🔷 بومی به سبک هندی! 🇮🇳
🔹 در هفتهای که گذشت، شرکت جنرالالکتریک آمریکا سرانجام تحویل اولین پیشرانه از ۹۹ پیشرانه F404-IN20 به صنایع هوانوردی هند را آغاز کرد. پیشرانه F404-IN20 نسخه مخصوص جنگنده هندی «تجاس» طراحی شده است.
🔹 پس از اینکه جنرالالکتریک تحویل اولین دسته از ۶۵ پیشرانه از این نسخه را برای جنگنده Tejas MK1 در سال ۲۰۱۶ تکمیل کرد، خط تولید F404-IN20 را به دلیل عدم سفارش اضافی تعطیل کرد.
🔹 بنابراین زمانی که سال ۲۰۲۱ هند ۹۹ پیشرانه دیگر را برای نسخه Mk1A سفارش داد، جنرال الکتریک باید خط تولید F404-IN20 را که به مدت پنج سال خاموش بود، مجددا راه اندازی کند و زنجیره تامین جهانی موتور را مجدداً یکپارچه کند.
#هند #جنگنده
Jīngyú
@Partisan2015
پارتیزان
🔷 بومی به سبک هندی! 🇮🇳 🔹 در هفتهای که گذشت، شرکت جنرالالکتریک آمریکا سرانجام تحویل اولین پیشرانه
🔷 دیگران عامل کندی پیشرفت هند! 🇮🇳
🔹 رسانههای هندی علت تاخیر در ساخت جنگنده تجاس از نسخه MK1A، را تاخیر در تحویل پیشرانه اعلام کردند. اما در نسخه قبلی (MK1) ساخت، تحویل و عملیاتی شدن دو اسکادران از چهل فروند جنگنده نسل چهارم، ۸ سال طول کشید! بهطور میانگین ۵ جنگنده در سال که البته قطعات بسیاری از آن از غرب تامین میشود.
🔹 هم زمان این کشور در نقشه راه توسعه جنگندههای خود معتقد است، تا سال ۲۰۲۹، بیش از ۹۰ فروند از نسخه جدید تجاس (MK1A) را تحویل خواهد داد و تا سال ۲۰۳۶ علاوه بر ۱۲۰ فروند نسخه آینده (MK2)، تولید ۱۲۰ فروند جنگنده نسل پنج بومی AMCA نیز شروع خواهد شد! البته پیشتر ۲۰۳۲ به عنوان چشمانداز ورود به خدمت این جنگنده اعلام شده بود. (لینک)
🔹 در نهایت سال از ۲۰۳۸، تحویل جنگنده نسل چهارم! ناونشین TEDBF به نیروی دریایی این کشور آغاز خواهد شد! البته پیشتر سال ۲۰۳۲ را برای ورود به خدمت این جنگنده اعلام کرده بودند. درباره این پروژه اینجا بخوانید.
▪️تصویر دوم از مشخصات نسخه آینده جنگنده تجاس یعنی MK2 مجهز به کانارد است.
#هند #جنگنده
Jīngyú
@Partisan2015
مهم
⭕️⭕️ جنگ بزرگ در ماه آینده مارچ ۲۰۲۵ /جزئیات
👇🏻👇🏻
▶️ https://t.me/+O68HopAeL4i5LU2U
▶️ https://t.me/+O68HopAeL4i5LU2U
✍ مطلب پین شده مطالعه کنید
🔷️وولکان رقیب فالکن 🇺🇸
🔹️نیروی فضایی ارتش آمریکا صلاحیت پرتابگر فضایی Vulcan Centaur برای حمل محمولههای نظامی به فضا را تایید نمود. حال این راکت با فالکن ۹ از شرکت اسپیسایکس برای بهدست آوردن قراردادهای آینده پرتاب محمولههای ارتش رقابت خواهد نمود.
🔹️وولکان ساخت شرکت ائتلاف پرتاب*¹ (ULA) است. این پرتابگر در حالت استاندارد ۶۱.۶ متر و در حالت بلند ۶۷.۳ متر طول دارد. قطر آن نیز به ۵.۴ متر میرسد. اولین پرتاب وولکان در ژانویه ۲۰۲۴ صورت گرفت.
