پارتیزان
🔷️سایر محورها جز استان دونتسک و کورسک: 🔹️در محور شمال استان خارکف، همچنان مانند هفتههای پیشین محور
اتفاق خطرناکی است.
▪️گزارش پیشین از وضعیت جنگ روسیه-اوکراین
#روسیه #اوکراین #جنگ #وضعیت_میدانی
۳/۳
NPC
@Partisan2015
🔷️قرداد جدید برای تولید موشکهای پاتریوت
🔹️شرکت ریتون قراردادی برای تامین موشکهای PAC-2 سامانه پدافند هوایی پاتریوت به ارزش ۴۷۸ میلیون دلار برای آلمان از آژانس پشتیبانی و تدارکات ناتو (NSPA) دریافت کرد.
🔹️ این قرارداد بخشی از برنامه پرکردن ذخایر موشکهای پاتریوتی است که آلمان به اوکراین اهدا کرده است، بخشی از هزینههای این قرارداد توسط دانمارک، هلند و نروژ پرداخت شده است.
#آلمان #پاتریوت #اوکراین
CoManche
@Partisan2015
🔹وحشت صهیونیستها از توییت تهران تایمس و بازنشر سخنان فرمانده سپاه
Meghdad
@Partisan2015
🔷️سلام، صبح شما بخیر
🔹️نگارهای زیبا از ۶ فروند بالگرد Mi-35 ارتش روسیه
#بالگرد #روسیه
#Mi_35
CoManche
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ویدئویی از دید HUD جنگنده سوخو Su-35S و شلیک R-37M
🔹ویدئویی جالب از عملیات رهگیری یک جنگنده اوکراینی توسط جنگنده سوخو Su-35S نیروی هوایی روسیه که اطلاعات ثبت شده در هاد آن را مشاهده میکنیم و در ادامه به بررسی اتفاقات رخ داده میپردازیم.
🔹متاسفانه برخیاز اطلاعات پروازی این جنگنده نظیر سرعت پروازی و ارتفاع آن سانسور شده ولی برخیاز اطلاعات دیگر آن سانسور نشده است.
🔹چیزی که در مرحله اول مشخص است، ۲ هدف نزدیکشونده در ساعت ۲ خلبان در حال پرواز بوده که خلبان سوخو Su-35 هدفی که ارتفاع کمتری دارد (حدود ۱ کیلومتر از سطح زمین) را انتخاب کرده است و برروی آن در مود TWS قفل کرده است.
🔹فاصله جنگنده هدف تا سوخو Su-35 روسی کمی بیشتر از ۱۶۰ کیلومتر بوده است و موشکی نیز که به سمت هدف شلیک میشود، موشک هوابههوای دوربرد هدایت فعال راداری R-37M است و عدد ۲۱۷ کیلومتر نیز مربوط به مسافت حدودی است که موشک R-37M برای رسیدن به آن هدف باید طی کند.
🔹با توجه به اینکه دایره دور عدد ۲۱۷ تقریبا دو سوم آن است، ماکزیمم برد موشک هوابههوای R-37M نیز حدوداً ۳۰۰ کیلومتر است و برد حدودی موشک R-37M بدین شکل لو میرود!
🔹مطابق معمول و مشابه دفعات قبل نیز برای شلیک موشک هدایت فعال راداری دوربرد R-37M نیز جنگنده سوخو-۳۵ روسی از مود TWS رادار خود استفاده میکند.
🔹چیزی که واضح است قدرت رادار اربیس نصبشده برروی جنگنده چندمنظوره سوخو Su-35S واقعاً بینظیر بوده و قفل راداری جنگنده در چنین فاصلهای (فاصله بیشاز ۱۶۰ کیلومتر) نشان از کارایی بالای این رادار دارد.
#Su35 #Flanker
#Sukhoi #TWS
Tomcat...
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶جو کوچولو؟
🔸۷١ سال پیش در چنین روزی (١٢ آگوست سال ١٩۵٣) اتحاد جماهیر شوروی اولین سلاح گرما-هستهای خود را با موفقیت برفراز برجی در قزاقستان منفجر کرد. شوروی پس از آزمایش موفق اولین سلاح هستهای خود در ٢٩ آگوست ١٩۴٩ بهدنبال توسعهی تواناییهای خود در این حوزه و پیشرفت سریع جهت رقابت با آمریکا بود. آزمایش گرما-هستهای مایک (Mike) در عملیات آیوی (Ivy) بهعنوان اولین سلاح گرما-هستهای دو مرحلهای بر تنور رقابت دو کشور دمید و نشان داد سلاح گرما-هستهای عملی است.
🔸نابغهی هستهای شوروی، آندری ساخاروف در همان سالها طرحی با عنوان کیک لایهلایه (ایدهی اول و دوم) در ذهن داشت که در حقیقت سلاح گرما-هستهای تک مرحلهای بود. طرح ساخاروف توسط چند دانشمند دیگر اصلاح شد و ارتقا یافت. طراحی سلاح روی کاغذ ساده بود و تمام فرق آن با تسلیحات قبلی اضافه شدن لایههای لیتیمدوترید و اورانیوم ٢٣٨ یکی روی دیگری بود. کار روی طراحی و ساخت سلاح آغاز شد و به طراحی سلاح هنگام آزمایش، لیتیمتریتید نیز اضافه شده بود. در نهایت سلاح با توانی معادل انفجار همزمان ۴٠٠ هزارتن (کیلوتن) مادهی منفجرهی TNT منفجر شد. برخلاف طراحیهای گرما-هستهای اولیهی آمریکا این سلاح قابلیت حمل توسط هواگردهای موجود در خدمت شوروی را داشت.
🔸این آزمایش و سلاح شرکتکننده در آن، چهارمین آزمایش هستهای شوروی بودند و بههمین سبب توسط غرب جو-۴ نام گرفتند. در خود شوروی این ماجرا با عنوان RDS-6s شناخته میشود. شوروی نسخهی هواپرتاب این سلاح را با عنوان RDS-27 و با توان ۲۵۰ کیلوتن (بهدلیل استفاده از سوخت گداختی متفاوت...
پارتیزان
🔶جو کوچولو؟ 🔸۷١ سال پیش در چنین روزی (١٢ آگوست سال ١٩۵٣) اتحاد جماهیر شوروی اولین سلاح گرما-هستهای
بدون لیتیمتریتید توان کاهش یافته بود) را در سال ۱۹۵۵ وارد خدمت کرد. شایستهی ذکر است که اولین آزمایش گرما-هستهای دو مرحلهای شوروی ۸۳۳ روز بعد و در نوامبر ۱۹۵۵ با آزمایش RDS-37 (جو-۱۹) بهوقوع پیوست.
▪️پینوشت۱: دامن سفید رنگ تشکیل شده اطراف ساقهی ابرقارچی شکل انفجار در انتهای ویدئو مربوط به بخار آب هستند که دچار میعان شده و بهاین شکل سقوط میکنند.
▪️پینوشت۲: محاسبات مربوط به عملکرد و توان سلاح در این آزمایش به عهدهی فیزیکدان روس، لو لاندو قرار داشت. وی به قدری در انجام محاسبات و تخمین دقیق توان و عملکرد پیش از آزمایش مذکور ماهر بود که حتی از عهدهی دانشمندان و تجهیزات آمریکایی در این نقطهی زمانی خارج بود.
#شوروی #تسلیحات_هستهای
#سلاح_گرماهستهای
FND
@Partisan2015