🔷️ سفارش بزرگ موشکی 🇺🇸
🔹️وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده یکقرارداد به ارزش حدودا ۴.۹۴ میلیارد دلار به شرکت لاکهیدمارتین برای تولید موشکهای بالستیک PrSM اهدا شده است. گفته شده انتظار میرود این قرارداد تا سال ۲۰۳۰ تکمیل شود.
🔹️موشکهای بالستیک PrSM به عنوان جایگزین موشکهای قدیمی MGM-140 ATACMS توسعه پیدا کردند. PrSM نیز مانند اتکمس از پرتابگرهای M270 و M142 هیمارس شلیک میشود. این موشک در نسخه Inc1 برد حدود ۵۰۰ کیلومتری دارد. در نسخه Inc2، روی موشک کاونده چندگانه اضافه شده تا بتواند اهداف متحرک (شناورها) را نیز مورد اصابت قرار دهد.
🔹️پیشتر گفته شده بود لاکهیدمارتین درحال توسعه زیرساختهای تولید انبوه این موشکها است تا بتواند سالانه ۴۰۰ فروند از موشکهای PrSM را تولید کند.
#آمریکا #موشک #بالستیک
NPC
@Partisan2015
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️ ویدئوی فوق را روسها از جلیقه ضدگلوله 6B45 و صفحه داخلی آن منتشر کردهاند. ادعا شده این وضعیت حاصل برخورد ترکش خمپاره ۱۲۰ میلیمتری است. گفته شده مالک این جلیقه با دو دنده شکسته از مهلکه جان سالم به در برده است. دیگر لزومی به تاکید بر اهمیت تدابیر حفظ جان سرباز در میدان نبرد وجود ندارد.
#روسیه #انفرادی
NPC
@Partisan2015
● کمتر، بهتر!
• تصویر بالا متعلق به بخشی از گزارشهای سری آژانس انرژی اتمی (IAEA) است که توسط صهیونیستها سالیانی پیش دزدیده و بعدتر منتشر شد. حدود ۳۰ سال پیش و از نیمهی دوم سال ۱۳۷۳، کشورمان دست به تولید اورانیوم فلزی در مقیاس انبوه با استفاده از UF4 در چهار مرحله و طی ۱۱۴ آزمایش در چندسال زد. هدف این کار کسب تجربه و دانش جهت راهاندازی تاسیسات فرآوری اورانیوم (UCF*¹) اصفهان و آشنایی با اصول ریختهگری و خالصسازی اورانیوم بوده است. در این سری آزمایشها از UF4 وارداتی از چین و UF4 تولید شده در داخل با استفاده از اورانیوم خریداری شده از چین، آفریقایجنوبی و فرانسه استفاده شده بوده است.
• البته بهدلیل نبود کامل دانش فنی و تجربه کافی در کنار حقیقت کار آزمایشی و تحقیقاتی، متأسفانه میانگین بازدهی این عملیات حدود ۴۶.۵ درصد بوده است. یعنی از حدود ۲۷۲ کیلوگرم فلز اورانیوم موجود در کل نمونه (با جرم ۳۵۹ کیلوگرم) صرفا حدود ۱۲۶.۵ کیلوگرم فلز اورانیوم استخراج و مابقی تلف شده بوده است. امروزه اما این میزان تلفات طی تبدیل (۵۳.۵ درصد تلفات) بسیار کاهش یافته است و در سالهای اخیر این تلفات به حدود ۱۴ درصد برای تولید فلز اورانیوم با غنای ۶۰ درصد جهت استفاده در راکتور تحقیقاتی شهید فخریزاده (TRR*²) رسیده است. قابلیت کاهش تلفات در تولید فلز اورانیوم در کنار تولید مقادیر قابلتوجهی از آن امری هست که خود را در زمان لازم جهت ساخت سلاح هستهای به خوبی نشان میدهد.
○ پینوشت۱: پیشتر به شکل خلاصهتر در مطلب ریپلای شده به انجام آزمایشهای متعدد جهت تولید فلز اورانیوم با استفاده از...
