گروه فولاد مبارکه
رئیس جمهور، در نشست با مدیران شرکتهای فولادی:
🔻تلاش دولت برای اصلاح مصرف انرژی و ترویج استفاده از انرژیهای پاک است
دکتر مسعود پزشکیان در نشست با مدیران صنعت فولاد کشور:
🔹یکی از چالشهای اساسی پیشروی ما، تأمین پایدار سوخت برای صنایع است. باید هر چه سریعتر تدابیری اتخاذ کنیم تا بتوانیم با عبور از این بحران، به وضعیت قابل اتکا و مطمئن دست یابیم.
🔹امروز راهی جز حرکت به سوی بهرهگیری از انرژیهای تجدیدپذیر نداریم، گام نخست، اصلاح الگو و میزان مصرف انرژی در کشور است، اما نگاه اصلی باید به سمت تحقق کامل استفاده از انرژیهای پاک معطوف شود. در همین راستا، دولت برنامهریزی کرده است تا در سال آینده از محل انرژیهای تجدیدپذیر ۳۰ هزار مگاوات برق تولید کند و انتظار میرود مدیران صنعت فولاد نیز در سرمایهگذاری در این مسیر پیشگام باشند.
🔹سیاستگذاریهای گذشته در حوزه صنایع انرژیبر نادرست بوده است. طبق گزارش وزیر نیرو، صنایع کشور در سال گذشته از ناترازی انرژی، متحمل ۱۷۵ هزار میلیارد تومان خسارت شدهاند. این در حالی است که با تخصیص یکچهارم این هزینه به توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، میتوانستیم از وقوع چنین خساراتی جلوگیری کنیم. افزون بر این، صدور مجوزهای غیرکارشناسی و بدون پشتوانه، مشکلات فراوانی را بهوجود آورده و منابع ارزشمند کشور را هدر داده است.
🔹به دنبال یافتن مقصر نیستیم. عزم دولت چهاردهم بر اجرای تعهدات و تحقق اهداف است. ادارات دولتی مکلف خواهند بود برق مصرفی خود را از طریق نصب و بهرهگیری از پنلهای خورشیدی تأمین کنند. این رویکرد بخشی از تلاش دولت برای اصلاح مصرف انرژی و ترویج استفاده از انرژیهای پاک است.
🔹مشکل کمآبی نهتنها یکی از چالشهای جدی، بلکه مهمترین معضل ملی است.
🔹مشارکت شرکتهای صنعتی در حل معضلات ملی مورد تأکید بوده و صنعت فولاد و دیگر صنایع بزرگ باید در انتهای این مسیر به مردم اثبات کنند که توانستهاند ضمن مشارکت با دولت و مدیریت و سرمایهگذاریهای اصولی، بحران ناترازی انرژی را برطرف کنند؛ این همان هدفی است که ما به دنبالش هستیم.
🔹اگر چه پیگیری بسیاری از امور از چارچوب مسئولیتهای مستقیم من فراتر میرود، اما به دلیل وعدههایی که به مردم دادهایم، شخصاً این مسائل را بهصورت روزانه رصد و پیگیری میکنم.
📌در این نشست، مدیرعامل فولاد مبارکه و دیگر مدیران صنعت فولاد ضمن قدردانی از پیگیریهای مستمر رئیس جمهور برای تسهیل فعالیتهای تولیدی، مشکلاتی نظیر دشواری تأمین مالی پروژهها، تحریمها، نرخ بهره مالکانه دولت از معادن و کاستیهای سیاستگذاری را مطرح کردند. همچنین پیشنهاداتی مانند استفاده از ظرفیت ماده ۴۲ قانون ترخیص و گمرکات، تدوین قوانین پایدار در حوزه فروش و تجارت و افزایش انعطافپذیری صندوق توسعه ملی برای حمایت از صنایع ارائه شد.
