🔻برنامهریزی فولاد مبارکه برای بهرهبرداری از ۲۵۰ مگاوات برق خورشیدی تا تیرماه سال ۱۴۰۴
سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در جلسه با وزیر صمت(۸):
🔹علاوه بر تصویب برنامه معاونتهای مختلف شرکت فولاد مبارکه و شرکتهای زیرمجموعه گروه، گزارشی از ۱۴ موضوع این مجموعه را بهصورت مدون و مستمر به وزارت محترم صمت و زیرمجموعه آن ارائه خواهم داد.
🔹نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی نیز از دیگر پروژههای گروه فولاد مبارکه است که تاکنون ۴۰ مگاوات از برق آن وارد مدار شده و براساس برنامهریزیهای صورتگرفته، ۱۲۰ مگاوات دیگر آن نیز تا پایان فروردینماه سال ۱۴۰۴ وارد مدار خواهد شد.
🔹تلاش ما این است که تا فصل گرم سال آینده، یعنی تیرماه ۱۴۰۴، در مجموع ۲۵۰ مگاوات دیگر از برق نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه را وارد مدار کنیم.
🔹بهرهبرداری از ۲۵۰ مگاوات برق نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه در تابستان سال آینده، منجر به جبران بخشی از کمبود برق این شرکت خواهد شد.
🔹پروژه احداث نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی سردار شهید حاج احمد کاظمی فولاد مبارکه نیز در حال تکمیل است که تاکنون ۴۰۰ مگاوات از برق آن وارد مدار شده و ۳۰۰ مگاوات دیگر از برق آن نیز بهزودی وارد مدار خواهد شد.
🔹احداث مدول سوم آهنسازی با ظرفیت سالانه ۱.۷ میلیون تن آهن اسفنجی ازجمله پروژههای مهم فولاد هرمزگان بهعنوان یکی از شرکتهای زیرمجموعه گروه فولاد مبارکه است.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻بازدید وزیر صمت از نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی فولاد مبارکه
🔹نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی سردار شهید حاج احمد کاظمی فولاد مبارکه یکی دیگر از واحدهایی بود که سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در ادامه روند بازدید خود از این مجموعه، از آن بازدید کرد و در جریان روند پیشرفت این پروژه قرار گرفت.
🔹پروژه احداث نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی سردار شهید حاج احمد کاظمی فولاد مبارکه از اسفندماه سال ۱۴۰۰ آغاز شد و تاکنون ۸۲ درصد پیشرفت داشته است. این نیروگاه با سرمایهگذاری ۴۲۵ میلیون یورویی شامل دو واحد گازی و یک واحد بخار است که فاز اول واحد گازی آن در خردادماه ۱۴۰۳، فاز دوم واحد گازی آن در تیرماه ۱۴۰۳ به بهرهبرداری رسیده و واحد بخار آن تا پایان سال ۱۴۰۴ به اتمام خواهد رسید.
🔹ازجمله ویژگیهای این نیروگاه میتوان به رفع ۵ درصد از ناترازی کل کشور، همکاری ۷۲ شرکت داخلی در ساخت قطعات و تجهیزات بومی، کاهش چشمگیر مصرف آب(مصرف آب معادل یکصدم نیروگاههای قدیمی) و جلوگیری از انتشار سالانه ۸۰۰ هزار تن گاز گلخانهای(Co2) اشاره کرد.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻پروژه ۸۰۰ هزار تنی فولادسازی شرکت فولاد سفیددشت آماده بهرهبرداری است
سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در جلسه با وزیر صمت(۹):
🔹پروژه فولادسازی با ظرفیت سالانه ۸۰۰ هزار تن در شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری، بهعنوان یکی از شرکتهای زیرمجموعه فولاد مبارکه آماده بهرهبرداری است.
🔹پروژههای احداث خط نورد سرد و واحد اسیدشویی شرکت فولاد ورقخودرو چهارمحال و بختیاری، بهعنوان یکی دیگر از شرکتهای زیرمجموعه فولاد مبارکه که اخیراً با شرکت فولاد تاراز ادغام شده نیز از دیگر پروژههای مهم گروه فولاد مبارکه است.
🔹پروژه احداث نیروگاه گازی ۳۶۶ مگاواتی سمنان که توسط شرکت پویاانرژی بهعنوان یکی دیگر از شرکتهای زیرمجموعه فولاد مبارکه در حال انجام است، در سال ۱۴۰۳ با انتقال حدود ۲۰۰ مگاوات برق به فولاد مبارکه، بخش قابل توجهی از برق مورد نیاز این شرکت را تأمین کرد.
🔹پروژه احداث کارخانه الکترود گرافیتی اردکان یزد، توسط شرکت نوینالکترود اردکان، بهعنوان یکی دیگر از شرکتهای زیرمجموعه فولاد مبارکه، آماده افتتاح و بهرهبرداری است.
