شرکت فولاد مبارکه
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت(۵): 🔻تثبیت رتبه اول صادرکننده مح
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت(۵):
🔻تثبیت رتبه اول صادرکننده محصولات غیرنفتی کشور همانند سال قبل دور از دسترس نیست
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:
🔹محدودیتهای انرژی گلوگاههای اصلی تولید در فولاد مبارکه است، این شرکت در سال گذشته رتبه اول صادرکننده محصولات غیرنفتی را به خود اختصاص داد و امسال نیز علی رغم همه محدودیتها با شدت بیشتر، رسیدن به این جایگاه دور از دسترس نیست. چرا که بازارهای جهانی تا حدودی تحت فشار قیمت است اما با توجه به کیفیت خوب محصولات فولاد مبارکه ما بازار فروش خود را در کشورهای خارجی و به ویژه کشورهای منطقه داریم.
🔹در خصوص نرخ فروش ورق گرم و اسلب فولاد مبارکه به نرخ دلار در بازارهای جهانی ۴۰۵ یورو آخرین تِندری بوده که داشتیم و این نازلترین قیمت در سال جاری بوده است.
🔹برای تامین کنسانتره منابع مختلفی داریم، به ویژه با در مدار قرار گرفتن شرکتهای بزرگ و کوچک، دسترسیهای زیادی داریم اما به طور عمده شرکت چادرملو تامینکننده کنسانتره فولاد مبارکه است و بعد از آن شرکتهای زیر مجموعه و کارخانههای مختلف در سراسر کشور تامینکنندگان فولاد مبارکه هستند که به تناسب شرایطی که در بورس عرضه میکنند، از آنها خرید میکنیم.
🔹همچنین طی ۲ سال اخیر تامین نیاز کنسانتره فولاد مبارکه از محل استخراج سنگ آهنهایی است که خودمان استخراج میکنیم و این میزان در آینده افزایش خواهد یافت.
🔹در زمینه تامین گندله نیز خط تولید خودمان بزرگترین تامینکننده است و پس از آن خط تولید فولاد سنگان قرار دارد، با تملک شرکت اُپال تامین بخش بیشتری از نیاز به گندله به این شرکت اختصاص خواهد یافت و بر اساس کیفیت و میزان نیاز از دیگر شرکتها مانند گلگهر و صبانور تامین گندله داشتهایم.
🔹در زمینه تامین آهن اسفنجی نیز حدود ۱۴ شرکت در کشور فعال هستند که فولاد مبارکه از همه آنها در مقاطع مختلف بسته به شرایط پرداخت و قیمت عرضه در بورس، خرید میکند.
🔹البته در این زمینه باید توجه داشت که ۸ شرکت زیرمجموعه فولاد مبارکه بزرگترین تامینکنندگان آهن اسفنجی این شرکت هستند و در مقاطعی که فولاد هرمزگان در حوزه تولید دچار محدودیت میشود و یا سفیددشت که هنوز خط توسعه آن راهاندازی نشده، از ظرفیت آنها استفاده میکنیم.
🆔 @mobarakehsteel_co
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت(۶):
🔻ظرفیت تولید حداقل ۳۰ هزارتن الکترود گرافیتی توسط شرکت نوین الکترود اردکان و پاسخ به کل نیاز صنایع فولادی کشور
مشروح خبر در ادامه⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
شرکت فولاد مبارکه
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت(۶): 🔻ظرفیت تولید حداقل ۳۰ هزارتن
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت(۶):
🔻ظرفیت تولید حداقل ۳۰ هزارتن الکترود گرافیکی توسط شرکت نوین الکترود اردکان و پاسخ به کل نیاز صنایع فولادی کشور
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه:
🔹حمل و نقل در صنعت فولاد نقشی اساسی دارد و امکان حمل محصولات فولادی از طریق جاده خیلی امکانپذیر نیست، اما ما از ۹۰ درصد حملِ ریلی به ۵۰ درصد رسیدهایم. علت این موضوع صرف نظر از هزینهها، عدم توسعه در خطوط جدید طی سالهای گذشته، سرعت پایین سیر حمل در خطوط ریلی، پراکندگی کارخانهها و معادن مختلف در کشور و عدم امکان جابجایی برخی از محصولات مانند آهن اسفنجی با توجه به تمهیدات ویژهای که برای جابجایی و تخلیه آن نیاز است، برآورد میشود.
