9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فولادکست
🎙 شنونده فولادکست ویژه ولادت قمربنیهاشم (ع) و روز جانباز باشید.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻ظرفیت بالای سهم شرکت سرمایهگذاری معادن و فلزات در بازار سرمایه/ منابع حاصل شده صرف مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر خواهد شد
مرتضی شبانی، مدیر امور مجامع و راهبری شرکت فولاد مبارکه:
🔹شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات یکی از شرکتهای بزرگ بورسی است که عمده فعالیتهای آن در حوزه سرمایهگذاری در معادن و صنایع فلزی متمرکز است.
🔹این شرکت بهعنوان یکی از سهامداران عمده شرکتهای معدنی همچون گلگهر، چادرملو، ملی مس و صبانور شناخته میشود. وی درباره افزایش سرمایه این شرکت توضیح داد: آخرین سرمایه ثبتشده آن ۳۰ هزار میلیارد تومان بوده و در مجمع فوقالعادهای که برگزار شد، سرمایه شرکت با افزایش ۴۸.۳ درصدی به ۴۴,۵۰۰ میلیارد تومان رسید.
🔹منابع این افزایش سرمایه شامل ۷,۰۰۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته، که در قالب سهام جایزه به سهامداران تعلق میگیرد (معادل ۲۳.۳ درصد)، و ۷,۵۰۰ میلیارد تومان از محل مطالبات حالشده سهامداران خواهد بود.
🔹نسبت قیمت به خالص ارزش داراییها (P/NAV) حدود ۵۹ درصد است، که نشاندهنده ظرفیت بالای سهم در بازار سرمایه است.
🔹بهای تمامشده سرمایهگذاریهای شرکت حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان برآورد شده، در حالی که ارزش بازار شرکتهای بورسی این مجموعه بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است. این اختلاف قابلتوجه میان بهای تمامشده و ارزش بازار، یکی از مزیتهای اصلی و پتانسیلهای رشد این شرکت به شمار میرود.
🆔 @mobarakehsteel_co
امام سجاد(علیهالسّلام):
خداوند از آن کس خشنودتر است که خانواده خود را بیشتر در رفاه و نعمت قرار دهد.
ولادت باسعادت سیّدالسّاجدین، حضرت امام زینالعابدین (علیهالسّلام) را به شما تبریک عرض مینماییم.
🆔 @mobarakehsteel_co
14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #صد_ثانیه_با_فولاد
🔹در صد و نود و سومین بسته خبری صد ثانیه با فولاد، از مهمترین اخبار صنعت فولاد در هفتهای که گذشت باخبر شوید.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻تشریح اهمیت تولید فولاد دوفازی DP780 در مجتمع فولاد سبا
🔹کارکنان مجتمع فولاد سبا با همت و تلاش بیوقفه خود و با بهکارگیری دانش و فناوری روز دنیا اخیراً برای نخستین بار در کشور موفق به تولید فولاد دوفازی DP780 شدند. این دستاورد بزرگ که در راستای تحقق اهداف استراتژیک سازمان برای تولید گریدهای ویژه و حذف واردات آنها به کشور محقق شد، نشاندهنده توانمندیهای فنی و مهندسی متخصصان داخلی در رقابت با تولیدکنندگان جهانی است.
مهدی ناظمالرعایا، مدیر ریختهگری و نورد گرم فولاد سبا:
🔹یکی از اهداف استراتژیک مجتمع فولاد سبا تولید گریدهای ویژه و حذف واردات آنها به کشور است. بهمنظور انجام این مهم، جلسات کارشناسی متعددی در این زمینه تشکیل و پس از بررسی شرایط مختلف در کارگاههای تولیدی ریختهگری و نورد، تصمیم به تولید این گرید ویژه شد.
🔹نظر به استحکام بالای این فولاد، شرایطی خاص در خنککاری و سرعت انجماد و سرعت ریختهگری اسلبهای این گرید وجود داشت که تولید اسلبهای باکیفیت در ماشین ریختهگری حاصل شد.
آرش حاجی پور، مدیر تکنولوژی:
🔹در سال 1403 استراتژی مجتمع فولاد سبا در حوزه توسعه سبد محصولات، تولید بیش از 80 درصد گریدهای در حال تولید در برترین کارخانههای مشابه خارجی قرار گرفت.
