پارتیزان
🔶چهل و سه سال پیش، نیروهای نظامی آرژانتین با حمله به جزایر فالکلند، عملاً به بریتانیا اعلام جنگ کردن
امروز نیز ادامه دارد.
🔸پیش از تسلط بریتانیا در سال ۱۸۳۳، جزایر فالکلند تحت کنترل فرانسه، اسپانیا و سپس آرژانتین بودند. پس از استقلال آرژانتین از امپراتوری اسپانیا، دولت بوئنوس آیرس در سال ۱۸۲۰ بهطور رسمی ادعای مالکیت بر این جزایر را مطرح کرد، اما نیروی دریایی بریتانیا چند سال بعد با زور نظامی کنترل منطقه را در دست گرفت.
🔸همچنین، در جنگ جهانی اول، این جزایر صحنه یکی از نبردهای بزرگ دریایی بودند. در دسامبر ۱۹۱۴، ناوگان آلمان قصد حمله به مواضع بریتانیا در فالکلند را داشت، اما نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا به رهبری دریاسالار استوردهی، ناوگان آلمانی را در نبردی سرنوشتساز شکست داد و سلطه خود بر این منطقه راهبردی را تثبیت کرد. این پیروزی، نقش حیاتی فالکلندها در کنترل خطوط دریایی اقیانوس اطلس جنوبی را بهروشنی نشان داد.
#فراکلند #انگلیس #آرژانتین
Tupolev
@Partisan2015
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 پرتقال و زیردریایی فرانسوی 🇵🇹🇫🇷
🔹 هفته گذشته، یک بالگرد EH-101 مرلین نیرویهوایی پرتغال در عملیات آموزشی مشترک با زیردریایی هستهای «تورویل» (S367) نیروی دریایی فرانسه در آبهای شمال جزیره مادیرا، دو پرسنل فرانسه را به زیردریایی منتقل کرد.
🔹 زیردریایی تورویل، سومین زیردریایی کلاس «سافرن» فرانسه است که پس از بازدید رسمی از لیسبون و عبور از اقیانوس اطلس، در حال بازگشت به فرانسه بود. تورویل پس از حضور در کانادا، در حال بازگشت به پایگاه خود در تولون بود.
🔹 این زیردریایی با ۵۳۰۰ تُن وزن، ۹۹.۵ متر طول و سرعت حداکثر ۲۷ گره، مجهز به ۴ پرتابگر ۵۳۳ میلیمتری و قابلیت حمل موشکهای اگزوسه، اژدرهای آرتمیس، و موشکهای کروز زمینی MdCN است.
🔹 زیردریاییهای کلاس سافرن بخشی از برنامه «باراکودا» نیروی دریایی فرانسه هستند که تا ۲۰۲۸ شش فروند از آنها ساخته خواهد شد. سه فروند تاکنون عملیاتی شدهاند.
🔹 این زیردریاییها دارای Dry Deck Shelter برای پشتیبانی از عملیات نیروهای ویژه است و میتوانند وسایل نقلیه زیرآبی مانند PSM3G (با ظرفیت شش غواص) را حمل و عملیات کنند.
#فرانسه #پرتقال #زیردریایی #بالگرد
Jīngyú
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇮🇷 پرتاب هلیکوپترهای ویتنامی به دریا توسط سربازان آمریکایی - تصاویری که میبینید مربوط به جنگ ویتنام است
🔹 دلیل پرتاب هلیکوپتر به دریا:
عجیب اما واقعی؛ با توجه به فوریت عملیات هلیکوپترها باید به سرعت تخلیه و به محض فرود به پرواز بازگردانده می شدند، با این حال بسیاری از خلبانان ویتنام جنوبی با هلیکوپترهای خود فرار کردند و بر روی کشتیهای آمریکایی فرود آمدند، از آنجایی که فضای کافی برای تردد هلیکوپترها و سوخت گیری وجود نداشت برخی از هلیکوپترهایی که بر روی ناوهای هواپیمابر فرود آمده بودند پس از تخلیه خدمه و مسافران به بیرون رانده شدند این کار برای ایجاد فضا برای فرود بالگردهای بیشتر و تسريع عملیات انجام شد
این رویداد به یکی از تصاویر نماد پایان دراماتیک جنگ ویتنام تبدیل شد و اینکه چگونه ایالات متحده مجبور شد برای نجات متحدان خود در هرج و مرج عمل کند.
جنگ ویتنام (۱ نوامبر ۱۹۵۵ تا ۳۰ آوریل ۱۹۷۵) درگیری مسلحانهای بود که در ویتنام، لائوس و کامبوج رخ داد و میان ویتنام شمالی (جمهوری دموکراتیک ویتنام) و ویتنام جنوبی (جمهوری ویتنام) و متحدانشان جریان داشت - ویتنام شمالی از حمایت اتحاد جماهیر شوروی و چین برخوردار بود، در حالی که ویتنام جنوبی مورد پشتیبانی ایالات متحده آمریکا و دیگر کشورهای ضد کمونیسم قرار داشت، این نبرد، دومین جنگ از سلسله جنگهای هندوچین و یکی از درگیریهای نیابتی مهم در دوران جنگ سرد میان شوروی و آمریکا بود.
