مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان پس از نشست نوروزی با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:
🔻توسعه صادرات، هدف فولاد هرمزگان در ۱۴۰۴
مشروح خبر در ادامه⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
شرکت فولاد مبارکه
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان پس از نشست نوروزی با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه: 🔻توسعه صادرات، هدف فولا
🔻توسعه صادرات، هدف فولاد هرمزگان در ۱۴۰۴
علیرضا رحیم، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان پس از نشست نوروزی با سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:
🔹شرکت فولاد هرمزگان امروز به عنوان یکی از مجموعههای مهم فولادی در کشور شناخته میشود. یکی از ویژگیهای برجسته این شرکت، دسترسی به آبهای آزاد و امکان صادرات است که در مقایسه با سایر شرکتهای فولادی، از مزیتهای منحصر به فردی برخوردار است. متاسفانه در سالهای اخیر این مزیت بهطور کامل مورد توجه قرار نگرفته است.
🔹برنامهریزیهای سال جاری با رویکرد صادراتمحور بودن فولاد هرمزگان در دستور کار قرار دارد. همچنین پروژههای متعددی در این مجموعه در حال اجراست که باید بهدقت اولویتبندی شوند. با توجه به شرایط فعلی، باید با دقت برنامهریزی انجام شود. شعار سال تحت عنوان «سرمایهگذاری برای تولید» یک موضوع جدی است و ما نیز در راستای این شعار، پروژههای سرمایهگذاری را طبق اولویتهای موجود، پیش خواهیم برد.
🔹 کشور در حال حاضر با چالشهای جدی در تأمین منابع مالی مواجه است. در این راستا، برنامهریزیهایی برای تأمین مالی پروژهها از طریق روشهای مختلف، در نظر گرفتهایم. این امر به ما کمک میکند تا منابع مالی لازم را برای پیشبرد پروژهها تأمین کنیم.
🔹 درخصوص طرحهای در حال اجرا، دو پروژه مهم آهن اسفنجی در دست داریم. اولین طرح، طرح احیا مستقیم یک میلیون و هفتصد و ۲۰ هزار تنی است که در حال اجراست و ما در این پروژه ۵۱ درصد سهامدار مجموعه ستاره سیمین هستیم. سرمایهگذاری این پروژه بالغ بر ۴۰۰ تا ۴۵۰ میلیون یورو خواهد بود. پیشرفت فیزیکی این پروژهها بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است و امیدواریم با تأمین منابع مالی داخلی، مراحل بعدی پروژهها نیز به نتیجه برسد.
🔹در مورد صادرات، هدف ما دستیابی به بازارهای جدید است، اما با توجه به شرایط تحریمی و مشکلات موجود در تأمین منابع مالی، صادرات محصولات فولاد هرمزگان با چالشهایی مواجه است. به ویژه اینکه قیمت تمامشده محصولات فولادی نسبت به رقبا بالا است و این امر رقابتپذیری را دشوارتر میکند. بهعلاوه، موضوع تحریمها نیز بر صادرات تأثیرگذار است. با این حال، این چالشها بهعنوان موانع غیرقابلعبور تلقی نمیشوند و به دنبال راهکارهایی برای غلبه بر آنها هستیم.
🆔 @mobarakehsteel_co
علی امرایی، مدیرعامل صنایع معدنی فولاد سنگان پس از نشست نوروزی با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:
🔻توسعه کارخانه کنسانتره ۲.۵ میلیون تنی در دستور کار سنگان است/ نگاه ویژه مدیرعامل فولاد مبارکه به اقتصاد معدن و سرمایهگذاری در این حوزه برای تحقق شعار سال
مشروح خبر در ادامه ⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
شرکت فولاد مبارکه
علی امرایی، مدیرعامل صنایع معدنی فولاد سنگان پس از نشست نوروزی با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه: 🔻توسعه
🔻توسعه کارخانه کنسانتره ۲.۵ میلیون تنی در دستور کار سنگان است/ نگاه ویژه مدیرعامل فولاد مبارکه به اقتصاد معدن و سرمایهگذاری در این حوزه برای تحقق شعار سال
علی امرایی، مدیرعامل صنایع معدنی فولاد سنگان پس از نشست نوروزی با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:
🔹در سال ۱۴۰۲، با ۱۲۰ روز قطعی برق مواجه بودیم، اما با تدابیر مدیریتی مناسب در سال ۱۴۰۳، این مدت به تنها ۱۲ روز کاهش یافت. این موفقیت به ما این امکان را داد که کارخانههای خود را با ظرفیت اسمی ۵ میلیون تن به بهرهبرداری برسانیم. این موضوع نه تنها به افزایش سودآوری منجر شد، بلکه اشتغال بیشتری ایجاد کرد و رونق تولید را به همراه داشت.
