⭕️ شرایط منطقه همچنان بحرانی است و تنشها میتوانند در نقاط مختلفی اوج بگیرند.
⭕️ مجموعه کانالهای زیر پوشش اخبار منطقه و بررسی تحولات احتمالی را به شما ارائه میکنند.
👇👇
https://t.me/addlist/9nrOSNPUKqsxYWI0
https://t.me/addlist/9nrOSNPUKqsxYWI0
🔷️سلام، صبح شما بهخیر
🔹️جنگنده EA-18G Growler از اسکادران VAQ-136 نیروی دریایی آمریکا در حال تیکاف از روی ناو هواپیمابر کارل وینسون(CVN-70) در دریای فیلیپین
#جنگنده #نیروی_دریایی #آمریکا
CoManche
@Partisan2015
پارتیزان
🔷رهگیری موشک فلسطین-۲؟!
🔹روز گذشته منابع صهیونیستی شلیک ۲ موشک بالستیک توسط یمن را اعلام کردند و در بیانیه یمنیها نیز از بهکارگیری ۲ موشک فلسطین-۲ خبر داده شده بود. با وجود یک اصابت در منطقه تلآویو، برداشت این بود که یکی از موشکهای فلسطین-۲ احتمالا رهگیری شده است.
🔹اما تصاویر جدیدی که توسط صهیونیستها منتشرشده، بقایای یک موتور سوخت مایع موشکهای سری ذوالفقار/برکان-۳ (نمونههای یمنی موشکهای ایرانیِ رضوان/قیام) را نشان میدهد. این موشکهای سوخت مایع فناوری بسیار قدیمیتری دارند و رهگیری آنها بهواسطه عدمبرخورداری از قابلیت MaRV در کلاهک، آسانتر و ممکنتر است.
🔹با مشاهده شلیک همزمان یک موشک سوخت مایع قدیمیتر برکان-۳/ذوالفقار و یک موشک سوخت جامد جدیدتر و پیشرفتهتر فلسطین-۲، میتوان گفت که موشک اول با هدف مشغولسازی پدافند شلیکشده تا احتمال عبور موشک دوم (فلسطین-۲) بیشتر شود؛ امری که ظاهرا موفق نیز بوده و تاکنون این حمله موفقترین حمله بالستیکی یمن به صهیونیستها و اراضی اشغالی بوده است.
#فلسطین #یمن
#اسرائیل #موشک
Fatherland
@Partisan2015
🔷 انقلابی در نجات جنگندهها! 🇬🇧🇺🇸
🔹به تازگی ایالات متحده، قراردادی به ارزش 32 میلیون دلار را برای خرید هدف کاذب BriteCloud یا AN/ALQ-260 برای جنگندههای F-35 Lightning نیروی دریایی این کشور با شرکت لئوناردو انگلستان امضا کرده است.
🔹 این اهداف کاذب (Decoy) با ابعادی کوچک، در پرتابگرهای چندتایی روی جنگنده نصب میشوند و در شرایطی که خلبان احساس خطر در مورد جنگندههای متخاصم یا سامانههای پدافندی دشمن داشته باشد، دست به استفاده از این دکوها میزند.
🔹 این اهداف کاذب برای فریب موشکهای هدایت راداری توسعه داده شده و پس از پرتاب با ساطع کردن علائم راداری موشک دشمن را از جنگنده دور کرده و سیستمهای راداری دشمن را گمراه میکند.
🔹 این اهداف کاذب در دو مدل BC55 و BC128 با وزنی کمتر از ۱ کیلوگرم، نیازی به کنترل خارجی نداشته و همچنین با انجام مانورهایی موشک دشمن را بیشتر گمراه میکند.
▪️تصویر آخر از محفظه پرتابگر چف و فلر با دو درب و محفظه بزرگتر پایین متعلق به اخلالگرهای فرکانس رادیویی (محل نصب اهداف کاذب) لایتنینگ است.
#جنگال #جنگنده #نیروی_هوایی
Jīngyú
@Partisan2015
🔶ترکیه در شاخ آفریقا
🔸جای شکی نیست که ترکیه ماه بسیار موفقی را سپری کرده است! در کنار تحولات چشمگیر در سوریه و سقوط اسد که تیترها را به خود اختصاص داده است، اقدامات آنکارا در شاخ آفریقا بهویژه میانجیگری توافق میان اتیوپی و سومالی، موفقیتهای دیگری را برای این کشور رقم زده است.
🔸اتیوپی که پس از استقلال اریتره در دهه ۹۰ میلادی دسترسی به آبهای آزاد را از دست داده است، بهمنظور کاهش وابستگی اقتصادی به جیبوتی و پیشبرد جاهطلبیهای خود در زمینه ایجاد یک نیروی دریایی، اوایل سال ۲۰۲۴ توافقی با منطقه جداییطلب سومالیلند در شمال سومالی امضا کرد. این توافق شامل اجاره خط ساحلی و بنادر به اتیوپی و شناسایی سومالیلند به عنوان یک کشور مستقل توسط آدیسآبابا بود.
🔸این اقدام با واکنش شدید سومالی مواجه شد و مصر که بر سر ساخت سد رنسانس بزرگ و جریان آب نیل با اتیوپی اختلافات شدیدی دارد، برای فشار به آدیسآبابا به حمایت از سومالی روی آورد. مصر دست به امضا پیمان نظامی با موگادیشو زد و محمولههای تسلیحاتی خود را به سومالی ارسال کرد. قاهره و موگادیشو همینطور برنامههایی برای جایگزینی صلحبانان اتیوپیایی اتحادیه آفریقا در سومالی با ده هزار سرباز مصری داشتند.
🔸موفقیت ترکیه در میانجیگری میان اتیوپی و سومالی که دسترسی اتیوپی به دریا را با حفظ تمامیت ارضی سومالی ممکن میسازد، ضربهای به اهرمهای فشار مصر در شاخ آفریقا و موقعیت قاهره در برابر آدیسآبابا خواهد بود.
🔸ترکیه در دوران اردوغان سرمایهگذاری سیاسی، نظامی و اقتصادی قابلتوجهی در شاخ آفریقا انجام داده است. از ساخت پایگاه...
پارتیزان
🔶ترکیه در شاخ آفریقا 🔸جای شکی نیست که ترکیه ماه بسیار موفقی را سپری کرده است! در کنار تحولات چشمگیر
فضایی در سومالی تا توسعه حضور نیروی دریایی، این منطقه نقش کلیدی در جاهطلبیهای ترکیه دارد.
🔸هرچند گرمی نسبی روابط مصر و ترکیه در سالهای اخیر از شدت رقابت میان این دو کشور کاسته است، بازنده اصلی بهبود روابط سومالی و اتیوپی بدون شک مصر خواه بود. اجرای این توافق همچنین جایگاه ترکیه را به عنوان یک بازیگر مستقل و مؤثر در شاخ آفریقا تقویت خواهد کرد. با این حال بازیگران دیگر در منطقه مانند امارات متحده عربی که نگرانیهای خود را از گسترش نفوذ ترکیه دارند و ایلات متحده که طی سالیان گذشت سرمایهگذاریهای عمدتاً نافرجامی روی موگادیشو داشته، با آغوش باز به استقبال نقشآفرینی مستقل و پررنگتر ترکیه در شاخ آفریقا نخواهند رفت.
#ترکیه #مصر #آفریقا #اتیوپی
Archivist
@Partisan2015