🔹در گذشته همه نیاز ما به الکترود گرافیتی از واردات تامین میشد اما با در مدار تولید قرار گرفتن شرکت نوین الکترود اردکان که سهامدار عمده آن نیز فولاد مبارکه است، الکترود نیمه آماده تولید میشود و تا پایان سال کل خطوط تولیدی این شرکت وارد مدار میشود. ظرفیت تولید الکترود گرافیتی در این کارخانه حداقل حدود ۳۰ هزار تن است و امکان تحویل ۶۰ هزار تن الکترود برای ماشین کاری را دارد. این شرکت از سال آینده میتواند کل نیاز صنایع فولادی کشور به الکترود گرافیتی را تامین کند.
🔹 مهلت بازپرداخت ۴۰ همتی خرید شرکت اُپال حدود ۵ سال است و پیشبینی مالی مناسب برای این طرح با هماهنگی سهامداران صورت گرفته و با توجه به اینکه پروژههای توسعه متعددی را در دستورکار داریم پیشبینی کردهایم که کسری منابع مورد نیاز پروژهها را از شبکه بانکی، بازار سرمایه و صندوق توسعه ملی تامین کنیم تا بخشی از منابع آزاد شود و بتوانیم اقساط شرکت کانیسازان کیمیا را پرداخت کنیم. همچنین بخشی از تامین منابع را از طریق انتشار اوراق صکوک دنبال میکنیم.
🔹همچنین بخشی از پرداخت به اُپال از محل درآمد حاصل از طرحهای توسعهای که یکی یکی در مدار قرار میگیرند از جمله نورد گرم ۲ و طرحهای دیگری که داریم، انجام خواهد شد و بر اساس جدول پرداخت اقساط قابل پرداخت حدود ۶.۴ تا ۸.۵ همت خواهد بود.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻پارکهای علم و فناوری، نهاد واسط علم و صنعت در کشور هستند/ ارتقای سطح علمی ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
حسین سیماییصراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴ در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران(۱):
🔹اگر مقایسهای میان دستاوردهای علمی، آموزشی و فناوری ایران، در حال حاضر و قبل از پیروزی انقلاب انجام شود، مشخص میشود که انقلاب اسلامی در گسترش عدالت آموزشی، آموزش عالی و تعمیم عدالت بسیار موفق بوده و این دستاورد بزرگی است که میتوان با افتخار از آن یاد کرد.
🔹بنابر آمار، سهم ما در تولید علم پیش از انقلاب ۰.۴ درصد بوده و امروز به ۲ درصد رسیده و تعداد اعضای هیئت علمی خانم که پیش از انقلاب اسلامی ۱۹ درصد بوده و امروز به ۳۵ درصد رسیده است.
🔹جایگاه علمی ایران پیش از انقلاب اسلامی پنجاه و دومین کشور جهان از نظر علمی بوده و اکنون در جایگاه هفدهم دنیا قرار دارد اما انتظار ما ایرانیها خیلی بیش از این است، امیدواریم که با رفع موانع، ایران به جایگاه واقعی خود در حوزه رشد علمی برسد.
🔹پارکهای علم و فناوری، نهاد واسط علم و صنعت در کشور هستند. بسیار دلپذیر است که دانشجو در محیط دانشگاه، در کنار خود ثمره علم و محصول دانش خود را ببیند، ببیند که نتیجه حضور دانشجو در صنعت، رشد و شکوفایی است؛ بهعبارت دیگر علم خود را علم موثر ببیند، دانشجو در بسیاری از مواقع سر کلاس در ابتدا مردد است که آنچه من میآموزم چه اثر و فایدهای دارد و وجود پارکهای علم و فناوری در حقیقت به دانشجو امید و انگیزه میدهد که تحصیل خود را با روحیه بهتری دنبال کند.