🔹در سال گذشته، تمام تلاش خود را برای تحقق شعار سال کردیم و امسال نیز با توجه به نامگذاری مقام معظم رهبری در خصوص سرمایهگذاری برای تولید، برنامهریزیهای خود را ادامه میدهیم. رهبری هر سال با نگاهی حکیمانه به صنعت و تولید اشاره میفرمایند، چرا که این بخشها پایههای اقتصاد و اشتغال کشور را استوار میسازند. امسال طرحهای توسعهای مختلفی در دست اجرا داریم که شامل کارخانه کنسانتره ۲.۵ میلیون تنی، توسعه گندلهسازی و پروژههای مرتبط با ماشینآلات معدنی است. این طرحها همگی به سرمایهگذاریهایی تبدیل خواهند شد که درآمد و سودآوری شرکت را افزایش داده و از همه مهمتر، اشتغالزایی بیشتری را به همراه خواهند داشت.
🔹مدیرعامل گروه فولاد مبارکه به عنوان راهبر اصلی این پروژهها، نگاه ویژهای به اقتصاد معدن دارند. با توجه به ذخایر عظیم معدنی در کشور و به ویژه در شرق کشور، ما به دنبال استفاده بهینه از این منابع هستیم. در این راستا، پروژههایی برای توسعه معادن در استان کرمان و سنگان در حال اجرا است. همچنین با توجه به پتانسیلهای معدنی کشور افغانستان، قصد داریم وارد بازار این کشور شویم و از معادن آن بهرهبرداری کنیم. این همکاریها نه تنها موجب افزایش تولید و درآمد میشود، بلکه به اشتغالزایی و سرمایهگذاری جدید نیز کمک خواهد کرد.
🔹امیدواریم که در سال جدید نیز همچون سال گذشته، بتوانیم ظرفیت اسمی کارخانهها را حفظ کرده و تولید را افزایش دهیم. با توجه به سیاستها و راهبردهای مدیران فولاد مبارکه، که تمرکز ویژهای بر توسعه فعالیتهای معدنی دارند، امیدواریم بتوانیم به اهداف تعیینشده برسیم و در راستای منویات مقام معظم رهبری و شعار سال، گامهای مؤثری در جهت سرمایهگذاری برای تولید و اقتصاد برداریم.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻همکاری گسترده تولیدکنندگان لوله پروفیل با فولاد مبارکه در سال جدید
سید محسن ابویی، رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان لوله پروفیل فولادی، پس از نشست نوروزی با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:
🔹کارخانههای لوله و پروفیل 100 درصد از بخش خصوصی هستند و ما به عنوان مشتریان اصلی فولاد مبارکه، در سالهای اخیر همکاریهای خوبی داشتهایم و امروز در جلسه با مدیرعامل این شرکت این همکاری ها مورد بررسی بیشتر قرار گرفت.