🔹پروژه احداث کارخانه کنسانترهسازی با ظرفیت تولید سالانه ۲۵۰ هزار تن محصول توسط شرکت راهبران فولاد اصفهان بهعنوان یکی دیگر از شرکتهای زیرمجموعه فولاد مبارکه آماده بهرهبرداری است.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻عزم جزم فولاد مبارکه برای تحقق رکوردهای تولید در سال ۱۴۰۴
سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در جلسه با وزیر صمت(۱۰):
🔹پروژه انتقال آب از دریای عمان یکی از پروژههای مهم برای گروه فولاد مبارکه و استانداری اصفهان است که توسط شرکت تأمین آب صفه در حال انجام است. بخش قابل توجهی از ورق مورد نیاز برای ساخت لولههای مورد نیاز پروژه انتقال آب از دریای عمان توسط فولاد مبارکه تأمین شده و در صورت رفع دیگر موانع، قبل از تیرماه سال ۱۴۰۴، آب از طریق خط انتقال سیرجان به اصفهان خواهد رسید.
🔹طرحهای توسعهای گروه فولاد مبارکه در ۱۵ استان کشور به ارزش ۴ میلیارد و ۳۳۴ میلیون یورو، معادل ۶۰۰ هزار میلیارد تومان است. آینده گروه فولاد مبارکه را در گرو نوآوری و تحول میدانم و در بدو ورود به این شرکت، تمرکز بر تولید فولاد سبز، تحول دیجیتال و هوش مصنوعی و رقابتپذیری جهانی و تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر را بهعنوان برنامههای راهبردی خود در این مجموعه اعلام کردم.
🔹در سال ۱۴۰۴ عزم خود را برای تحقق رکوردهای تولید و همچنین تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر جزم خواهیم کرد تا بتوانیم رقابت بهتری در سطح بینالمللی رقم بزنیم.
🔹تامین پایدار سنگ آهن یکی از دغدغههای جدی ماست و با ایجاد شکل جدیدی از مجموعه معدنی، در حوزه اکتشاف تمرکز بیشتری خواهیم داشت؛ شرکتهای فولاد سنگان و اُپال، دو مجموعه معدنی گروه فولاد مبارکه در شرق کشور هستند که فرصت بینظیری برای آینده معدنی کشور بهحساب میآیند.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻بازدید وزیر صمت از پروژه احداث خط نورد گرم ۲ فولاد مبارکه
🔹پروژه احداث خط نورد گرم ۲ فولاد مبارکه ازجمله واحدهای توسعهای این مجموعه بود که امروز مورد بازدید سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت و مهدی جمالینژاد، استاندار اصفهان قرار گرفت.
🔹پروژه نورد گرم ۲ گروه فولاد مبارکه با ظرفیت تولید سالانه ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن، یکی از مهمترین پروژههای صنعت فولاد کشور است که تاکنون ۴۲ درصد پیشرفت داشته است؛ با اجرای کامل این پروژه تا سال ۱۴۰۶، زنجیره تولید گروه فولاد مبارکه تکمیل و کشور از وارادت ورق گرم بینیاز میشود.
🔹پروژه نورد گرم ۲ از سال ۱۴۰۱ آغاز شده و ماده اولیه آن تختال است که با بهرهبرداری از این پروژه، در محصولات میانی فولاد مبارکه ارزش افزوده بالاتری ایجاد شده و اشتغالزایی قابل توجهی خواهد داشت. تولید ورقهای فولادی عریض جهت تولید لولههای انتقال نفت و گاز و تولید ورقهای استحکام بالا ویژه شاسی خودروهای سبک و سنگین ازجمله ویژگیهای این پروژه است.
🆔 @mobarakehsteel_co
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
🎙با نوای جمال دهقان کلیشادی، از کارکنان شرکت فولاد مبارکه
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻فولاد مبارکه حدود یک درصد از آب زایندهرود را مصرف میکند
سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در جلسه با وزیر صمت(۱۱):
🔹برای رسیدن به ظرفیت سالانه تولید ۱۸ میلیون تن فولاد، لازم است تا مواد اولیه لازم را داشته باشیم. در ارتقای نظام حکمرانی شرکت ما بهدنبال ادغام تعداد زیادی از شرکتهای زیرمجموعه گروه فولاد مبارکه و تقویت گروههای مختلف معدنی و مالی و اقتصادی هستیم.
🔹استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش مصرف انرژی از موضوعات دیگری است که بهطور جدی آن را دنبال میکنیم. با افزایش بهای انرژی در کشور، سهم قیمت تمامشده انرژی در قیمت تمامشده محصولات فولاد مبارکه افزایش پیدا کرده است.
🔹در صورت اتصال فولاد مبارکه به آب دریای عمان، افزایش ۷ تا ۸ برابری برای ما در حوزه قیمت آب ایجاد خواهد کرد. فولاد مبارکه در بهینهسازی مصرف آب جزو موفقترین شرکتهای فولادسازی دنیا به حساب میآید، بهطوری که بهازای هر کیلوگرم تولید فولاد، ۲.۵ لیتر آب مصرف میکند.
🔹فولاد مبارکه حدود یک درصد از آب رودخانه زایندهرود را مصرف میکند که با برنامهریزیهای صورتگرفته و مساعدت استاندار محترم اصفهان، همین میزان نیز برداشت نخواهد شد.
🆔 @mobarakehsteel_co