🔷 افتتاح پایگاه دائمی جدید چین در قطب جنوب باعث نگرانی استرالیا و ایالات متحده آمریکا و داغتر شدن رقابت در قطب جنوب شد
🔹اندیشکده مطرح RAND در گزارشی به جدیدترین پایگاه چین در قطب جنوب موسوم به Qinling که سومین پایگاه دائمی چین در قطب جنوب است پرداخت.
🔹این پایگاه که نشاندهنده عظم جدی چین برای حضور در قطب جنوب است نگرانیهایی را برای استرالیا و آمریکا ایجاد کرده است و علاوه بر نفس حضور فیزیکی چین در قطب جنوب، سوالاتی را در مورد کارکرد این پایگاه مطرح کرده است.
🔹هر دو قطب شمال و جنوب تحت کنترل سیاسی هیچ کشوری نیست و بهره برداری از این مناطق، تقریبا هیچ رژیم قانونی مشخصی ندارد لذا همه کشورها در حال توسعه حضور خود در این مناطق هستند.
🔹چین گفته هدف این پایگاه بهبود کنترل نظام مسیریابی BeiDou است و کاربرد نظامی ندارد. اما محققین موسسه رند معتقدند این اقدامات اخیر چین بیشتر جنبهای اقتصادی و ژئوپلیتیک دارد و چین قصد دارد حضور خود در قطب جنوب را توسعه دهد. براورد میشود منابع فراوان اکتشاف نشدهای در دو قطب جنوب و شمال وجود داشته باشد و این مساله منجر به داغتر شدن رقابت در این مناطق خواهد شد.
▪️لازم به ذکر است که در پاییز گذشته امیرشهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی نیز در اظهاراتی گفته بودند که ایران به دنبال تاسیس یک پایگاه در قطب جنوب است. گرچه این اظهارات کمی بلندپروازانه بنظر میرسد اما ایران قطعا باید گوشه چشمی به حضور فیزیکی در این مناطق داشته باشد.
A1x
@Partisan2015
🔷 تاثیر جنگ بر وضعیت جمعیتی اکراین
🔹اندیشکده بروکینگز در آخرین بهروز رسانی خود از وضعیت جمعیتی اکراین، میزان جمعیت جابهجا شده از محل سکونت در اکراین را ۱۰ میلیون نفر (از جمعیت ۴۴ میلیونی اکراین) برآورد کرده است که از این میزان ۶.۵ میلیون نفر از کشور اکراین خارج شدهاند و ۳.۵ میلیون نفر نیز در داخل اکراین و جایی غیر از محل سکونت قبلی خود اسکان یافتهاند. البته میزان جمعیتی که به روسیه مهاجرت کردهاند در این گزارش نیامده است.
🔹همچنین کشورهای لهستان و آلمان بیشترین میزان پذیرش مهاجران اکراینی را داشتهاند.
▪️یکی از مشکلات اکراین در آینده بازگشت این میزان از جمعیت خود خواهد بود چرا که عمده افراد تحصیلکرده، کارآفرینان، فعالان اقتصادی و نخبگان، جزو همین افراد مهاجر هستند و اسکان طولانی مدت آنها در کشورهای دیگر ممکن است باعث شود این افراد هیچوقت به موطن اصلی خود باز نگردند چرا که اکراین احتمالا سالها با مشکلات اقتصادی پس از جنگ دست به گریبان خواهد بود.
A1x
@Partisan2015
🔷موشک هایپرسونیک Mako؛ موشک خطرناک آمریکایی
🔹کمپانی لاکهیدمارتین در نمایشگاه Sea Air Space 2024 از کانسپت موشک #هایپرسونیک ماکو (Mako) رونمایی کرد.
🔹هنوز برد و مشخصات این موشک هایپرسونیک اعلام نشده است ولی طبق اعلام مقامات لاکهیدمارتین سرعت این موشک حداقل ۵ ماخ خواهد بود و از سیستم هدایت چندگانه بهره میبرد.
🔹طبق اعلام شرکت سازنده، جنگنده نسل پنجمی F-35A لایتنینگ توانایی حمل ۶ تیر (۲ تیر در دهلیز داخلی و ۴ تیر زیر بالها) از این موشک هایپرسونیک را دارد. این موشک توانایی نصب برروی جنگندههای F-35، F-22، F-16، F-15، F-18 و هواپیمای گشت دریایی P-8 را دارد و بهگفته مقامات لاکهیدمارتین این موشک در آینده از ناوها، زیردریاییها و لانچرهای زمینی نیز قابلیت شلیک خواهد داشت.
🔹لازم بهذکر است که این پروژه با پروژه HALO که محصول آن یک موشک هایپرسونیک ضدکشتی هواپایه برای نیروی دریایی آمریکاست، متفاوت است.
Tomcat
@Partisan2015
🔷تصاویر ماهوارهای ایرباس از سایت پدافندی S-300 اصفهان
🔹تصاویر رادار تامباستون S-300PMU2 اصفهان در کنار پایگاه هشتم شکاری همچنان نکته جدیدی برای گفتن ندارد، کیفیت تصاویر با اینکه از تصاویر قبلی بهتر است اما همچنان تفکیکپذیری آنها به قدری نیست که مثلا در تصاویر بتواند جای اصابت فرضی ریزپرنده انتحاری را به ما نشان دهد.
▪️پ.ن: یادی کنیم از تیترهای اولیه حمله اسرائیل با استفاده موشکهای بالستیک علیه سامانه اس300 که آنچنان ظریف و surgical (جراحانه) بود که تا حالا حتی اثری از اصابت موشکهای بالستیک به سامانه مشاهده نمیشود، شاهکاری ماندگار از اسرائیل.
#طنز
Maverick
@Partisan2015
⭕️ جزئیات اخبار حمله سپاه به اسرائیل👇
https://t.me/Iranian_Militarism
https://t.me/Iranian_Militarism
🔴موج دوم حملات در راه است...
برای دریافت سریع اخبار عضو شین👆