🔷تحویل اولین ترایتن به استرالیا
🔹استرالیا اولین پهپاد شناسایی دریایی MQ-4C ترایتن سفارش داده خود را تحویل گرفت. این پهپاد پیشرفته و نامآشنا (بهخصوص برای ما ایرانیها)، در پایگاه هوایی Tindal در شمال استرالیا مستقر شده است.
🔹اولین پهپاد MQ-4C ترایتن استرالیا دارای شماره ریجستری A57-001 بوده و این پهپاد نیز بخشی از سفارش ۴ فروندی ترایتن توسط استرالیاییها بوده است. مدتزمان فرآیند تست و تحویل این پهپاد پیشرفته، ۴ ماه بوده است.
🔹پهپاد شناسایی MQ-4C ترایتن با مداومت پروازی بیشاز ۲۴ ساعت، مجهز به سنسورها و تجهیزات پیشرفتهای میباشد و اهمیت ویژهای در مأموریتهای ISR&T و گشت دریایی بههمراه هواپیماهای P-8A پوسایدن برای استرالیا خواهد داشت.
#ترایتن
#استرالیا
#MQ4C
Tomcat
@Partisan2015
🔹طبق گزارش ها، شرکت های فرانسوی Delair و KNDS France در نمایشگاه Eurosatory 2024 اعلام کردند، قصد دارند ۱۰۰ مهمات پرسه زن جدید OSKAR تولید شده را در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۴ به اوکراین عرضه کنند. در مارس ۲۰۲۴، وزیر دفاع فرانسه اعلام کرد که اداره کل تسلیحات فرانسه ۲۰۰۰ مهمات سرگردان از تولیدکنندگان مختلف خریداری خواهد کرد که ۱۰۰ مورد آن را به اوکراین ارسال خواهد کرد.
🔹مدیر بازاریابی Delair، گفت که OSKAR قبلاً تحت آزمایشات میدانی در اوکراین قرار گرفته است و توانایی خود را برای کار در شرایطی که سیستم های ناوبری ماهواره ای کار نمی کنند اثبات کرده است.
🔹لازم به ذکر است، پهپاد OSKAR بر اساس هواپیمای بدون سرنشین UX11 Delair طراحی شده است که مجهز به یک کلاهک ۲.۳ کیلوگرمی شدیدالانفجار است که توسط KNDS فرانسه (شرکت Nexter Arrowtech سابق) توسعه یافته است. OSKAR که با نام Dard توسعه یافته بود، یکی از دو راه حلی بود که توسط DGA برای پروژه Colibri در مارس ۲۰۲۳ انتخاب شد. پروژه Colibri با هدف توسعه سریع یک مهمات سرگردان مقرون به صرفه با حداکثر برد ۸ کیلومتر و مجهز به یک کلاهک برای نابود نفرات بود.
Ghost
@Partisan2015
🔷فلانکر-اچ در کنار فالکن و هورنت
🔹تصویری از جنگنده مولتیرول سوخو Su-30SM2 فلانکر-اچ هوانوردی ناوگان دریایی ارتش روسیه که در کنار جنگنده مولتیرول F-16AM فالکن نیروی هوایی پرتغال در نزدیکی حریم هوایی لیتوانی توسط جنگنده مولتیرول F/A-18 هورنت نیروی هوایی اسپانیا تصویربرداری شده است.
🔹این جنگنده سوخو Su-30SM2 همانند دفعات قبلی متعلقبه هنگ چهارم هوانوردی ناوگان دریای بالتیک نیروی دریایی روسیه که در استان کالینینگراد مستقر است، تعلق دارد.
🔹از این دست تقابلها میان جنگندههای نیروی هوایی و هوادریای ارتش روسیه با جنگندههای ناتو که تحت پلیس هوایی بالتیک ناتو در کشورهایی چون لیتوانی مستقر هستند، زیاد رخ میدهد.
#ناتو
#روسیه
#Su30
#F16
#F18
Tomcat
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️ راکتانداز توس-۲ "توسوچکا"
🔹️ویدئویی از آتشافکن توس-۲ (که به زره قفسی نیز مزین شده است) درحال عملیات جایی در محور آودیفکا. توس-۲ از راکتهای ترموباریک TBS-M3 استفاده میکند که برد ۱۵ کیلومتری دارند و نسبت به راکتهای توس-۱ با برد ۶ و ۱۰ کیلومتری، افزایش برد داشته است.
🔹️از سایر تفاوتهای توس-۲ با توس-۱ میتوان به کاهش تعداد راکتهای شلیکشونده اشاره نمود که در TOS-1A بیستوچهار عدد و در TOS-2 هجده عدد هستند. همچنین توس-۲ از حامل کامیون Ural-63706 با پیکربندی 6×6 بهره میبرد که میزان تحرک آن را به نسبت سری توس-۱ که از شاسی تانک تی-۷۲ استفاده میکند افزایش میدهد.
🔹️توسعه آتشافکن توس-۲ پس از تجربیات روسیه در جنگ با تروریستها در سوریه آغاز شد. روسها از این سامانه و نمونههای پیشین آن یعنی سری توس-۱ در جنگ اوکراین، در ترکیب با راکتاندازهای سری گراد برای پاکسازی وسیع یا آن طور که مصطلح شدهاست، "صافکاری" منطقه نبرد استفاده میکنند.
🔹️عامل متمایزکننده راکتاندازهای سری توس، راکتهای ترموباریک ۲۲۰ میلیمتری آنها هستند که میزان آتش بسیاربالایی ارائه میکنند. استفاده از چنین تسلیحاتی علاوهبر اثرات مخرب فیزیکی، اثرات روانی زیادی نیز بر نیروهای عمل کننده طرف مقابل دارد.
▪️ویدئوهای استفاده از آتشافکن توس و راکتهای ترموباریک آن در جنگ روسیه-اوکراین:
لینک ۱ | لینک ۲ | لینک ۳
#TOS_2
#روسیه
#راکتانداز
#ترموباریک
NPC
@Partisan2015