🔹پس از تولید موفقیتآمیز گرید DP600 در سال گذشته و لزوم گالوانیزه کردن این محصول بنا به درخواست مشتری و همچنین نیاز مشتریها به گریدهای دوفازی پراستحکامتر، هدفگذاری تولید گریدهای بالاتر ازجمله DP780 و DP1000 در دستور کار مجتمع فولاد سبا قرار گرفت.
🔻مشروح خبر:
https://irasin.ir/xBHf
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران و مدیران شرکت فولاد مبارکه برگزار شد
🔹سهشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران با مدیران شرکت فولاد مبارکه با حضور محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل، معاونین و جمعی از مدیران این شرکت برگزار شد.
🔹در این جلسه سهامداران سوالات خود را به صورت برخط و با موضوعاتی همچون صورتهای مالی شرکت، تحقق برنامه تولید و بودجه پیشبینیشده، چالشهای ناشی از محدودیتهای انرژی، طرحهای توسعهای نیروگاهی، وضعیت پروژه نورد گرم و پیشبینیهای مربوط به نرخ برق و بهای تمامشده انرژی و ... مطرح نموده و مدیر عامل، معاونین و مدیران این شرکت با ارائه توضیحاتی درباره این مسائل، به سوالات سهامداران پاسخ دادند.
🆔 @mobarakehsteel_co
#فولادینفو
🔻 هدفگذاری افزایش تولید فولاد مبارکه متناسب با نیاز مصرف
🆔 @mobarakehsteel_co
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت (۱):
🔻علیرغم همه چالشها افزایش سودآوری سهامداران را دنبال میکنیم
مشروح خبر در ادامه⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
شرکت فولاد مبارکه
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت (۱): 🔻علیرغم همه چالشها افزای
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت (۱):
🔻علیرغم همه چالشها افزایش سودآوری سهامداران را دنبال میکنیم
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه:
🔹علی رغم شدت یافتن محدودیتها در سال جاری نسبت به سال قبل تا به امروز توانستهایم برنامه تولید و بودجه پیشبینیشده شرکت فولاد مبارکه را محقق کنیم. امیدواریم این چالشها کاهش پیدا کند و تلاش میکنیم تولید برنامهریزی شده و بودجه پیشبینیشده را محقق کنیم و بتوانیم افزایش سودآوری را هم برای سهامداران به ارمغان بیاوریم.
🔹 شرکت فولاد مبارکه تولیدمحور بوده و همواره تلاش کردهایم افزایش تولید و استفاده حداکثری از ظرفیت منصوبه را در دستور کار قرار دهیم. با وجود افزایش محدودیتهای برق و گاز در یکی دو سال اخیر، با اتخاذ تمهیدات مناسب، سعی کردیم آسیبها را مدیریت کنیم. بخشی از این کاهش آسیبها به طرحهای توسعهای بازمیگردد که به لطف الهی در سال جاری ۶۰۰ مگاوات از نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه به مدار تولید وارد شد و در تابستان توانستیم از آن بهره ببریم تا بخشی از آسیبهای کمبود برق جبران شود.
🔹 متأسفانه امسال ناترازی گاز سریعتر و شدیدتر از سالهای گذشته آسیبزا شد و صنایع، از جمله صنعت فولاد، به عنوان اولویت اول محدودیتهای گاز متحمل خسارت شدند. در این راستا، تمهیداتی اتخاذ شد که شامل ذخیرهسازی آهن اسفنجی از نیمه اول سال جاری و با قیمتهای مناسب بود. این اقدام موجب شد تا بتوانیم بخشی از تأثیر قطعی گاز را خنثی کنیم، اما هزینههای مالی ناشی از خواب سرمایه اجتنابناپذیر بوده است. به هر جهت ذخیره سازی، افت کیفیت و امثالهم هزینههایی را بر شرکت مترتب ساخته است.
🔹متاسفانه تولید بالغ بر ۷۰۰ هزار تن تختال را به دلیل این ناترازیها از دست دادیم و در تولید و تحویل ۶۰ هزار تن کلاف گرم عقب ماندهایم و بیش از ۸۰۰ هزار تن نیز افت تولید آهن اسفنجی داشتهایم. از وزارت صمت و نفت درخواست داریم که با جبران ناترازیها، امکان جبران این عقبافتادگیها را در هفتههای پایانی سال فراهم کند.