🔰 @Defender_Iran
🔷️ سفر دوباره نتانیاهو به واشنگتن
🔹️به گفته کاخ سفید، روز دوشنبه این هفته بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در سفری به واشنگتن با ترامپ دیدار خواهد داشت. گفته میشود نتانیاهو اولین مقام رسمی خارجی است که با رئیس جمهور آمریکا دیدار حضوری خواهد داشت تا درمورد مسئله تعرفههای وضع شده اخیر ترامپ با وی مذاکره کند.
🔹️اما مشخصا تعرفه ۱۷ درصدی که ترامپ بر اسرائیل وضع کرده، درحال حاضر در مرتبه اول اهمیت نیست. در این جلسه نخست وزیر اسرائیل با رئیس جمهور آمریکا درمورد برنامههای آینده برای شرایط منطقه خاورمیانه، ازجمله تهدیدهایی که علیه برنامه هستهای کشورمان وجود دارد مذاکراتی خواهند داشت.
🔹️به گزارش اکسیوس، نتانیاهو باور دارد احتمال شکلگرفتن یکتوافق هستهای بین ایران و آمریکا بسیار کم است. او قصد دارد با ترامپ برسر گزینههای نظامی علیه ایران درصورت شکست خوردن مذاکرات، به تفاهم برسد. مسئله بعدی نیز بحثهایی درمورد شکست توافق آتشبس در غزه است که بین این دو شخص مطرح خواهد شد.
#آمریکا #اسرائیل
NPC
@Partisan2015
🔷️ بالگردبر جدید در کریمه! 🇷🇺
🔹️شرکت مکسار تصویر ماهوارهای جدیدی از کشتیسازی زالیف در شبه جزیره کریمه را منتشر کرده است. روسها درحال ساخت یکفروند ناو بالگردبر در این کشتیسازی هستند که پیشتر مورد حمله پهپادی اوکراینیها قرار گرفته بود.
🔹️این ناو بالگردبر، کلاس ایوان روگوف (Ivan Rogov) یا پروژه ۲۳۹۰۰ نام گرفته است و حدودا دو سالی میشود که در این کشتیسازی درحال ساخت است. گفته میشود روسیه دو فروند از این ناوها را با نامهای ایوان روگوف و میتروفان موسکالنکو سفارش داده است.
🔹️هنوز جزئیات دقیقی از مشخصات فنی این ناو بالگردبر در دسترس نیست اما منابع مختلف طول آن را حدود ۲۲۰ متر، عرض حدود ۴۰ متر و تناژ آن را بین ۳۰۰۰۰ تا ۴۴۰۰۰ تن تخمین زدهاند.
🔹️گفته میشود این ناو توان حمل ۱۶ فروند بالگرد ازجمله بالگردهای تهاجمی کاموف Ka-52 و بالگردهای کاموف Ka-27/29 در نقش ضدزیردریایی و ترابری را دارد. همچنین گفته شده ایوان روگوف توان حمل ۶ شناور آبی-خاکی برای پیادهسازی نیروها در سواحل را دارد. گنجایش ۷۵ وسیله نقلیه و ۹۰۰ سرباز هم برای آن تخمین زده شده است.
#روسیه #نیروی_دریایی
NPC
@Partisan2015
🔷️ سه شرکت، ۱۳.۵ میلیارد دلار 🇺🇸
🔹️نیروی فضایی ایالات متحده بودجه ۱۳.۵ میلیارد دلاری را برای انجام پرتابهای فضایی بین سالهای ۲۰۲۷ تا ۲۰۳۲ تصویب نمود. قرار است این بودجه به سه شرکت SpaceX ایلان ماسک، Blue Origin جف بزوس و شرکت ULA اختصاص پیدا کند.
🔹️این بودجه به شکل زیر تقسیمبندی شده:
▪️اسپیسایکس: ۵.۹ میلیارد دلار برای ۲۸ پرتاب
▪️یواِلاِی: ۵.۳ میلیارد دلار برای ۱۹ پرتاب
▪️بلواوریجین: ۲.۳ میلیارد دلار برای ۷ پرتاب
🔹️تمامی این پرتابها از پرتابهای NSSL*¹ خواهند بود. پیشتر به برنامههای پرتابهای فضایی ارتش آمریکا و پرتابگرهایی که صلاحیتشان تایید شده در این دو پست به شکل مفصل پرداخته شد.
🔹️نیروی فضایی آمریکا انتظار دارد ۸۴ پرتاب فضایی بین سالهای ۲۰۲۷ تا ۲۰۳۲ انجام گیرند که تقریبا دوبرابر بیشتر از تعداد پرتابهای انجام شده در ۵ سال گذشته نسبت به آن دوران خواهد بود.
▪️*[1]:National Security Space Launch
#سپهر #آمریکا
NPC
@Partisan2015