🆔 @mobarakehsteel_co
31.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برخط
🔻گزارش ویژه برنامه برخط از برخی فرآیندهای بومی سازی در فولاد مبارکه در حاشیه ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران
🆔 @mobarakehsteel_co
بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در دومین نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اصفهان به میزبانی فولاد مبارکه:
🔻ضرر ۸.۵ میلیارد دلاری صنعت فولاد کشور به خاطر قطعی برق/ وزارت نیرو مشوق سرمایهگذاری احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در کشور باشد
مشروح خبر در ادامه⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
گروه فولاد مبارکه
بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در دومین نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی ات
🔻ضرر ۸.۵ میلیارد دلاری صنعت فولاد کشور به خاطر قطعی برق/ وزارت نیرو مشوق سرمایهگذاری احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در کشور باشد
بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در دومین نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اصفهان به میزبانی فولاد مبارکه:
🔹متأسفانه عدهای در کشور از طریق تریبونهای مختلفی که در اختیارشان گذاشته میشود، علیه زنجیره تولید فولاد صحبت میکنند و با انتشار آن در فضای مجازی به مردم و مسئولین آدرس غلط میدهند که این اقدام در حقیقت سوءاستفاده از تریبونهای عمومی بهویژه رسانه ملی است و سبب میشود که محدودیتهای صنعت فولاد بهعنوان صنعت مادر کشور روز به روز افزایش پیدا کند چراکه تصمیمات مسئولین محترم نیز براساس چنین اظهارنظرهایی شکل میگیرد.
🔹در نمایشگاه توانمندیهای صنعت و معدن کشور، خطاب به رئیسجمهور محترم اعلام کردم که امسال حجم قابل توجهی از میزان تولید فولاد کشور به دلیل قطعیهای مکرر برق از دست رفت که ضرر آن معادل ۸.۵ میلیارد دلار بود؛ ایشان پاسخ دادند خودتان نیروگاه بسازید و برق مورد نیاز خود را تأمین کنید که در پاسخ ایشان اعلام کردیم فولاد مبارکه نیروگاه ساخته اما نهتنها برق آن نیروگاه را به خود این صنعت ندادهاند بلکه از انتقال گاز مورد نیاز برای تولید برق در این صنعت جلوگیری کردهاند.
🔹در این نمایشگاه رئیسجمهور محترم از ما پرسیدند که چرا صنعت فولاد کشور گاز مصرف میکند؟ در پاسخ اعلام کردیم صنایع فولادی ایران بر خلاف صنایع فولادی بسیاری از کشورهای جهان، به دلیل داشتن مزیّت نسبی گاز و منابع گازی، به جای روش کوره بلند بر مبنای ذغالسنگ، از تکنولوژی احیاء مستقیم استفاده میکنند و نیاز به گاز دارند و اگر صنایع فولاد کشور بخواهند گاز را به نرخ جهانی خریداری کنند، قطعاً به تعطیلی کشیده خواهند شد.
🔹در بحث ناترازیهای انرژی خواهناخواه با کمبود انرژی در کشور مواجه هستیم و اگر امروز برای احداث نیروگاههای گازی سرمایهگذاری کنیم تا چند سال دیگر به دلیل کمبود گاز با مشکل مواجه خواهیم شد، بنابراین باید به سمت احداث نیروگاههای تجدیدپذیر حرکت کنیم؛ در این زمینه با توجه وسعت کشور و شرایط خوبی که برای احداث نیروگاههای تجدیدپذیر و جذب انرژی خورشیدی فراهم است، وزارت نیرو باید مشوق سرمایهگذاری صنایع و سرمایهگذاران کشور برای احداث نیروگاههای تجدیدپذیر باشد.
🆔 @mobarakehsteel_co
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻واردات ورق قلعاندود چالشی برای تولید داخل است / به سمت افزایش تولید و تنوع محصولات رفتهایم
علیرضا وکیلی، مدیرعامل شرکت فولادی توانآور آسیا در حاشیه ششمین جشنواره ملی فولاد ایران:
🔹دستگاههای اجرایی وظیفه حمایت از تولید را دارند، ما در حال حاضر با چالش واردات قلع اندود به کشور رو به رو هستیم.
