🔹تعداد کل کشتههای ارتش رژیمصهیونیستی از ۷ اکتبر تا کنون به ۶۶۰ تن رسید.
AnotherOne
@Partisan2015
🔹تعداد کل کشتههای ارتش رژیمصهیونیستی از ۷ اکتبر تا کنون به ۶۶۰ تن رسید.
AnotherOne
@Partisan2015
🔹گزارشها و تصاویر جدید حاکی از آن است که همچنان ساختوساز تاسيسات جدید در مجاورت تاسیسات غنیسازی نطنز ادامه دارد. ساخت این تاسیسات بهصورت رسمی چندماه پس از خرابکاری سال ١۴٠٠ در سالن مونتاژ سانتریفیوژ انجام شد.
🔹آن زمان در مصاحبهای که دکتر صالحی (رئیس وقت سازمان انرژی اتمی) انجام داد عنوان شد که سالنی موقت جهت انتقال کارهای سالن منهدم شده ساخته شده و بهصورت شبانهروزی اقدامات جهت ساخت مجموعهی زیرزمینی در نزدیکی تاسیسات فعلی، در حال انجام است. از آن زمان تا امروز حجم عظیمی از فعالیتها و اقدامات انجام شده است که حاکی از گستردگی مجموعهی زیرزمینی مذکور دارد. طبق تحلیلهای گوناگون و تصاویر ماهوارهای، تاسیسات جدید نطنز نسبت به تاسیسات فردو از استحکام و احتمال بقای بیشتری در حملات فرضی برخودار است.
🔹طبق اعلام، قرار است این مجموعه محل جدید انجام تمامی اقدامات حساس هستهای در نطنز باشد که تا پیش از آن روی سطح زمین انجام میشده است. همچنین پیشتر خبری مبنی بر استقرار هشت زنجیرهی (آبشار) جدید از سانتریفیوژهای IR-6 در تاسیسات زیرزمینی فردو (نهایتا تا پایان تیر) منتشر شد. اواسط زمستان سال گذشته نیز اخباری مبنی بر هدف استقرار ١۴ زنجیره از سانتریفیوژهای IR-6 در سال جدید آمد که با اطلاعات فعلی همخوانی دارد. همچنین اخباری از نصب چندین زنجیرهی جدید از سانتریفیوژهای IR-2M در نطنز ارائه شده است.
🔹از نکات دیگر آن است که هنگام مصاحبهی دکتر صالحی عنوان شد تا سال آینده (زمانی بین سالهای ١۴٠١ تا ١۴٠٢) سالنهای این تاسیسات عملیاتی خواهند شد که با توجه به طولانی شدن روند ساختوساز این احتمال را تقویت میکند که بخشی از این تاسیسات هماکنون عملیاتی و فعال است و با گذر زمان و تکميل بخشهای دیگر، بخشهای دیگر هم عملیاتی و فعال میشوند. البته قابل ذکر است بخشهای قابلتوجهی از تاسیسات مذکور نزدیک به ٢ سال که تکمیل شدهاند اما همچنان روند ساخت برخی بخشهای دیگر و مهمتر عمل تقویت و افزایش استحکام سازهها و ورودیها و ساخت تجهیزات جانبی و امنیتی در این بازهی زمانی ادامه داشته است.
🔹آژانس (IAEA) مدعی است برخلاف وظایف و بندهای پادمان و برجام، کشورمان اطلاعات و دسترسیهای لازم در مورد تاسیسات جدید را ارائه نکرده است که بخشی از آن بهاین خاطر است که حدود ٣ سال است مردود بودن برخی بندها و قوانین وضع شده، توسط کشورمان اعلام شده است. برای مثال در یکی از بخشهای برجام مسئلهای با عنوان کد ٣.١ وجود دارد که عنوان میکند هرگونه عملیاتیسازی و بهرهبرداری از تاسیسات هستهای جدید باید ۶ ماه قبل به اطلاع آژانس برسد. این کد بعدتر دچار اصلاحاتی شد و قرار بر این شد که هرگونه تصمیم و مجوزی برای ساخت تاسیسات هستهای جدید با اطلاع و تایید بازرسان و آژانس صورت بگیرد که کشورمان اعلام کرد این کد اصلاحی دیگر توسط ایران اجرا نخواهد شد. این مسئله بار دیگر در قطعنامهی ضدایرانی اخیر توسط طرفهای اروپایی مطرح شد.
پ.ن١: تصویری از تاسیسات غنیسازی نطنز و محل تاسیسات جدید در جنوب غرب تاسیسات قبلی (مرکز و بالای تصویر)
پ.ن٢: آخرین گزارش آژانس در مورد ذخایر اورانیوم کشور و مقایسهی آن با گزارشهای قبلی
#نطنز
#فردو
#برجام
#سانتریفیوژ
#انرژی_هستهای
FND-Comanche
@Partisan2015
🔷️دریای سرخ ، باتلاق ناوگان دریایی ایالات متحده
🔷️بیزنس اینسایندر مقاله ای را منتشر کرد که در این مقاله ، ناوهای نیروی دریایی ایالات متحده که در خاورمیانه مستقر شدهاند، خود را در یک محیط عملیاتی با سرعت بالا قفل کردهاند که شبانهروز برای مقابله با حملات بیسابقه یک دشمن بیقرار فعالیت میکنند.
