یحیی پالیزدار، مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در پنل تخصصی «نقش ارتقای تکنولوژی و هوشمندسازی در توسعه پایدار و متوازن صنعت آهن و فولاد ایران»(۲):
🔻امروز یکی از اصلیترین اکوسیستمهای سختافزاری در فولاد مبارکه ایجاد شده است
مشروح خبر در ادامه ⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
شرکت فولاد مبارکه
یحیی پالیزدار، مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در پنل تخصصی «نقش ارتقای تکنولوژی و
🔻امروز یکی از اصلیترین اکوسیستمهای سختافزاری در فولاد مبارکه ایجاد شده است
یحیی پالیزدار، مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در پنل تخصصی «نقش ارتقای تکنولوژی و هوشمندسازی در توسعه پایدار و متوازن صنعت آهن و فولاد ایران»(۲):
🔹ظرفیتهای زیادی در شرکتهای دانشبنیان وجود دارد که راه استفاده از این ظرفیتها، ایجاد اکوسیستم نوآوری و فناوری در شرکتهای صنعتی است، بهطوری که برای این اکوسیستم برنامه زمانبندی بلندمدت در نظر گرفته شود و این اکوسیستم تحت تاثیر تغییر مدیریتها نباشد. فولاد مبارکه در بیش از ۳۰ شرکت دانشبنیان، بیش از هزار میلیارد تومان و در حوزه تحول دیجیتال نیز در ۱۵ شرکت بهمیزان ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری کرده که شامل بخشهایی نظیر رباتیک، هوش مصنوعی، پایش مانیتورینگ و لیزر بوده است.
🔹محصولات شرکتهای فعال در حوزه تحول دیجیتال در حال حاضر در فولاد مبارکه مورد استفاده قرار گرفتهاند و میتوان گفت امروز یکی از اصلیترین اکوسیستمهای سختافزاری در فولاد مبارکه ایجاد شده است. این شرکت در حوزههای تحول دیجیتال و اقتصاد چرخشی برنامهریزی کرده و خود را به سرمایهگذاری در شرکتها محدود نکرده، بهطوری که در ۱۳ استان کشور ازجمله تهران، خراسان رضوی، قم، آذربایجان شرقی و کرمان با پارکهای علم و فناوری در تعامل بوده و سرمایهگذاری کرده است.
🔹فولاد مبارکه در حال حاضر ۷۰ میلیارد تومان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گرنت دارد و این میزان گرنت در دانشگاهها حدود ۶۰ میلیارد تومان است. چالش کنونی در حوزه حمایت از دانشبنیانها این است که این شرکتها تنها در صورت اتصال به شرکتهای بزرگ، امکان بزرگ شدن دارند. ما معتقدیم که شرکتهای دانشبنیان امکان صادرات فنی و مهندسی دارند و از شرکتهای بزرگ میخواهیم آنها را حمایت کنند تا بزرگتر شوند.
🆔 @mobarakehsteel_co
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انعکاس_خبری
🎥 اصفهان پایتخت تولید فولاد در کشور/ محدودیتهای انرژی مهمترین مشکل فعلی صنعت فولاد کشور
🔹بیننده گزارش خبری صدا و سیما از برگزاری نمایشگاه بینالمللی متالکس اصفهان باشید.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻تربیت رهبران حوزه دیجیتال در فولاد مبارکه/ تحول دیجیتال و هوشمندسازی عامل افزایش بهرهوری است
اکبر گلبو، مدیرعامل شرکت ایریسا در پنل تخصصی «نقش ارتقای تکنولوژی و هوشمندسازی در توسعه پایدار و متوازن صنعت آهن و فولاد ایران»:
🔹زمانی که به منابع مراجعه میکنیم اولین چالش در سال ۲۰۱۶، تحول دیجیتال و سومین چالش امنیت سایبری بوده است و این موضوعات در سطح جهانی اهمیت داشته و دارد؛ انقلاب صنعتی چهارم با ۱۴ انرژی-تکنولوژی یا فناوری نوظهور شکل گرفت و شامل رباتها، هوش مصنوعی، واقعیت مجازی، دوقلوی دیجیتال و اینترنت اشیا بود که فولاد مبارکه برای همراستا شدن با تحولات جهانی با این پیشرفتهای تکنولوژی همراه شد.
🔹تحول دیجیتال و هوشمندسازی بین ۶ تا ۸ درصد باعث افزایش بهرهوری در صنایع میشود؛ طی ۶ ماه اول اجرای پروژههای هوشمندسازی فولاد مبارکه، با کاهش مصرف انرژی روبهرو بودیم و این دستاورد قابل توجهی است؛ سایر پروژهها نیز همچون کنترل کیفی و لجستیک هوشمند دستاوردهای زیادی دارند و به کاهش ضایعات و چابکی در صنعت کمک میکنند. البته در این مسیر باید اکوسیستمسازی و آموزش را پیگیری کرد.
🔹یکی از کارهای بسیار مفید و مؤثری که در فولاد مبارکه دنبال شده، بحث تربیت رهبران دیجیتال در این شرکت است؛ البته باید توجه کرد که برای این موضوع حتماً باید بودجهای در نظر گرفت چراکه در غیر این صورت امکان تحقق آن برای زیرساختها و کاربردها وجود نخواهد داشت؛ از سوی دیگر باید خودمان را با فولادسازهای مطرح دنیا مقایسه کنیم و بدانیم که یک مشاور در این حوزه باید کنارمان باشد.
🆔 @mobarakehsteel_co
#گزارش_تصویری
🔻 غرفه فولاد مبارکه در روز دوم شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالکس اصفهان
🆔 @mobarakehsteel_co