🔷ادامهی آزمایشات بچه گربه عصبانی 🇺🇸
🔹به تازگی تصاویری از یک فروند F-16CM اسکادران ۵۵ جنگ الکترونیک و سرکوب پدافند پایگاه شاوز کارولینای جنوبی منتشر شده است که نشان میدهد جنگندهی مذکور در حال آزمایش پاد جنگ الکترونیک ALQ-167 angry kitten است، این جنگنده عضوی از وینگ چهارم اسکادران خود بوده که تحت فرماندهی مرکز آزمایش الکترونیک کارولینای جنوبی، وظیفهی آزمایش سامانهها و موشکهای در حال ورود بهخدمت را برعهده دارد.
🔹پاد angry kitten یکپاد جنگ الکترونیک و اخلال راداری مبنی بر ایجاد اهداف کاذب و پخش سیگنالهای مخرب است، این پاد در ابتدا برای تمرین و شبیهسازی جنگ الکترونیک ساخته شد اما پس از مشاهدهی پتانسلهای بالای این پاد، نیرویهوایی امریکا سفارش ساخت نمونهی عملیاتی این پاد را نیز به شرکت جنرالاتمیکز داد. این پاد در قیاس با پادهای جنگ الکترونیک دیگر ارتش امریکا خروجی و توان کمتری دارد اما ویژگی دارد که کارایی آنرا بسیار بالا میبرد.
🔹برترین ویژگی این پاد استقلال و عدمنیاز به کامپیوتر، آنتنهای فرستندهوگیرنده و منبع تغذیه و خنککننده روی پرندهی حامل است، چرا که خود پاد کلیهی اجزای مذکور را داراست که البته به آن ظاهری عجیب میدهد. ویژگی ذکرشده توان نصب پاد مذکور روی کلیهی هواگردها از جمله ترابریها (تصویر ۳ هواپیمای C-130)، پهپادها و هواپیماهای قدیمیتر مانند A-10 یا حتی PC-9 را که توانایی نصب و استفاده از پادهای جنگ الکترونیک پیشرفته را ندارند، ارائه میدهد.
#جنگال #پاد #ترابری #اخلالگر
CHAMROSH
@Partisan2015
🔶سیاست چماق و باتوم
🔸طی هفتههای گذشته اظهارات متعددی از سوی ترامپ و اعضای دولت او درباره ایران، مذاکرات و درگیریهای نظامی احتمالی مطرح شده است.
🔸برخی جریانهای سیاسی در ایران، با برجسته کردن بخشهایی از این اظهارات، خصوصاً تأکید بر جلوگیری از اتمی شدن ایران به عنوان هدف اصلی آمریکا، برداشتی نادرست از خواستههای واشنگتن ارائه داده و بر انتظارات غیرمنطقی از امکان رسیدن به توافق دامن میزنند.
🔸نکته مهم سیاست آمریکا در مورد ایران، نبود «هویج» در برابر «چماق» است. ایجاد خوشبینی غیرمنطقی، فروش رویای توافق، و ارائه برداشتی از واشنگتنی که صرفاً بهدنبال محدودیتهای شدیدتر بر برنامه هستهای ایران و افزایش نظارت است، با واقعیت همخوانی ندارد.
🔸همانطور که در سند منتشرشده کاخ سفید تأکید شده، مطالبات آمریکا از ایران به برنامه هستهای محدود نیست. علاوه بر این، اظهارات اخیر مایک والتز، مشاور امنیت ملی ترامپ، نشان میدهد که تعریف آمریکا از «جلوگیری از ساخت سلاح اتمی توسط ایران» چیزی فراتر از صرفاً نظارت بر غنیسازی است. این تعریف در پی تعطیلی کامل چرخه غنیسازی ایران به عنوان یک تهدید بالقوه بوده و در خوشبینانهترین سناریو، به محدود شدن برنامه هستهای ایران در حد اداره یک یا چند نیروگاه اتمی ختم میشود.
🔸همچنین باید در نظر داشت که ترامپ در دور اول ریاستجمهوری خود، با این استدلال که برجام امتیازات کافی از ایران نگرفته، مدتزمان محدودیتهای آن ناکافی است و امتیازات دادهشده به ایران بیشازحد بوده، از این توافق خارج شد. بر همین اساس، میتوان پیشبینی کرد که برداشت آمریکا از...
پارتیزان
🔶سیاست چماق و باتوم 🔸طی هفتههای گذشته اظهارات متعددی از سوی ترامپ و اعضای دولت او درباره ایران، مذ
هر توافقی در آینده، مطالبه حداکثری در برابر امتیازات حداقلی خواهد بود، بدون آنکه ضمانت اجرایی قابل اعتمادی برای توافق وجود داشته باشد.