🆔 @mobarakehsteel_co
حسین سیماییصراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴ در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران(۲):
🔻قدردانی وزیر علوم از هوشمندی فولاد مبارکه در انتخاب پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای ساخت مرکز نوآوری
مشروح خبر در ادامه ⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
شرکت فولاد مبارکه
حسین سیماییصراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴ در پارک علم
🔻قدردانی وزیر علوم از هوشمندی فولاد مبارکه در انتخاب پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای ساخت مرکز نوآوری
حسین سیماییصراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴ در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران(۲):
🔹استقرار پارکهای علم و فناوری در دانشگاهها بسیار ایده جذاب و ثمربخشی است، به رشد علم کمک میکند و همچنین دانشگاه نیز به رشد صنعت کمک میکند؛ خوشبختانه قانون جهش تولید دانشبنیان، بستر حقوقی و قانونی بسیار خوبی فراهم کرده برای اینکه صنعت با کمترین هزینه بتواند تحقیق و توسعه خود را به دانشگاه بسپارد و از پشتیبانی دانشگاه نیز استفاده کند و امیدواریم صنایع کشور از این ظرفیت بزرگ که در مواد ۱۱ و ۱۳ این قانون وجود دارد، آشنا شوند و از آن استفاده کنند.
🔹مدیران باید موانع را برطرف کنند و نیازی نیست که کمک کنند، همین که موانع را رفع کنند، کارها انجام میشوند؛ امروز ظرفیتهای بزرگی در اختیار است و ما وظیفه داریم در بخش دانشگاه و دیگر سازمانهای مرتبط روشنگری کنیم و این موضوع را به یک فرهنگ تبدیل کنیم چراکه توسعه ایران نیازمند توسعه علمی است، فناوری نتیجه علم و خودِ علم نیست، دانشگاه متولی توسعه علمی است اما خوشبختانه این توسعه منجر به فناوری میشود و قرار گرفتن پارکهای علم و فناوری در کنار دانشگاه یعنی علم و نتیجه علم که فناوری است.
🔹امیدواریم روز به روز شاهد رونق هرچه بیشتر پیوند علم و فن، پیوند دانشگاه و صنعت و پیوند دانشگاه و جامعه باشیم. از مدیران دانشگاه تهران که از سال ۱۳۹۹ پروژه ساخت مرکز نوآوری پارک علم و فناوری این دانشگاه را آغاز کردهاند تشکر میکنم و همچنین از فولاد مبارکه سپاسگزارم که با هوشمندی این پروژه را انتخاب کرده، هم سود برده و هم به مسئولیت اجتماعی خود عمل کرده است.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻فولاد مبارکه در مسیر تحقق رشد و پیشرفت ایران است
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴.۰ این شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران(۱):
🔹تمام تلاشهای چند دهه گذشته معطوف به سربلندی، پیشرفت و اعتلای ایران بوده و هنوز خیلی جای پیشرفت داریم، حتی در بسیاری از عرصهها ممکن است عقبماندگیهای قابل توجهی داشته باشیم، طبیعتاً هرکه دل در گرو این آب و خاک دارد، دغدغهمندانه به این مسائل و چگونگی جبران کوتاهیها و عقبماندگیها میاندیشد.
🔹بنده و همکارانم نیز از این قاعده مستثنی نبوده و دائم در حال بررسی چگونگی تحقق رشد و پیشرفت ایران هستیم؛ ما برای رسیدن به نتایج مناسب در این زمینه، موفقترین شرکتهای دنیا را بررسی کردیم که یکی از این شرکتها پوسکوی کرهجنوبی بود، این شرکت نزدیک به دو دهه است که بهعنوان رقابتپذیرترین شرکت تولیدکننده فولاد در جهان شناخته میشود.