🔹 با توجه به شعار سال «سرمایهگذاری برای تولید» و تاکید مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، تصمیم داریم همکاریهای خود را با گروه فولاد مبارکه گستردهتر و تنگاتنگتر کنیم تا بتوانیم در کنار یکدیگر کارهای خوب و بزرگی انجام دهیم. همچنین هدفگذاریهای جدیدی برای افزایش تولید تعیین شده و بخش خصوصی برای تحقق این اهداف عزم جدی دارد.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻پروژه ستاره سیمین هرمز یکی از پروژههای پیشران گروه فولاد مبارکه است
احمد آقازاده، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی و فولادی ستاره سیمین هرمز پس از نشست نوروزی با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:
🔹شرکت ما یک شرکت پروژهمحور است که مجری طرح مجتمع فولادی است، اولین پروژه طرح مجتمع شامل یک واحد آهن اسفنجی با تکنولوژی PERED (Persian Reduction Extended Direct reduction) است که امکان تولید سه نوع محصول آهن اسفنجی سرد، گرم و HBI را دارد که این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۳، ۵۵ درصد پیشرفت داشته است.
🔹۲ پروژه فرعی نیز در دستور کار این شرکت است، یکی از این پروژهها، پست ۴۰۰ به ۳۳ کیلو ولت است که حدود ۳۶ درصد پیشرفت داشته و دیگری ایستگاه تقلیل فشار گاز است که ۴۳ درصد پیشرفت کرده است.
🔹قراردادهای تأمین گاز، آب و برق پروژه نیز منعقد شده است. قرارداد گاز پروژه به میزان ۷۰ هزار نرمال متر مکعب در ساعت و قرارداد آب به میزان ۱۴۰ لیتر بر ثانیه از محل تصفیه پساب فاضلاب بندرعباس تأمین خواهد شد.
مشروح خبر:
https://irasin.ir/xCRP
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻همکاریهای جدید فولاد مبارکه و تولیدکنندگان لولههای فولادی برای پروژههای آبرسانی کشور
ولیالله مهابادی، رئیس هیئتمدیره انجمن تولیدکنندگان لولههای فولادی و پوشش خطوط انتقال، پس از نشست نوروزی با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:
🔹نشست ما با مدیرعامل جدید گروه فولاد مبارکه، به منظور بررسی همکاریهای بیشتر بین این کارخانه و کارخانجات عضو انجمن برگزار شد. این کارخانجات تأمینکننده لولههای خطوط انتقال آب و گاز کشور هستند و به عنوان مشتریان اصلی فولاد مبارکه شناخته میشوند.
🔹 در این نشست، پیرامون پروژههای مختلف و نیازهای موجود در حوزه آبرسانی بحث و تبادل نظر شد. هدف ما این است که با استفاده از ظرفیتهای تولیدی فولاد مبارکه، بتوانیم به پروژههای بزرگ و وسیع آبرسانی کشور پاسخ دهیم.
🔹با توجه به توان تولیدی کارخانجات ما، امیدواریم که بتوانیم از ظرفیتهای موجود به بهترین نحو استفاده کنیم و پروژههای آبرسانی را به سرانجام برسانیم.
🔹سرمایهگذاریهای انجام شده در بخش خصوصی به عنوان سرمایههای ملی در دسترس هستند و با همفکری و مشارکت مجموعه فولاد مبارکه، میتوانیم این پروژهها را فعال کنیم. محور اصلی ما افزایش توان تولید و استفاده از ظرفیتهای تولیدی موجود در کشور است.
🔹امیدواریم که همکاریهای مشترک بین شرکتهای عضو انجمن و فولاد مبارکه در سال جدید ادامه یابد و به تحقق اهداف مشترک کمک کند.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻رکوردهای جدید در شرکت آهن و فولاد صنیع کاوه تهران/ بزرگترین مرکز خدمات فولادی تهران در شمسآباد راهاندازی خواهد شد
امیرحسین حاجیرحیمیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد صنیع کاوه تهران پس از نشست نوروزی با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:
🔹با تلاش تیم مدیریتی و پرسنل شرکت رکوردهای خوبی در تولید و فروش به ثبت رسید و همچنین سودآوری شرکت از بدو تأسیس شکسته شد و برگ زرینی به افتخارات این مجموعه اضافه گردید. این همه به لطف خدا و در سختترین شرایط بازار خرده فروشی فولاد شکل گرفت و در همین مدت توانستیم در زمینه شاخصهای خرده فروشی و فروش به تولید کنندگان مصوب در فولاد مبارکه نیز نزدیکترین رکوردها به اهداف تعریف شده را به دست آوریم.
