهش میدهد. همچنین غرب چین که توسعهنیافتهتر از شرق آن است، به تجارت بینالمللی متصل خواهد شد.
🔸هند به عنوان رقیب سنتی چین به دنبال ضربه زدن به مسیر کریدور چین-پاکستان است و همزمان با همکاری کشورهای عربی به دنبال ایجاد کریدور رقیب عرب مد است. این کریدور کالاها را توسط کشتی به امارات متحده عربی منتقل کرده و در مرحله بعدی با استفاده از خطوط ریلی در کشورهای عربستان و اردن و بنادر اسرائیل، کالاها به اروپا صادر میشوند. اما حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ حماس به عمق سرزمینهای اشغالی و برهم خوردن (حداقل موقت) روند سریع عادی سازی روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی راه اندازی این کریدور با چالشهایی مواجه کرد.
۱/۲
Meghdad
@Partisan2015