🔹 بالا سمت راست تصویر، ناوشکن «یولگوک یی» از کلاس «سجونگ کبیر» با شماره بدنه ۹۹۲ و بالا سمت چپ ناوشکن «چانگموگونگ یی سان سین» از کلاس «چانگموگونگ یی سان سین» با شماره بدنه ۹۷۵ از نیروی دریایی کرهجنوبی 🇰🇷
🔹 پایین فریگت «شیوالیک» از کلاس «شیوالیک» با شماره بدنه ۴۷ از نیروی دریایی هند 🇮🇳 که برای شرکت در رزمایش RIMPAC-2024 حاضر شدهاند.
🔹 ائتلافسازی و جلب مجدد اعتماد کشورهای مختلف در شرق و جنوب شرق آسیا (که در دوره ترامپ کاهش یافته بود) از اقدامات مهم ایالات متحده برای مهار چین در دوره بایدن بود 🇺🇸🇨🇳
🔹 همچنین اقناع کشورهای اروپایی برای حضور موثرتر، همکاری و هماهنگی بیشتر با شرکای شرقی خود برای تضمین منافع جمعی نیز از جمله این اقدامات بود.
🔹 اگرچه در شرایط تنش با توجه به توانایی و منافع ملی همه این کشورها بطور مستقیم در مقابل چین قرار نخواهند گرفت (به عنوان مثال هند در مناقشه تایوان)، اما در مجموع برای پکن چالشزا خواهد بود.
▪️ برخلاف کشوری مثل ژاپن، تقابل با چین برای اکثر کشورها بازی مجموع صفر نبوده و شرایط فعلی صرفا یک تشکیل تیم با یک هدف یکسان نیست.
#چین #آمریکا #ژاپن #هند #آسیا
Jīngyú
@Partisan2015
🔷مکالمه تلفنی نخستوزیر ارمنستان با رئیسجمهور منتخب | پزشکیان: مخالف هرگونه تغییر در مرزهای بینالمللی هستیم.
🔹دکتر مسعود پزشکیان، رئیسجمهور منتخب ایران، در گفتوگوی تلفنی با نیکول پاشینیان، نخستوزیر ارمنستان، گفت:
🔹ارمنستان در میان همسایگان ایران جایگاه مهمی دارد. روابط با این کشور در منظومه سیاست خارجی جمهوری اسلامی بسیار بااهمیت است. سیاست اصولی ایران در قبال ارمنستان خدشهناپذیر است.
🔹ایران به تمامیت ارضی همه کشورها احترام میگذارد. مخالف هرگونه تغییر در مرزهای بینالمللی هستیم. از گفتوگوهای صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان حمایت کرده و آماده هرگونه مساعدتی در این زمینه هستیم./ایسنا
#ایران #پزشکیان
#منطقه #قفقاز #ارمنستان
Восток
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ویدئویی از پرواز کالیبرها برفراز کاسپین
🔹ویدئویی از پرواز ۲ موشک کروز تهاجمی 3M-14T کالیبر روسی برفراز دریای کاسپین که در حال پرواز بهسمت اوکراین هستند. ارتفاع پروازی موشکهای کروز تهاجمی 3M-14 کالیبر برفراز دریا حدود ۲۰ متر از سطح دریا است.
🔹این موشکهای کروز کالیبر توسط کوروتهای کلاس بویان-ام نیروی دریایی روسیه که برخیاز آنها در دریای کاسپین مستقر هستند، شلیک شدهاند. کوروتهای کلاس بویان-ام دارای ۲ مجموعه چهارتایی لانچر عمودی UKSK هستند که میتواند ۸ موشک کروز کالیبر یا اونیکس یا ترکیبی از این دو را شلیک کنند.
🔹موشکهای کروز تهاجمی دریاپایه 3M-14 کالیبر در کنار سایر موشکهای کروز روسی یعنی موشک کروز هواپرتاب Kh-101 و موشک کروز زمینپایه اسکندر-کا، در حملات موشکی روسیه در طول جنگ اوکراین نقش پررنگی داشتهاند که ویدئوی شلیک برخیاز موشکهای کروز ناوپایه 3M-14T کالیبر را میتوانید مشاهده کنید:
لینک۱ | لینک۲ | لینک۳ | لینک۴ | لینک۵
#کالبیر #بویان_ام
#Kalibr #Buyan_M
Tomcat
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️ تایید ورود اف-۱۶ به اوکراین در تابستان جاری
🔹️آنتونی بلینکن، وزیر امورخارجه آمریکا در نشست خبری ناتو:
خرسندم که اعلام کنم اکنون که ما درحال صحبت هستیم، انتقال جتهای اف-۱۶ از دانمارک و هلند [به اوکراین] درحال انجام است. این جتها در همین تابستان در آسمانهای اوکراین پرواز خواهندکرد تا مطمئن شویم اوکراین میتواند به دفاع موثر از خود ادامه دهد.
▪️پن: به جزئیات بیشتر اهدای جنگندههای اف-۱۶ در این پست پرداخته شدهبود.
#اوکراین #اف۱۶ #اف_۱۶ #جنگنده #ناتو #F16
NPC
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷پاکسازی ساختمان دشمن به روش روسی
🔹طی ویدئوهایی که در مدت اخیر از جنگ اوکراین منتشر شده، نیروهای روسی درگیر در خط مقدم برای پاکسازی مواضع دفاعی اوکراینیها در ساختمانها، رو به تخریب کامل ساختمان آوردهاند.