پارتیزان
● کمتر، بهتر! • تصویر بالا متعلق به بخشی از گزارشهای سری آژانس انرژی اتمی (IAEA) است که توسط صهی
اورانیوم وارداتی از چین اشاره شده بود.
○ پینوشت۲: اورانیوم وارداتی از فرانسه شامل ۵۰ کیلوگرم UO2 و ۲۰ کیلوگرم U3O8 تهیشده (غنای کمتر از غنای طبیعی) میشده است که در سال ۱۳۵۶ از فرانسه وارد ایران میشود.
○پینوشت۳: نکات بیشتر پیرامون مسائل مطرحشده در مطلب فوق بررسی خواهند شد.
*[1]: Uranium Conversion Facility
*[2]: Tehran Research Reactor
#ایران #چین #اصفهان
@iranian_defensive_power
🔷 سربازان اسرائیلی از فلسطینیها به عنوان سپر انسانی در غزه استفاده میکنند.
🔹خبرگزاری CBS NEWS آمریکا اخیرا در گزارشی نوشته: با یک سرباز اسرائیلی مصاحبه شده است، این سرباز اسرائیلی پذیرفت که به شرط ناشناس ماندن با خبرگزاری CBS صحبت کند، وی در غزه جنگیده و روایت او از تاکتیک های مورد استفاده ارتش اسرائیل در غزه، سوالات جدی را ایجاد میکند.
🔹سرباز اسرائیلی: ما دستور داشتیم ساختمانها را بدون هیچ دلیلی تخریب کنیم، که البته ناقض قوانین بینالمللی است. و ما از سپر انسانی(فلسطینیها) به عنوان حفاظت استفاده کردیم.
🔹وی گفت که فرمانده او به واحد خود دستور داده بود که از غیرنظامیان غزه برای جستجوی ساختمانها برای یافتن مواد منفجره به جای سگها استفاده کند.
او افزود: ما آنها(فلسطینیها) را ابتدا میفرستادیم تا ببینیم در ساختمان تله انفجاری گذاشته شده است یا نه.
🔹به گفته Breaking the Silence، سازمانی متشکل از کهنه سربازان اسرائیلی که میگویند برای افشای سوء استفادههای نظامی ارتش اسرائیل تلاش میکنند، این عمل حتی یک نام سازمانی در ارتش اسرائیل دارد، "پروتکل پَشه". این گروه به خبرگزاری فوق گفت که چندین سرباز اسرائیلی تأیید کردهاند که این پروتکل به شکل گسترده در غزه استفاده شده است.
#اسرائیل #فلسطین #غزه
Maverick
@Partisan2015
🔷ادامهی آزمایشات بچه گربه عصبانی 🇺🇸
🔹به تازگی تصاویری از یک فروند F-16CM اسکادران ۵۵ جنگ الکترونیک و سرکوب پدافند پایگاه شاوز کارولینای جنوبی منتشر شده است که نشان میدهد جنگندهی مذکور در حال آزمایش پاد جنگ الکترونیک ALQ-167 angry kitten است، این جنگنده عضوی از وینگ چهارم اسکادران خود بوده که تحت فرماندهی مرکز آزمایش الکترونیک کارولینای جنوبی، وظیفهی آزمایش سامانهها و موشکهای در حال ورود بهخدمت را برعهده دارد.
🔹پاد angry kitten یکپاد جنگ الکترونیک و اخلال راداری مبنی بر ایجاد اهداف کاذب و پخش سیگنالهای مخرب است، این پاد در ابتدا برای تمرین و شبیهسازی جنگ الکترونیک ساخته شد اما پس از مشاهدهی پتانسلهای بالای این پاد، نیرویهوایی امریکا سفارش ساخت نمونهی عملیاتی این پاد را نیز به شرکت جنرالاتمیکز داد. این پاد در قیاس با پادهای جنگ الکترونیک دیگر ارتش امریکا خروجی و توان کمتری دارد اما ویژگی دارد که کارایی آنرا بسیار بالا میبرد.