🔹شرکت توان آور آسیا در حال حاضر با توجه به افزایش ظرفیت، در بحث فروش به دلیل واردات دچار مشکل شده است و امیدواریم با درایت وزارت صمت و بانک مرکزی این مشکل برطرف شود تا بتوانیم در رقابت سالم محصولات خود را عرضه کنیم.
🔹اعتماد مصرفکنندگان ورق قلع اندود به تولیدکنندگان داخلی ضروری است؛ ما به سمت افزایش تولید و تنوع محصولات رفتهایم تا نیازهای کمی و کیفی مصرفکنندگان تأمین شود.
🆔 @mobarakehsteel_co
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جلوگیری از خروج ۳.۵ میلیون یورو ارز با قراردادهای منعقد شده در نمایشگاه ملی فولاد
علی امرایی، مدیرعامل فولاد سنگان در حاشیه ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران:
🔹 با قراردادهایی که امروز بستیم به غیر از ۳.۵ میلیون یورو جلوگیری از خروج ارز که داشتیم، این قراردادها روی افزایش تولید ما هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی تاثیرگذار است. تا پیش از این پایلوت پلنتها از خارج کشور خریداری میشد و در ایران نصب میشد اما اکنون پایلوت پلنت احیا مستقیم، گندلهسازی و کنسانتره را در داخل کشور داریم. این مسئله باعث میشود محصولی با کیفیت را به سهامدار و مشتریان تحویل دهیم که در زنجیره فولاد این باعث افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی بهرهوری میشود.
🆔 @mobarakehsteel_co
امام جواد(علیهالسّلام): هرکه به غیر خدا رو کند، خداوند او را به همان وا گذارد.
💐ولادت جوادالائمه، حضرت امام محمد تقی(علیهالسّلام) را به شما تبریک عرض مینماییم.
🆔 @mobarakehsteel_co
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در دومین نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اصفهان به میزبانی فولاد مبارکه(۳):
🔻نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی فولاد مبارکه تا سال آینده به صورت کامل وارد مدار میشود
مشروح خبر در ادامه⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
گروه فولاد مبارکه
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در دومین نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگان
🔻نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی فولاد مبارکه تا سال آینده به صورت کامل وارد مدار میشود
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در دومین نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اصفهان به میزبانی فولاد مبارکه(۳):
🔹پروژه احداث نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی فولاد مبارکه پیشرفت قابل توجهی داشته به طوری که ۶۱۴ مگاوات آن وارد مدار شده و در تابستان سال آینده نیز ۳۰۰ مگاوات دیگر آن وارد مدار خواهد شد. پروژه احداث نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه که در شرق اصفهان احداث شده نیز پیشرفت قابل توجهی داشته به طوری که تاکنون ۴۰ مگاوات آن وارد مدار شده و در هر ماه ۲۰ مگاوات به این عدد اضافه خواهد شد و تا پایان سال جاری به ۱۲۰ مگاوات میرسد.
🔹مطالعات پروژه احداث نیروگاه بادی ۲۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه در منطقه خواف نیز انجام شده و وارد مرحله مناقصه شده است؛ فولاد مبارکه حدود ۳ سال پیش قرارداد یک میدان گازی را امضا کرده و پیگیر اجرای آن است که با عملیاتی شدن آن، علاوه بر تأمین نیاز خود، گاز مازاد را در اختیار شبکه سراسری قرار میدهد؛ فولاد مبارکه ۵ سال پیش به حوزه اکتشافات ورود پیدا کرد و در حال حاضر مطالعات ۷۱ محدوده و پهنه معدنی را در دستور کار خود قرار داده است اما به دلیل محدودیتهایی معطوف به معادن کوچک است و برای رفع نیاز خود در سال جاری اقدام به خرید شرکت اپال کرده است.