🔹در سال گذشته، ما شاهد افزایش ۲۷ درصدی در خرید مواد اولیه، ۲۸ درصد افزایش در فروش، ۴۹ درصد افزایش در تولید و ۷۰ درصد افزایش در سودآوری نسبت به سال قبل بودیم.
🔹در حال حاضر، پروژه ساخت مجتمع بزرگ خدمات فولادی در شمسآباد در دست اجراست و پیشرفت خوبی داشته است. فاز اول این پروژه از اواخر اردیبهشتماه ۱۴۰۴ به مرحله اجرایی خواهد رسید و به زودی بزرگترین مرکز خدمات فولادی تهران در شمسآباد راهاندازی خواهد شد. این مرکز قرار است تجمیعکننده بخش عمدهای از خدمات فولادی مورد نیاز مشتریان در تهران و استانهای همجوار باشد.
🔻 مشروح خبر:
https://irasin.ir/xCSk
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻صادرات لوله و پروفیل فولادی به مرز یک میلیارد دلار خواهد رسید
آنوش رحام، دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران پس از نشست نوروزی با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:
🔹امسال باید برنامههای توسعه صادرات به شکل جدی در دستور کار تشکلها قرار گیرد. ما نیز متناسب با همین هدف، چند برنامه مشخص برای توسعه صادرات، شناسایی بازارهای جدید و حفظ بازارهای قبلی تدوین کردهایم تا بتوانیم در آینده نزدیک این مسیر را ادامه دهیم.
🔹در مجموع برای صادرات مقاطع طویل فولادی هدفگذاری ۳ میلیارد دلاری و برای محصولات لوله و پروفیل نیز هدفگذاری یک میلیارد دلاری انجام شده است. تحقق این اهداف اما مستلزم برنامهریزیهای دقیق، از جمله حذف موانع غیرتعرفهای، حذف موانع صادراتی و اصلاح نرخ بازگشت ارز است.
🔻 مشروح خبر:
https://irasin.ir/xCSj
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻تحقق شعار سال، یک دستور جدی برای فعالان حوزه معدن و صنایع معدنی است
حسام مقدمعلی، مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اُپال کانی پارس پس از نشست نوروزی با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:
🔹با توجه به مسئولیتهای تعیینشده برای تحقق شعار سال برای فعالان حوزه معدن و صنایع معدنی و تاکید مدیرعامل گروه فولاد مبارکه ما نیز این شعار را نه تنها بهعنوان یک شعار، بلکه بهعنوان یک دستور جدی در نظر میگیریم. به همین دلیل، تلاش داریم تا با افزایش سرمایهگذاری در راستای ارتقای ظرفیت تولید کشور قدم برداریم. همانطورکه مستحضرید، در سال ۱۴۰۳ ظرفیت تولید کنسانتره در فولاد مبارکه حدود ۱۰.۷ میلیون تن بوده است، و ظرفیت تولید گندله به حدود ۱۸ میلیون تن، آهن اسفنجی به ۱۲.۵ میلیون تن و اسلب به ۱۱.۱ میلیون تن رسیده است.
🔹برنامهریزیهای آینده فولاد مبارکه، به ویژه برای افق ۱۴۰۶، بر این اساس تدوین شده که ظرفیت تولید کنسانتره باید به بیش از ۲۱ میلیون تن برسد و گندله نیز به بالای ۲۰ میلیون تن ارتقا یابد. در راستای این اهداف، افزایش ظرفیت در زنجیره تولید سنگ آهن از اهمیت ویژهای برخوردار است. مجموعه فراوری معدنی اپال کانی پارس با سه شرکت زیرمجموعه خود، شامل اپال شرق، اپال پارسیان سنگان و فولاد سبزوار، در تمامی این زنجیره از استخراج سنگ آهن تا تولید آهن اسفنجی حضور دارد.
🔻 مشروح خبر:
https://irasin.ir/xCSv
🆔 @mobarakehsteel_co