🔻کاهش تولید صنایع فولادی به دلیل ناترازی برق با وجود خودتأمینی صنایع بزرگی نظیر فولاد مبارکه
بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد:
🔹صنایع بزرگ فولادی به دلایل گوناگون با ناترازی و کمبود برق و گاز مواجهاند. اما نکتهای که در افکار عمومی کمتر دیده میشود این است که برخی از این شرکتها بخش قابل توجهی از برق مورد نیاز خود را از طریق نیروگاههای داخلی که خودشان راهاندازی کردهاند، تأمین میکنند.
🔹برای مثال، فولاد مبارکه چند نیروگاه خودتأمین (خورشیدی، سیکل ترکیبی) دارد که بخش قابل توجهی از برق مورد نیاز خودش را تأمین میکند و بخشی نیز از بورس انرژی خریداری میشود. طبیعتاً تولید این شرکتها در حد برق تأمین شده توسط خودشان یا بورس، قابل ادامه است و نسبت به شرکتهایی که هیچ برق خودکفا ندارند و یا خریدی انجام ندادهاند، وضعیت بهتری دارند.
🔹ممکن است در روزهای خاصی، بخشی از واحدهای تولیدی مانند کورهها به دلیل کمبود برق فقط با ظرفیت محدود فعالیت کنند. مثلاً در واحد فولادسازی ممکن است از ۸ کوره تنها ۳ کوره فعال باشند و این باعث افت تولید در برخی بخشها میشود. هرچند ممکن است در برخی واحدها رکورد تولید ثبت شود، اما در مجموع به دلیل محدودیتهای انرژی، کاهش تولید در سطح کل صنعت فولاد محسوس است.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻گروه فولاد مبارکه موفق به کسب جایزه نشان ملی اقتصاد مقاومتی کشور شد
🔹آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی پیش از ظهر امروز (۵ خردادماه)، با حضور سردار حسین معروفی، معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین، سردار حمیدرضا الهبداشتی، رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات، پروانه رضایی، معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مقامات لشکری و کشوری برگزار شد و طی آن، جایزه نشان ملی اقتصاد مقاومتی کشور به گروه فولاد مبارکه تعلق گرفت که هادی نباتینژاد، مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه به نمایندگی از این مجموعه، تندیس نشان ملی اقتصاد مقاومتی را دریافت کرد.
🔹گفتنی است، سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور، در راستای نهادینهسازی گفتمان اقتصاد مقاومتی در جامعه هدف با محوریت الگوسازی مناسب در عرصه تولید، طرح اعطای نشان اقتصاد مقاومتی را با ارائه مدلهای ارزیابی علمی طراحی و بهصورت مدون از سال ۱۴۰۱ اجرا کرده که نخستین جشنواره ملی نشان اقتصاد مقاومتی امسال از ۳ تا ۵ خردادماه با حضور گروه فولاد مبارکه و دیگر صنایع تولیدی، فولادی، معدنی، دارویی و مواد غذایی، با هدف الگوسازی در عرصه تولید برگزار شد.
🆔 @mobarakehsteel_co
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻نگاهی به حضور گروه فولاد مبارکه در نخستین نمایشگاه بینالمللی بورس، بانک، بیمه، خصوصیسازی و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری مشهد
🔹نخستین نمایشگاه بانک، بیمه، بورس و فرصتهای سرمایهگذاری (مشهد اینوکس_فاینکس)، با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان بورس و اوراق بهادار، از ۳۱ اردیبهشتماه تا ۳ خردادماه ۱۴۰۴ با حضور فولاد مبارکه و شرکتهای زیرمجموعه شامل فولاد هرمزگان، ایریسا، سبدگردان آتیهتوکا، کارگزاری باهنر و مبین سرمایه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی مشهد برگزار شد.
🆔 @mobarakehsteel_co
حسن حقیقت، معاون کارآمدی و ارتقای بهرهوری بسیج کارگران و کارخانجات کشور و دبیر جشنواره ملی نشان اقتصاد مقاومتی، در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای واحدهای برتر جشنواره ملی نشان اقتصاد مقاومتی:
🔻حفظ تولید پایدار در برابر تکانههای اقتصادی، معیار دریافت نشان ملی اقتصاد مقاومتی
مشروح خبر در ادامه⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
گروه فولاد مبارکه
حسن حقیقت، معاون کارآمدی و ارتقای بهرهوری بسیج کارگران و کارخانجات کشور و دبیر جشنواره ملی نشان اقت
🔻حفظ تولید پایدار در برابر تکانههای اقتصادی، معیار دریافت نشان ملی اقتصاد مقاومتی
حسن حقیقت، معاون کارآمدی و ارتقای بهرهوری بسیج کارگران و کارخانجات کشور و دبیر جشنواره ملی نشان اقتصاد مقاومتی، در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای واحدهای برتر جشنواره ملی نشان اقتصاد مقاومتی:
🔹سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور در جشنواره ملی نشان اقتصاد مقاومتی، ۵ معیار را مورد بررسی قرار داده که یکی در حوزه اقتصاد مردمی، براساس شاخصهایی همچون توسعه اشتغال، نگاه مالی-بانکی، حوزه شفافیت، فضای بانکی کشور و مسئولیت اجتماعی است که در مجموعه معیارهای اقتصاد مردمی مورد بررسی قرار گرفت.
🔹معیار مهم دیگر، در زمینه تولید بوده است که آیا شرکت مورد ارزیابی، رشد تولید داشته است یا خیر و چقدر تولید آن افزایش پیدا کرده است؛ مهمترین شاخص بنیادی در این طرح، مقوله دانشبنیانها و حوزه صادرات است که هر شرکت تا چه میزان توانسته در حوزه بومیسازی، دانشبنیان، انتقال دانش و یا تولید دانش موفق باشد. این معیارها و شاخصها براساس ارائه مقالات علمی در سطح ملّی و بینالمللی در دانشگاههای مهم بررسی شده است.
🔹شرکتها براساس سنجههای اقتصاد مقاومتی در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ مورد ارزیابی قرار گرفتند و از ماههای پایانی سال ۱۴۰۳ تا اوایل ۱۴۰۴ ارزیابی میدانی از این ۴۳۷ شرکت در قالب ارزیابان ملی و استانی انجام شد؛ سپس داوران ملی این جشنواره از سازمان مدیریت صنعتی وزارت کار و سایر وزارتخانههای مرتبط با تولید، این بنگاهها را مورد ارزیابی قرار دادند. در بررسی شرکتها، داوری انجام شده و از میان ۴۳۷ شرکت در نهایت ۵۲ شرکت انتخاب شدند و در بازههای زمانی یک ساله مورد بررسی قرار گرفتند که نهایتا سه مجموعه نشان اقتصاد مقاومتی را دریافت کردند.
🔹در دکترین اقتصاد مقاومتی، بنگاهها باید در برابر تکانههای اقتصادی قدرتمند شوند، به عبارت دیگر، بنگاههایی نشان اقتصاد مقاومتی را از آن خود کردند که تولید پایدار خود را در برابر تکانهها، ناپایداریها و هجمههای اقتصادی و هجمههایی که توسط عوامل داخلی و خارجی صورت میگیرد حفظ کرده باشند.
🆔 @mobarakehsteel_co