🔹فولاد مبارکه برای رفع نیازهای خود در حوزه حملونقل اقدام به خریداری ۵۰ لوکوموتیو کرد و اگر در این زمینه سرمایهگذاری نکرده بود، قطعاً با مشکلات زیادی مواجه شده بود؛ همچنین طی دو سال اخیر برای ۱۳۰ روستای مجاور کمبرخوردار خود سند پیشرفت و آبادانی تهیه کرده تا ضمن توانمندسازی و آموزش اهالی این روستاها، افراد توانمندی مثل پزشکان و مهندسان این مناطق که به دلیل برخی محرومیتها به شهرهای بزرگ کوچ کردهاند را به روستاهایشان بازگرداند؛ راندمان کشت در زمینهای زراعی کشاورزانی که فولاد مبارکه به آنان آموزشهای ویژه ارائه داده، ۱۵ درصد افزایش یافته است.
🆔 @mobarakehsteel_co
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دستیابی به عنوان شرکت پیشرو کشور در بومیسازی با حمایت مدیریت ارشد فولاد مبارکه
مهدی شهیدی، رئیس بومیسازی مواد، قطعات و تجهیزات فولاد مبارکه در حاشیه ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران:
🔹همه شرکتهای دانشبنیانی که در نمایشگاه حضور داشتند با کارشناسان مرتبط در فولاد مبارکه مذاکره انجام دادند و امیدواریم بیش از گذشته از محصولاتشان استفاده کنیم. با مدیریت و حمایتی که مدیریت ارشد فولاد مبارکه از فرآیند بومیسازی و ساخت داخل داشت، آمارهای خوبی نصیب فولاد مبارکه شد و منتج به این شد که انجمن تولیدکنندگان فولاد، فولاد مبارکه را به عنوان یکی از فعالترین و پیشروترین شرکتها در این زمینه شناسایی کنند.
🆔 @mobarakehsteel_co
27.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻خصوصیسازی توفیقی برای صنعت فولاد بوده است/ نمایشگاه ملی فولاد ثمره هفت سال ایستادگی شرکتهایی مانند فولاد مبارکه است
سید رسول خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در حاشیه ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران:
🔹ورود بخش خصوصی به صنعت فولاد باعث شد کسب و کار صنعت فولاد از گردونه دولتی شدن خارج شود. خوشبختانه این موضوع منجر شد که خصوصیسازی صنعت فولاد آسان انجام شود.
🔹در سیاستهای خصوصیسازی کشور اولین بخشهایی که توانستند خصوصی شوند زنجیره معدنی کشور بود که فولاد هم در همان زنجیره است و این توفیقی برای صنعت فولاد بوده است.
🔹در این چند سال که نمایشگاه یک ساختار جدی شده است، ثمره هفت هشت سال کار است که همه صبورانه ایستادند. مجموعه فولاد مبارکه، فولاد خوزستان و بقیه شرکت های فولادی پایداری کردند و عملا یک نمایشگاه نداریم، بلکه یک ساختار حمایتی داریم.
🔹این جشنوارهای که برگزار میشود سمبلِ نشان کارآمدی دادن به هر توانمند داخلی است که در ساخت داخل نشو و نما میکند.
🔹تشویقی که در این جشنواره میشود این اعتبار را دارد که در ارزیابی فنی مناقصهها به شرکتها کمک کند و این افتخار ماست که توانستیم این روند را تسهیل کنیم.
🔹وقتی از فولاد مبارکه به عنوان پیشرو بومیسازی یاد میکنیم، واقعا این نقش را در این چند سال داشته است.
🆔 @mobarakehsteel_co
24.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت ویدئویی از روز آخر و مراسم نمایشگاه ملی فولاد ایران
🆔 @mobarakehsteel_co