🔹برترین ویژگی این پاد استقلال و عدمنیاز به کامپیوتر، آنتنهای فرستندهوگیرنده و منبع تغذیه و خنککننده روی پرندهی حامل است، چرا که خود پاد کلیهی اجزای مذکور را داراست که البته به آن ظاهری عجیب میدهد. ویژگی ذکرشده توان نصب پاد مذکور روی کلیهی هواگردها از جمله ترابریها (تصویر ۳ هواپیمای C-130)، پهپادها و هواپیماهای قدیمیتر مانند A-10 یا حتی PC-9 را که توانایی نصب و استفاده از پادهای جنگ الکترونیک پیشرفته را ندارند، ارائه میدهد.
#جنگال #پاد #ترابری #اخلالگر
CHAMROSH
@Partisan2015
🔶سیاست چماق و باتوم
🔸طی هفتههای گذشته اظهارات متعددی از سوی ترامپ و اعضای دولت او درباره ایران، مذاکرات و درگیریهای نظامی احتمالی مطرح شده است.
🔸برخی جریانهای سیاسی در ایران، با برجسته کردن بخشهایی از این اظهارات، خصوصاً تأکید بر جلوگیری از اتمی شدن ایران به عنوان هدف اصلی آمریکا، برداشتی نادرست از خواستههای واشنگتن ارائه داده و بر انتظارات غیرمنطقی از امکان رسیدن به توافق دامن میزنند.
🔸نکته مهم سیاست آمریکا در مورد ایران، نبود «هویج» در برابر «چماق» است. ایجاد خوشبینی غیرمنطقی، فروش رویای توافق، و ارائه برداشتی از واشنگتنی که صرفاً بهدنبال محدودیتهای شدیدتر بر برنامه هستهای ایران و افزایش نظارت است، با واقعیت همخوانی ندارد.
🔸همانطور که در سند منتشرشده کاخ سفید تأکید شده، مطالبات آمریکا از ایران به برنامه هستهای محدود نیست. علاوه بر این، اظهارات اخیر مایک والتز، مشاور امنیت ملی ترامپ، نشان میدهد که تعریف آمریکا از «جلوگیری از ساخت سلاح اتمی توسط ایران» چیزی فراتر از صرفاً نظارت بر غنیسازی است. این تعریف در پی تعطیلی کامل چرخه غنیسازی ایران به عنوان یک تهدید بالقوه بوده و در خوشبینانهترین سناریو، به محدود شدن برنامه هستهای ایران در حد اداره یک یا چند نیروگاه اتمی ختم میشود.
🔸همچنین باید در نظر داشت که ترامپ در دور اول ریاستجمهوری خود، با این استدلال که برجام امتیازات کافی از ایران نگرفته، مدتزمان محدودیتهای آن ناکافی است و امتیازات دادهشده به ایران بیشازحد بوده، از این توافق خارج شد. بر همین اساس، میتوان پیشبینی کرد که برداشت آمریکا از...
پارتیزان
🔶سیاست چماق و باتوم 🔸طی هفتههای گذشته اظهارات متعددی از سوی ترامپ و اعضای دولت او درباره ایران، مذ
هر توافقی در آینده، مطالبه حداکثری در برابر امتیازات حداقلی خواهد بود، بدون آنکه ضمانت اجرایی قابل اعتمادی برای توافق وجود داشته باشد.
🔸هدف از این سخن، مخالفت با اصل مذاکره یا دیپلماسی نیست، بلکه تأکید بر واقعگرایی در محاسبات سیاسی و اقتصادی است. نباید با خوشبینی مفرط، انتظارات نادرستی از منافع اقتصادی احتمالی ایجاد کرد، چراکه واشنگتن بهدنبال تحمیل خواستههایی حداکثری است و انگیزهای برای کاهش معنادار فشارهای اقتصادی بر ما یا بازگشت قدرتمندانه ایران به بازار انرژی ندارد. بنابراین، سیاستهای دفاعی و اقتصادی کشور باید با فرض محتمل عدم دستیابی به توافق یا در خوشبینانهترین حالت، رسیدن به توافقی محدود و موقت تنظیم شود.
#ایران #آمریکا #مذاکره #اتمی
Archivist
@Partisan2015