🔹️وولکان علاوهبر موتور اصلی خود میتواند از بوسترهای سوخت جامد کمکی نیز استفاده کند که جرم محموله قابل حمل آن به مدار لئو ISS (حدود ۴۰۷ کیلومتری) را بهشکل زیر در میآورد:
▪️بدون بوستر کمکی: ۹۲۰۰ کیلوگرم
▪️با ۲ بوستر کمکی: ۱۶۳۰۰ کیلوگرم
▪️با ۴ بوستر کمکی: ۲۱۶۰۰ کیلوگرم
▪️با ۶ بوستر کمکی: ۲۵۸۰۰ کیلوگرم
🔹️توری برونو، مدیرعامل شرکت ائتلاف پرتاب درباره این پرتابگر اظهار داشته این راکت نسل آینده، عملکرد بالا و دقت عالی را برای قرار دادن محمولهها در چالش برانگیزترین مدارها ارائه میدهد.
▪️*[1]: United Launch Alliance
#سپهر
NPC
@Partisan2015
🔷️جزیره نظامی دیگو گارسیا
🔹️جزیره دیگو گارسیا یکجزیره مرجانی از مجمعالجزایر چاگوس در اقیانوس هند است که حداکثر طول آن ۲۴ کیلومتر، حداکثر عرض آن ۱۱ کیلومتر بوده و مساحت آن ۴۴ کیلومتر مربع است. اینجزیره تحت مالکیت انگلیس است.
🔹️جزیره دیگو گارسیا باتوجه به موقعیت جغرافیایی آن مانند جزیره گوام یکجزیره استراتژیک برای ایالاتمتحده است، این جزیره هماکنون یک پایگاه کاملا نظامی بوده و صرفا پرسنل و پیمانکاران نظامی آمریکایی و انگلیسی در این جزیره حضور دارند.
🔹️اهمیت استراتژیک این جزیره از موقعیت فرماندهی آن در قلب اقیانوس هند، سومین اقیانوس بزرگ جهان که مناطق متنوعی مانند خاورمیانه، جنوب شرق و شرق آسیا، اروپا و آمریکا را به هم متصل میکند؛ ناشی میشود. اینمکان (اقیانوس هند) برای تجارت جهانی، امنیت و نفوذ ژئوپلیتیک ایالاتمتحده بسیار مهم است.
🔹️انگلیس، تاسیسات نیروی دریایی و پایگاه هوایی در دیگو گارسیا را به آمریکا اجاره داده است؛ اما در واقعیت، اینجزیره بهعنوان یک پایگاه مشترک بوده و انگلیس دسترسی کامل خود را به این پایگاه حفظ کرده است.
#دیگو_گارسیا #پایگاه_هوایی #آمریکا
۱/۴
CoManche
@Partisan2015
🔷️تاسیسات جزیره دیگو گارسیا
🔹️پایگاه هوایی دیگو گارسیا: این پایگاه بهطور معمول برای استقرار و عملیات بمبافکنها و سوخترسانها و هواپیماهای شناسایی نیروی هوایی آمریکا مورد استفاده قرار میگیرد و باندی بهطول ۳۶۵۰ متر دارد.
🔹️پایگاه دریایی: اغلب اقلام و سوخت مورد نیاز جزیره از طریق کشتیها تامین میشود، به این معنی که این پایگاه دریایی نقش محوری را در تامین تاسیسات نظامی و پرسنل مستقر در جزیره ایفا میکند. همچنین این پایگاه میتواند میزبان شناورهای نیروی دریایی آمریکا باشد.
🔹️از دیگر وظایف این پایگاه دریایی میتوان به پشتیبانی لجستیکی برای نیروها و شناورهای عملیاتی مستقر در مناطق تحت مسئولیت اقیانوس هند و خلیج فارس دانست. تصویر سوم مربوط به پهلوگیری ناو هواپیمابر Saratoga (CV-60) در سال ۱۹۸۵ میلادی در این پایگاه است.
🔹️دپو مهمات: انبارهای مهمات جزء جدایی ناپذیر پایگاههای هوایی برای انجام عملیات توسط هواگردها هستند، تسلیحات مورد استفاده بمبافکنهای نیروی هوایی آمریکا در این پایگاه از طریق مهمات موجود و هواپیماهای ترابری تامین میشود.
#دیگو_گارسیا #پایگاه_هوایی #آمریکا
۲/۴
CoManche
@Partisan2015