🔹🔹 شرایط کشور به کدام سمت میرود؟
آیا فتنه اکبر در شُرف وقوع است؟
جزئیات را از کانال زیر پیگیری کنید.
👇👇
https://t.me/+lyhd_QU1McgxMmM0
https://t.me/+lyhd_QU1McgxMmM0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️⭕️ آخرین اخبار از تنشهای سوریه و ظهور دوباره گروهکهای تروریستی را در کانال IRANIAN_MILITARISM دنبال کنید.
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️ مالوا در میدان
🔹️روسها ویدئوهای جدیدی از فعالیت هویتزر خودکششی ۱۵۲ میلیمتری 2S43 مالوا منتشر کردهاند. در ویدئوها عملکرد سامانه بارگذار نیمهخودکار هویتزر قابل مشاهده است. در این پست، ویدئوهایی با جزئیات بهتر موجود هستند. اعلام شده مالوا از سامانه کنترل آتش دیجیتال بهره میبرد و توان اجرای آتش MRSI دارد.
🔹️مالوا از توپ 2A64 خانواده مستا روی شاسی کامیون BAZ-6010-027 با پیکربندی ۸×۸ استفاده میکند. برد مالوا با مهمات عادی به ۲۴.۵ کیلومتر و با مهمات کراسنوپل افزایش برد یافته به ۴۳ کیلومتر میرسید که روسها ادعا کرده بودند این برد را به ۵۰ کیلومتر نیز رساندهاند.
🔹️با اینکه دستههایی از مالوا در سال ۲۰۲۴ تحویل ارتش روسیه شده بود، هنوز استفاده گسترده از این هویتزر کامیونسوار توسط روسها در تمامی جبههها مشاهده نشده. ویدئوهایی که از اجرای آتش این هویتزر منتشر شدهاند، مربوط به محور کورسک بودهاند.
#روسیه #اوکراین #توپخانه
NPC
@Partisan2015
35.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶#زیرنویس_اختصاصی | بخشی از سخنرانی رایان کروکر در سال ۲۰۱۲ در مورد همکاریهای ایران و آمریکا در افغانستان
🔸تصاویر فوق بخشی از سخنرانی رایان کروکر، دیپلمات برجسته آمریکایی و سفیر سابق ایالات متحده در لبنان، سوریه، کویت، عراق، پاکستان و افغانستان در بنیاد موقوفه کارنگی در سال ۲۰۱۲ است.
🔸کروکر بخشی از سخنان خود را به شرح همکاری ایرانی-آمریکایی در افغانستان و توقف و ناکامی آن مسیر اختصاص میدهد، همکاریهایی که به نوعی نزدیکترین روابط میان دو کشور پس از انقلاب اسلامی بود و به گفته برخی در ایران با نیمنگاهی به عادیسازی روابط دیپلماتیک پیش میرفت.
#ایران #آمریکا #مذاکره
NPC | Archivist
@Partisan2015
پارتیزان
🔶#زیرنویس_اختصاصی | بخشی از سخنرانی رایان کروکر در سال ۲۰۱۲ در مورد همکاریهای ایران و آمریکا در اف
🔶داستان دو کشور
🔸هنگام بحث درباره روابط ایران و آمریکا پس از انقلاب اسلامی، معمولاً تنها حکومت ایران است که به رفتار ایدئولوژیک متهم میشود. اما مروری بر تاریخ روابط تهران و واشنگتن پس از سال ۱۳۵۷ نشان میدهد که این برداشتی نادرست است. خوانش صحیحی از تاریخ معاصر خاورمیانه نشان میدهد که آمریکا رویکردی ایدئولوژیک و تمامیتخواهانه در منطقه داشته است که در مواردی ایران را ناگزیر به اتخاذ سیاستهای تهاجمیتر کرده است.
🔸ایالات متحده آمریکا در ذات خود یک «دولت جهادی» (Crusader State) محسوب میشود. بدین معنا که همانند رقیب سابق خود اتحاد جماهیر شوروی، آمریکا برای خود نقشی منحصر به فرد در تاریخ و تمدن جهانی قائل است و تمایل دارد جهانی را شکل دهد که تحت رهبری آمریکا و بر پایه ارزشهای مشابه با نظام سیاسی و اقتصادی آن باشد. این جهانبینی و بازتاب آن در سیاستهای آمریکا، از عامل اصلی ناکامی تعاملات میان دو کشور در دهههای اخیر بوده است.
🔸فضای پس از جنگ سرد به آمریکا این امکان را داد که بدون نگرانی از رقابتهای میان قدرتهای بزرگ، با بهرهگیری از قدرت بیرقیب نظامی و اقتصادی خود، در راستای حذف دولتهای «سرکش» نسبت به نظم آمریکایی در خاورمیانه حرکت کند.
🔸نخستین اقدام عملی آمریکا در این راستا، عملیات نظامی علیه طالبان بود که با استقبال ایران مواجه شد. ایران که تنها چند سال پیش از آن تا مرز آغاز جنگی همهجانبه علیه طالبان در افغانستان پیش رفته بود، در این مقطع به همکاری با آمریکا روی آورد. این همکاری، یکی از عوامل موفقیت سریع عملیات نظامی علیه طالبان بود.
🔸این تعاملات اطلاعاتی و نظامی میان تهران و واشنگتن، که با هدایت قاسم سلیمانی و احتمالاً با نقشآفرینی اسماعیل قاآنی بهعنوان مسئول پرونده افغانستان در نیروی قدس پیگیری میشد، ناگهان با موضعگیری جرج بوش و اقدام وی در قرار دادن ایران در «محور شرارت» از مسیر خود خارج شد.
🔸با وجود این اقدام، ایران همچنان کمکهای شایانی به آمریکا در جریان حمله به عراق انجام داد. اما اطلاعاتی که از نیت عملی واشنگتن برای اشغال ایران پس از پایان کار عراق به تهران رسید، موجب چرخش ۱۸۰ درجهای سیاست ایران در قبال آمریکا شد. شروع حمایت از برخی عناصر طالبان، رونمایی رسمی از موشکهای بالستیک با توان ضربه به اسرائیل و آغاز پروژهای همهجانبه برای درگیر کردن آمریکا در عراق، از جمله اقدامات ایران در واکنش به سیاستهای واشنگتن بود.
🔸موفقیتهای چشمگیر ایران در درگیر ساختن آمریکاییها در عراق و افغانستان، سایه جنگ را از ایران دور کرد و موجب افزایش نفوذ منطقهای تهران شد. این نفوذ، با شکست اسرائیل در جنگ ۲۰۰۶ لبنان، وقایع بهار عربی، و ظهور داعش در سالهای بعد، تقویت شد و تا سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به اوج خود رسید، واقعیتی که تغییر راهبرد آمریکا نسبت به ایران در منطقه و افزایش فشارهای اقتصادی علیه ایران را در پی داشت.
🔸نگاه به این تصویر بزرگتر، علل ناکامی تلاشهای ایران برای کاهش تنش در قالب همکاریهای پس از ۱۱ سپتامبر و شکست برجام را روشن ساخته و درک بهتری از ماهیت روابط ایران و آمریکا در قرن بیست و یکم ارائه میدهد.
#ایران #آمریکا #مذاکره
Archivist
@Partisan2015