🔹شرکت پوسکو امروز صرفاً یک شرکت فولادی نیست بلکه یکی از بازیگران اصلی اقتصاد کشور کره جنوبی است، تأثیرگذارترین عامل بر رشد این شرکت اهمیت ویژه به مقوله نوآوری و فناوری بوده و این مطلب شاهکلید رشد و پیشرفت تمام شرکتهایی است که نهتنها خودشان بلکه اقتصاد کشورها را رهبری میکنند و در محیط اطرافشان نیز این زیستبوم را پیادهسازی و عملیاتی کردهاند.
🆔 @mobarakehsteel_co
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻راه اندازی مرکز توسعه کسب و کار صنعتی ۴.۰ فولاد مبارکه اقدامی مهم در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه است
مهدی قاسمی، مشاور عالی وزیر علوم در امور اقتصادی در حاشیه افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴.۰ فولاد مبارکه در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران:
🔹راهاندازی این مرکز یکی از اقدامات مهم در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه است. این مرکز به ویژه در صنعت فولاد که یکی از صنایع استراتژیک کشور محسوب میشود، اهمیت بالایی دارد. همچنین این اقدام نمونهای بارز از تحقق ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش بنیان است.
🔹ایجاد این مرکز به عنوان یک گام مهم در راستای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت تلقی میشود و امید است که همکاریهای بین فولاد مبارکه اصفهان و دانشگاه تهران نتایج مثبتی برای هر دو طرف به همراه داشته باشد.
🆔 @mobarakehsteel_co
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻پذیرش شرکتهای دانشبنیان بالغ در مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴.۰ فولاد مبارکه/ ایجاد اشتغال برای حدود ۲۵۰ نفر
یحیی پالیزدار، مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر شرکت فولاد مبارکه در حاشیه افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴.۰ این شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران:
🔹حجم سرمایهگذاری فولاد مبارکه در این مرکز ۱۰۰ میلیارد تومان است و فضایی به مساحت تقریباً ۲۸۰۰ متر مربع دارد. این مرکز قادر است حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر را در حوزه صنعت ۴.۰ جذب کند و از خدمات فناوری برای فولاد مبارکه بهرهبرداری کند. کارکرد اصلی این مرکز با سایر مراکز موجود فولاد مبارکه در دانشگاههای مختلف مانند دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شهرکرد و دانشگاه خراسان متفاوت است، زیرا این مرکز بهطور خاص بر روی صنعت ۴.۰ تمرکز دارد. همچنین در مراکز دیگر عمدتاً گروههای فناور را پذیرش میکنند، این مرکز شرکتهای نسبتاً بالغ را نیز میپذیرد و به آنها فرصت میدهد تا فعالیتهای خود را آغاز کنند. بهعبارتی، این مرکز بیشتر به سمت صنعتی و شرکتی شدن متمایل است و انتظار میرود محصولات قابل توجهی از آن به دست آید.
🆔 @mobarakehsteel_co
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴.۰ این شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران(۲):
🔻فولاد مبارکه تنها در یک سال، معادل یک سوم کل سرمایهگذاری خطرپذیر کشور را انجام داد
مشروح خبر در ادامه ⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
شرکت فولاد مبارکه
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴.۰ این شرکت در پار
🔻فولاد مبارکه تنها در یک سال، معادل یک سوم کل سرمایهگذاری خطرپذیر کشور را انجام داد
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴.۰ این شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران(۲):
🔹فولاد مبارکه از ۳ سال پیش مأموریت ویژهای به یکی از شرکتهای زیرمجموعه خود با عنوان MSTID داد تا تمام تمرکز خود را برای خلق زیستبوم نوآوری و فناوری بگذارد و اکوسیستم نوآوری را حول محور فولاد مبارکه ایجاد کند و کشور از زایشهای آن بهرهمند شود؛ نگاه دقیق به شرکتهای پیشرو و نحوه مشارکت آنها در توسعه کشورهایشان نشان میدهد که هرکدام از اینها، بهعنوان لوکوموتیو توسعه و پیشرفت در کشورها عمل کردهاند و فولاد مبارکه نیز از چنین ظرفیتی در اقتصاد ملّی برخوردار است.