🆔 @mobarakehsteel_co
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت (۲):
🔻امیدواریم قرارداد میدان گازی فولاد مبارکه را تا پایان امسال منعقد کنیم/ پاسخ به کل نیاز گروه فولاد مبارکه از طریق پروژههای نیروگاهی خودتامین در آینده
مشروح خبر در ادامه⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
شرکت فولاد مبارکه
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت (۲): 🔻امیدواریم قرارداد میدان گا
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت (۲):
🔹امیدواریم قرارداد میدان گازی فولاد مبارکه را تا پایان امسال منعقد کنیم/ پاسخ به کل نیاز گروه فولاد مبارکه از طریق پروژههای نیروگاهی خودتامین در آینده
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه:
🔹ما پیش از سایرین برای رفع این ناترازیها اقدام کردهایم و ظرفیتهای جدیدی در سال آینده به مدار تولید اضافه خواهد شد. تا نیمه سال آینده، نیروگاه سیکل ترکیبی به طور کامل وارد مدار تولید خواهد شد و نیروگاه خورشیدی نیز به بهرهبرداری میرسد. هرچند که طبق برنامه زمانبندی شده، بهرهبرداری نیروگاه خورشیدی تا سال ۱۴۰۵ برنامهریزی شده است، اما با توجه به شرایط کشور، تلاش میکنیم آن را زودتر عملیاتی کنیم. همچنین مجوزهای میدان گازی نیز صادر شده و امیدواریم تا پایان سال جاری قرارداد آن را منعقد کنیم.
🔹برنامه سال جاری را با افزایش نهچندان قابل توجه اما قابل قبولی برای سال آینده در حوزه تولید ورق گرم، ورق پوششدار و اسلب دنبال خواهیم کرد و کاهش تولید را در حال حاضر پیشبینی نمیکنیم.
🔹پیشبینی دقیقی در خصوص برآورد نرخ برق شرکت امکانپذیر نیست، زیرا هر سال نرخ برق توسط وزارت نیرو در ابتدای سال و گاهی در ماههای پایانی سال ابلاغ میشود. با این حال، اگر روند افزایش قیمتها مشابه سال ۱۴۰۳ باشد، برآورد ما برای نرخ برق سال آینده حدود ۱۴۵۰ الی ۱۴۶۰ تومان خواهد بود.
🔹نیروگاه خورشیدی با سرمایهگذاری ۳۰۴ الی ۳۰۵ میلیون یورویی احداث شده و بهتدریج وارد مدار میشود. در حال حاضر، ۴۰ مگاوات آن در حال تولید برق است و ۲۰ مگاوات سوم نیز اخیراً به مدار اضافه شده و طی چند ماه آینده، ۲۰ مگاوات چهارم و پنجم نیز پایهکوبی و سیمکشی خواهد شد و امیدواریم تا پایان سال جاری عملیات نصب آنها به پایان برسد.
🔹چالشهای متعددی در زمینه ثبت سفارش، ترخیص کالا و نصب وجود داشته و دارد. اما نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه همین الان با ۴۰ مگاوات برق در مدار، یکی از بزرگترین نیروگاههای خورشیدی کشور است. همچنین، نصب ۲۰ مگاوات در ماه رقم بالایی محسوب میشود، اما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بهرهبرداری کامل از این نیروگاه را تا پیش از اوج مصرف برق در سال ۱۴۰۵ محقق کنیم. البته ترجیح ما این است که این زمان به پیش از پایان ۱۴۰۴ برسد. دوره بازگشت سرمایه این نیروگاه چهار سال پیشبینی شده و نرخ تمامشده برق آن حدود ۳.۵ تا ۴.۲۵ سنت پیشبینی شده است.
🔹برنامه ما این است که در آینده، کل نیاز شرکت و گروه فولاد مبارکه را از طریق راهاندازی پروژههای نیروگاهی توسط خودمان تأمین کنیم و این هدف بهصورت تدریجی محقق خواهد شد.
🆔 @mobarakehsteel_co