🔸هدف از این سخن، مخالفت با اصل مذاکره یا دیپلماسی نیست، بلکه تأکید بر واقعگرایی در محاسبات سیاسی و اقتصادی است. نباید با خوشبینی مفرط، انتظارات نادرستی از منافع اقتصادی احتمالی ایجاد کرد، چراکه واشنگتن بهدنبال تحمیل خواستههایی حداکثری است و انگیزهای برای کاهش معنادار فشارهای اقتصادی بر ما یا بازگشت قدرتمندانه ایران به بازار انرژی ندارد. بنابراین، سیاستهای دفاعی و اقتصادی کشور باید با فرض محتمل عدم دستیابی به توافق یا در خوشبینانهترین حالت، رسیدن به توافقی محدود و موقت تنظیم شود.
#ایران #آمریکا #مذاکره #اتمی
Archivist
@Partisan2015
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 سلام، صبح شما بخیر 🇮🇷
🔹 ۳۰ ثانیه با پدافند هوایی ایران
North-star
@Partisan2015
🔶پرتابهای فضایی سال ۲۰۲۴ در یکنگاه
🔸در اینفوگرافیک بالا، تمامی پرتابهای فضایی که توسط شرکتها و کشورهای سرتاسر دنیا در سال گذشته میلادی انجام شدهاند را مشاهده میکنید. شرکت اسپیس ایکس بهتنهایی از تمام دیگر کشورهای دنیا پرتاب بیشتری انجام داده که قابلیت چندبار مصرف بودن (=کاهش هزینه پرتاب) و پرتابهای استارلینک، دو دلیل اصلی این آمار بینظیر بوده است.
🔸در سال گذشته میلادی کشورمان ۴ پرتاب فضایی انجام داد که ۲ پرتاب سهم ماهوارهبر سیمرغ (پرتاب ماهوارههای مهدا/کیهان-۲/هاتف-۱ و پرتاب سامانه انتقال مداری سامان) و ۲ پرتاب نیز سهم ماهوارهبر قائم-۱۰۰ (پرتاب ماهواره ثریا و پرتاب چمران) بود. برای بهبود عملکرد پرتابگرهای فضایی، باید فاصله زمانی بین پرتابها کمتر و کمتر شود تا در نهایت، این پرتابگرها تثبیت شوند.
#سپهر #ایران
Fatherland
@Partisan2015
23.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷استفاده از پهپادهای رهگیر در ناوگان آرلیبروک
🔹ناوشکنهای کلاس Arleigh Burke که همراه گروه تهاجمی USS Gerald R. Ford به مأموریت اعزام میشوند، از پهپادهای رهگیر Coyote Block 2 و Roadrunner-M برای مقابله با تهدیدات پهپادی استفاده خواهند کرد. این اقدام در پاسخ به تهدیدات فزایندهی پهپادهای انتحاری و موشکهای کروز و بالستیک است که توسط نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ و سایر مناطق علیه کشتیهای تجاری و نظامی شلیک شدهاند.
🔹پهپاد Coyote Block 2 و Roadrunner-M، پهپادهایی با موتور جت هستند که برای رهگیری و انهدام تهدیدات هوایی طراحی شدهاند. برتری Roadrunner-M نسبت به Coyote در این است که قابلیت بازگشت و استفادهی مجدد را دارد. این پهپادها با حسگرهای ترکیبی و جستجوگرهای پیشرفته به سمت اهداف هدایت شده و آنها را منهدم میکنند. .
🔹درگیریهای اخیر نشان دادهاند که نیروی دریایی آمریکا برای مقابله با تهدیدات پهپادی از موشکهای گرانقیمتی مانند SM-6 و ESSM استفاده کرده است. درحالیکه قیمت هر SM-6 بیش از ۴.۲ میلیون دلار است، یک Coyote Block 2 حدود ۱۰۰ هزار دلار و یک Roadrunner-M چندصد هزار دلار هزینه دارد. استفاده از این پهپادها، راهکاری مقرونبهصرفه برای مقابله با تهدیدات کمارزشتر مانند پهپادهای انتحاری ارزانقیمت است.
🔹علاوه بر کاهش هزینه، این پهپادها باعث افزایش عمق مهمات ناوشکنها میشوند. درحالیکه سامانههای دفاعی ناوها در مواجهه با حملات دستهجمعی مهمات خود را بهسرعت مصرف میکنند، Coyote و Roadrunner-M میتوانند بخشی از تهدیدات را با هزینهی کمتر سرنگون...