🔹فولاد مبارکه امروز جزو بزرگترین مجموعههای صنعتی کشور به لحاظ ارزش افزوده، میزان فروش و شاخصهای اصلی با حدود ۱۴۰ شرکت زیرمجموعه است و چنانچه به مقوله نوآوری نپردازد، جزو شرکتهایی میشود که دیر یا زود از میدان رقابت حذف خواهند شد؛ امروز در حوزه سرمایهگذاری خطرپذیر و نوآوری بینالمللی اتفاقاتی در حال رخ دادن است و سرعت پیشرفت و تحولات آن بسیار بالاست و ما نیز حسب فرمایشات رهبر معظم انقلاب میبایست سرعت رشد و اقدامات خود را بالا ببریم؛ البته اتفاقات امیدوارکننده و خوبی نیز در کشور ما رقم خورده اما سرعت رقبا به مراتب بیشتر است؛ ما نباید از دنیا عقب بمانیم و فولاد مبارکه و دیگر شرکتهای بزرگ کشور باید این مسیر را هموار کنند.
🔹امروز بسیاری کشورهای هم رده و حتی پایین تر از ما در حوزه نوآوری و سرمایه گذاری خطرپذیر کارهای خوبی انجام داده اند. به طور مثال در سال ۲۰۲۳ در کشور فیلیپین نزدیک به یک میلیارد دلار سرمایهگذاری خطرپذیر صورت گرفته و این میزان در کشور مصر ۳۲۹ میلیون دلار، نیجریه ۲۸۴ میلیون دلار، عربستان ۷۵۰ میلیون دلار و سنگاپور ۳.۴ میلیارد دلار بوده است؛ این در حالی است که سرمایه گذاری خطرپذیر ما در سال ۱۴۰۱، ۱۶۰۰ میلیارد تومان بوده و در سال ۱۴۰۲ به ۱۸۰۰ میلیارد تومان تقریبا معادل ۳۰ میلیون دلار رسیده که تقریبا یکسوم آن متعلق به فولاد مبارکه است. ما در این زمینه با دیگر کشورها فاصله بسیار زیادی داریم و اگر بخواهیم آنچه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، محقق شود باید به حرکت خود سرعت دهیم و عوامل سرعتگیر را مرتفع کنیم. متاسفانه هنوز زیست بوم و فرهنگ نوآوری در کشور ما به طور کامل شکل نگرفته است. نحوه نگاه برخی نهادهای نظارتی، سازوکارهای اخذ مجوزها و ... با سرعتی که ما باید به دنیا برسیم و از آنها جلو بزنیم خوانایی ندارد. باید اتفاقات بزرگی بیفتد تا ما با سرعت قابل قبول حرکت کنیم اما خلاف آن متاسفانه در مجموعهای مثل فولاد مبارکه میبینیم امسال سرعت ما نسبت به روند سال قبل کم شده چرا که نتوانستیم همه را با خود همراه کنید و از فاصله خودمان با سایر کشورها صحبت کنیم. لذا خیلی از اتفاقات برای ما ترمز شده؛ برنامه ما این بود که ۳ هزار میلیارد تومان در حوزه زیستبوم فناوری و نوآوری سرمایهگذاری خطرپذیر داشته باشیم و سال آینده این میزان را به ۵ هزار میلیارد تومان برسانیم.
🆔 @mobarakehsteel_co
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴.۰ این شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران(۳):
🔻مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴.۰، برج دیدهبانی تحول دیجیتال در صنعت فولاد است
مشروح خبر در ادامه⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co