🔷️یمنی ها ثابت کرده اند که دشمنی حیله گر و خطرناک هستند. پنج ماه پس از حملات هوایی ائتلاف به رهبری ایالات متحده برای "برهم زدن و تضعیف" توانایی های آنها، نیروهای انصارالله به ضربه زدن ادامه می دهند. آنها به طور معمول گروه ضربت تحت رهبری ایالات متحده را مجبور می کنند تا موشک ها، قایق های انتحاری و پهپادهای انتحاری آنها را که خطوط کشتیرانی در دریای سرخ و خلیج عدن را به یک دالان خطرناک - و مرگبار - تبدیل کرده است، رهگیری کند.
🔷️حوثی ها در هفته گذشته چندین کشتی را مورد حمله قرار دادهاند و مقامات آمریکایی میگویند بعید است که این حملات به این زودی پایان یابد، و این نگرانیها را برانگیخته است که ایالات متحده در بن بست پرهزینه و ناپایدار گیر کرده است.
🔷️حوثیها توانستهاند واشنگتن را به یک درگیری طولانیمدت، پرهزینه که کاهشدهنده منابع است بکشانند و هزینههای حمل و نقل را به مراتب بالاتر ببرند. در حالی که هیچ کشتی جنگی آمریکایی مورد اصابت قرار نگرفته است، ایالات متحده باید هزینه های مالی فزاینده و فرسودگی کشتی های جنگی خود را متحمل شود.
🔷️انصارالله از طریق کمپین خود نه تنها نقش خود را به عنوان یک دارایی بزرگ در شبکه نیروهای محور مقاومت به ایران ثابت کردهاند، بلکه نشان دادهاند که توانایی تهدید مجدد کشتیهای تجاری در آینده را نیز دارند.
🔷️در همین زمینه آمریکایی ها برای مقابله ، گروه ضربتی ناو دوایت دی آیزنهاور ، که متشکل از ناو هواپیمابر Ike و چندین ناو دیگر است را مستقر کرده اند که در طول استقرار خود بیش از ۵۰۰ مهمات شلیک کرده است و هواپیماهای آن ده ها هزار ساعت پرواز کرده اند.
🔷️وزیر نیروی دریایی کارلوس دل تورو در اواسط آوریل فاش کرد که مهمات مصرف شده به تنهایی نزدیک به ۱ میلیارد دلار است ، اگرچه این رقم قطعاً طی دو ماه پس از آن افزایش یافته است. این رقم به خودی خود نشان دهنده تخلیه مالی فزاینده حضور نیروی دریایی آمریکا در منطقه است و سایر هزینه هایی که به تداوم عملیات کمک می کند را شامل نمی شود .
🔷️لازم به ذکر است ، طبق گزارش آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا که در روز پنجشنبه منتشر شد، از فوریه، حمل و نقل از طریق دریای سرخ - که معمولاً ۱۵٪ از تجارت دریایی بین المللی را تشکیل می دهد - از دسامبر ۲۰۲۳ حدود ۹۰٪ کاهش یافته است. کشتیهایی که مسیر دیگری را در اطراف آفریقا انتخاب میکنند، به سفرهای خود زمان و هزینه اضافه میکنند.
🔷️از اینرو تأثیر حملات یمنی ها که منافع حداقل ۶۵ کشور را تحت تأثیر قرار داده است، یک پیروزی برای آن هاست و به عقیده کارشناسان به این زودی ها پایان نخواهد یافت و باعث گیرافتادن ایالات متحده در یک بازی بی پایان شده است.
Ghost
@Partisan2015
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷ویدئویی جالب از شلیک موشک Kh-38ML
🔹ویدئویی بسیار جالب از شلیک موشک هدایت لیزری Kh-38ML از دید افسر تسلیحات جنگنده تهاجمی سوخو Su-34 فولبک؛ اگر شما افسر تسلیحات جنگنده Su-34 باشید، در هنگام شلیک موشک Kh-38ML، چنین صحنهای را خواهید دید!
🔹در این ویدئو، یک موشک هدایت لیزری Kh-38ML که در زیر ورودیهای هوای فولبک لود شده است، بهسمت هدف خود شلیک میشود و سپس خلبان فولبک، بریک بهسمت راست انجام داده و مسیر خود را تغییر میدهد.
🔹موشک Kh-38ML، دارای هدایت اینرسی و هدایت نیمهفعال لیزری است. موشک خا-۳۸امال با استفاده از هدایت اینرسی تا نزدیکی هدف پیش میرود و در فاز نهایی هدف آن توسط خود جنگنده یا پهپاد نشانهگذاری شده و به هدف خود اصابت میکند.
🔹اگرچه خود جنگنده تهاجمی سوخو-۳۴ دارای سایت هدفگیری و نشانهگذاری داخلی لیزری و تلویزیونی Platan در بخش شکم جنگنده و بین ورودیهای هوای خود میباشد و برای نشانهگذاری نیازی به حمل پاد خارجی ندارد، ولی با توجه به ریسک خطر پدافند اوکراین، روسها از پهپاد شناسایی اورلان-۳۰ برای نشانهگذاری لیزری استفاده میکنند.
#Su_34
#Fullback
#Kh_38ML
Tomcat
@Partisan2015