فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷تک شلیک هویتزر پیشرفته Pzh2000 اهدایی آلمان به اکراین جایی در جبهه شرق.
🔹این هویتزر ها عمدتا مهمات ۱۵۵ میلی متری DM121 ساخت کمپانی معروف راینمتال را در اکراین شلیک می کنند.
🔹مهمات DM121 دارای بیشینه برد ۳۰ کیلومتری هستند و از نظر اطمینان پذیری، حداقل ۸۵ درصد از موارد شلیک شده آن ها به سمت یک موضع در زمینی به وسعت زمین فوتبال فرود می آید. یعنی اگر این هویتزر به سمت یک موضع هدف بیست شلیک متوالی با مهمات DM121 انجام دهد، حداقل ۱۷ مورد آن ها در محدوده ای به اندازه یک زمین فوتبال بر سر موضع هدف فرود می آیند و این برای مهمات غیر هدایت شونده جالب توجه است.
🔹اخیرا به نقل از یکی از اپراتور های این هویتزر در اکراین خبری منتشر شده مبنی بر اینکه این Pzh2000 محدودیت نرخ شلیک ۱۰۰ گلوله در روز دارد و به علت استفاده بیش از آن ها، کامپیوتر این هویتزر ها خطاهایی صادر کرده و باید برای تعمیرات اساسی به خارج اکراین بروند. البته این موارد به نقل از یک اپراتور است که فیلم آن نیز منتشر شده و از نظر شواهد میدانی باید به صورت رسمی از جانب طرفین نیز تایید شود.
LHA
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷صبح بخیر
🔹نتیجه نصب موتور توربوجت J34 وستینگ هاوس برروی تریلی، همانطور که می بینید راننده پس سوز را هم روشن می کند.
Maverick
@Partisan2015
🔹تصویری از یک فروند پهپاد Spectator-M1 متعلق به نیروهای اکراینی که به دست نیروهای روسیه افتاده است.
🔹در تصویر بال این پهپاد با چسب به بدنه آن متصل شده که احتمالا روس ها بعد از سقوط و صدمه دیدن این پهپاد ، بال آن را اینگونه به بدنه متصل کردند.وگرنه از ابتدا بال به وسیله چسب به بدنه متصل نشده است.
🔹اطلاعات بیشتر در مورد این پهپاد در لینک زیر:
https://t.me/Partisan2015/44158?single
Phoenix
@Partisan2015
🔷 جمهوری دوم لهستان، از ظهور تا سقوط
🔹زمینه تشکیل جمهوری دوم لهستان به سال های ۱۹۱۷ تا ۱۹۱۸ و فروپاشی امپراتوری های روسیه، اتریش-مجارستان و آلمان باز میگردد، در سال ۱۹۱۷ با افزایش فعالیت بلشویک ها در امپراتوری روسیه و وارد شدن این کشور به جنگ داخلی، منجر به عقب نشینی نیرو های این کشور از لهستان شد و در نهایت نیرو های آلمان و اتریش-مجارستان این کشور را اشغال کرده و مابین سال های ۱۹۱۷ تا ۱۹۱۸ دولت دست نشانده ای را در آن منطقه گماردند.(تصویر سمت چپ) با تسلیم شدن اتریش-مجارستان و آلمان و امضای معاهده صلح ورسای در ۲۸ ژوئن ۱۹۱۹ و واگذاری بخش های شرقی آلمان به لهستان این کشور رسما تشکیل شد.
🔹در سال ۱۹۱۹ بلشویک ها که به دنبال باز پس گیری مناطق از دست رفته خود طی پیمان برست-لیتوفسک بودند دست به تهاجمی عظیم به منطقه بالتیک و لهستان زدند که البته نتیجه این تهاجم فاجعه بار بود و باعث از دست رفتن بخش هایی از خاک شوروی شد که سر انجام این مجادله با معاهده صلح ریگا در ۱۸ مارس ۱۹۲۱ پایان یافت.(تصویر سمت راست، وضعیت لهستان پس از جنگ جهانی اول و جنگ با شوروی)
Xterm
@Partisan2015
پارتیزان
🔷 جمهوری دوم لهستان، از ظهور تا سقوط 🔹زمینه تشکیل جمهوری دوم لهستان به سال های ۱۹۱۷ تا ۱۹۱۸ و فروپا
🔹با قدرت رسیدن هیتلر و نازی ها در سال ۱۹۳۳ که نسبت به معاهده ورسای ناراضی بودند، هیتلر که به دنبال بازپس گیری خاک از دست رفته امپراتوری آلمان بود. لهستان و آلمان همواره بر سر موضوع نظارت بر شهر آزاد دانزیگ با هم مشکلاتی را داشتند. از آن سو شوروی هم به رهبری استاین به دنبال بازپس گیری آن بخش از خاک روسیه/شوروی که طی پیمان برست-لیتوفسک و صلح ریگا از دست رفت، بود.
🔹در نهایت دو قدرت اروپایی یعنی اتحاد شوروی و آلمان نازی با امضای پیمان مولوتوف-ریبنتروپ اروپای شرقی را بین یکدیگر تقسیم کردند و آلمان نازی پیشروی خود را در تاریخ ۱ سپتامبر ۱۹۳۹ و اتحاد شوروی نیز پیشروی خود را در ۱۷ سپتامبر ۱۹۳۹ تا حدود تعیین شده آغاز کردند و در روز ۶ اکتبر ۱۹۳۹ جمهوری دوم لهستان رسما پایان یافت.
Xterm
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷تحرکات ارتش چین افزایش پیدا کرده است
🔹در دو روز اخیر ویدئو ها و تصاویر مختلفی از سطح چین به خصوص استان فوجیان که نزدیک ترین استان چین به تایوان می باشد منتشر شده است، در این ویدئو ها انتقال اداوت زرهی و موشکی چین برروی کفی قطار ها و خیابان های استان فوجیان و حتی سواحل آن منتشر شده، ویدئو اول مربوط به انتقال تانک های Type 96 و خودروهای رزمی Type 04 به همراه خودروهای پزشکی و کامیون های پشتیبانی و سوخت رسان همچون شاآنشی SX2190 می باشد که بر روی کفی قطار حمل می شدند، ویدئو دوم مربوط به حرکت خودروهای رزمی آبیخاکی Type 05 می باشد که حرکت آنها در سواحل فوجیان دیده شده است، ویدئو سوم مربوط به خودروها رزمی Type 08 می باشد که به دلیل چرخدار بودن در شهر ها جابه جا می شوند، اما ویدئویی هم امروز از انتقال موشک بالستیک دانگ فِنگ DF-16 بر روی قطار نیز منتشر شده است، این موشک بردی نزدیک به 1000 کیلومتر دارد و توانایی حمل کلاهک هسته ای و یا متعارف و خوشه ای را دارد.
▪️پ.ن: چقدر جابه جایی ادوات زرهی در این حجم آشناس، قبلا یه جایی دیده بودم...
Maverick
@Partisan2015