🔹روسها با استفاده از مینهای ضدتانک TM-62 که حاوی ۷.۵ کیلوگرم موادمنفجره هستند، با فعال کردن فیوزهای تایمری این مینها را داخل ساختمان پرت کرده و سریعا از محل دور میشوند، بااینحال روش فوق به علت زمان کم برای دور شدن از محل انفجار(مانند مورد اول در ویدئو) بسیار خطرناک است و میتواند به کشته شدن خود پرتابکننده منجر شود.
AnotherOne
@Partisan2015
🔷 نیروی هوایی یونان بیستمین جنگنده مدرن F-16V Viper را دریافت کرد.
🔹نوسازی این هواپیماها توسط صنایع هوافضای یونان در کارخانه تاناگرا و با نظارت متخصصان لاکهید مارتین انجام شد. نیروی هوایی یونان ۱۴۷ فروند F-16C/D در اختیار دارد که قصد دارد در مجموع تا سال ۲۰۲۷، حداکثر ۸۴ فروند F-16 وایپر دریافت کند.
🔹یکی از عناصر کلیدی نسخه وایپر، نصب رادار آرایه فازی اسکن الکترونیکی فعال APG-83 (SABR) است که توان بالایی دارد. همچنین این ارتقا سبب میشود جنگنده جدید مجهز به یکسامانه نمایش چندمنظوره مرکزی جدید، نمایشگرهای چندمنظوره رنگی، لینک داده-۱۶، سامانه جنگالکترونیک ارتقایافته، سامانه خودکار جلوگیری از برخورد با زمین که به خلبان هشدار برخورد قریبالوقوع با زمین را ارائه میدهد و هواپیما را کنترل میکند تا در صورت عدمپاسخگویی خلبان به نشانههای بصری از برخورد جلوگیری کند، سامانه شناسایی دوستازدشمن بهبودیافته و غلاف نشانهگذاری پیشرفته Sniper (ATP) با قابلیت هدفگذاری هوابهسطح و هوابههوا که همراه با سامانه شناسایی و رهگیری فروسرخ Legion-ES™ (IRST) آگاهی موقعیتی خلبان را بهبود میبخشد و بقای جنگنده را افزایش میدهد.
🔹لازمبهذکر است باتوجه به تنشهایی که بین ترکیه و یونان بهویژه بر سر حاکمیت یونان بر جزایر نزدیک سواحل ترکیه در دریای اژه و مسلح سازی این جزایر، به ویژه لیمنوس – ساموثراکی وجود دارد و نیز اختلافاتی که بر سر اکتشاف منابع انرژی در مدیترانه شرقی بهویژه نزدیک جزایر تحت حاکیمت یونان ایجادشده است، هر دو طرف به سمت ارتقا توان نیروهای هوایی خود حرکت کردهاند و...
پارتیزان
🔷 نیروی هوایی یونان بیستمین جنگنده مدرن F-16V Viper را دریافت کرد. 🔹نوسازی این هواپیماها توسط صنایع
ظاهرا نسخه وایپر جزو اهداف جدی دو کشور در قراردادهای تسلیحاتی منعقد شده با ایالات متحده میباشد تا در صورت رخدادهای غیرمترقبه همچون سال ۱۹۹۶ بتوانند از منافع خود به نحو احسن دفاع کنند.
#یونان #F16 #اف۱۶ #وایپر
Ghost
@Partisan2015
🔷️ نشست سران ناتو در آمریکا و مسئله اوکراین
🔹️درهفته جاری، نشست سران ناتو بهمناسبت هفتادوپنجمین سالگرد تاسیس این سازمان در واشینگتن دیسی آمریکا درحال برگزاری است. رئیسجمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی نیز برای شرکت در این نشست راهی ایالات متحده شدهاست.
🔹️امروز جو بایدن رئیسجمهور آمریکا، بار دیگر بر تامین تعداد بیشتر سامانههای پدافندی برای اوکراین و توافق با چهار کشور دیگر برای شکلگرفتن سریعتر این روند، تاکید کرد و انجام این کار را "اهدای تاریخی تجهیزات پدافند هوایی برای اوکراین" خواند.
🔹️بایدن گفت:
ایالاتمتحده، آلمان، هلند، رومانی و ایتالیا در ماههای آینده تجهیزات پنج سامانه پدافند هوایی استراتژیک جدید را برای اوکراین تامین خواهند کرد. ایالاتمتحده و شرکا قصد دارند دهها سامانه پدافندی تاکتیکی را نیز برای اوکراین ارائه کنند.
🔹️از کشورهای ذکر شده، آمریکا، آلمان و رومانی آتشبارهای جدید سامانه پدافند هوایی پاتریوت را به اوکراین اهدا خواهند کرد و هلند تجهیزات مورد نیاز این سامانه را برای اوکراین تامین خواهد کرد. ایتالیا نیز قصد اهدای سامانه پدافند هوایی SAMP-T را دارد.
🔹️همچنین آمریکا و چند کشور ناتو در یک بیانیه مشترک اعلام کردهاند که قصد اهدای سامانههای پدافند هوایی تاکتیکی بیشتر، شامل هاوک، آیریس-T، ناسامز و گپارد را به اوکراین دارند. بایدن افزود اوکراین صدها موشک پدافندی را در طول سال آینده دریافت خواهدکرد.
🔹️کاخ سفید اعلام داشته که قسمتی از این سامانههای ذکر شده تا پایان تابستان به دست اوکراین خواهد رسید؛ همچنین بهدلیل اولویت اوکراین، تحویل...
پارتیزان
🔷️ نشست سران ناتو در آمریکا و مسئله اوکراین 🔹️درهفته جاری، نشست سران ناتو بهمناسبت هفتادوپنجمین سا