https://www.imna.ir/news/388971/پیوند-عدالت-و-حریت-با-واقعه-عاشورا
🏴 #عدالت
🏴 #حریت
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
┈••✾🎙✾••┈
https://mehrnews.com/news/4710489
⭕️#پاسخ به برخی از شبهات عاشورا-
#هر_هفته_سه_شنبه_ها
🎙استاد حیدری
#خبر_گزاری_مهر_اصفهان
🆔 https://mehrnews.com/news/4710489
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
#موج_سواری_ممنوع
#مظلوم_نمایی_ممنوع
#پی_گیری_قانونی_مطالبات
🔺پدر مرحومه سحر خدایاری: افرادی که از خون دخترم سوء استفاده میکنند را حلال نمیکنم
👤حیدر علی خدایاری: دختر من از نظر عصبی مشکل داشت و در آن روز هم اعصابش به هم میریزد و فحاشی میکند و با مامور نیروی انتظامی درگیر می شود.
🔺در این چند روزی که سحر در بیمارستان بستری بود هیچ سلبریتی یا فوتبالیست یا مسئولی به ملاقات سحر نیامدند و من کسی را ندیدم.
🔺هرکسی که می گوید سحر قربانی شده بیدلیل می کند این حرف را می زند، سحر قربانی چه شده؟ یک مشکل عصبی داشته که در روزی که به دادگاه می رود باز هم اعصابش به هم می ریزد و بعد اقدام به خودکشی می کند.
🔺هیچ حکمی مبنی بر زندانی شدن سحر صادر نشده و ما به عنوان خانواده سحر اعلام می کنیم که اصلا قرار نبوده سحر زندانی شود.
🔺مشکلی برای دریافت پیکرش نداشتیم و گفتند هرجایی دلتان می خواهد سحر را دفن کنید و اصلا برای خاکسپاری و مراسم هم مشکلی نداشتیم.
🔺از افرادی که از خون دختر من سواستفاده میکنند راضی نیستم و حلالشان نمی کنم، این افراد اشتباه میکنند که به بهانه اتفاقی که برای سحر رخ داده دارند علیه کشور صحبت می کنند/مهر
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
⭕️#حضور بانوان بدحجاب در مجالس اباعبدالله فرصت یا تهدید!
🎙استاد جواد حیدری:
📝#کسی حق ندارد به علت #عدم رعایت حجاب #مانع از حضور این افراد در #مراسم شود.
✅جزئیات بیشتر در لینک زیر:
#خبر_گزاری_شرق_ناب
🆔 http://sharghnab.ir/Home/Details/3014
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
مولوی 8.ogg
زمان:
حجم:
1.42M
💠 #داستانهای_خداوندگار(درسگفتارهایی درباره مولوی) 8️⃣
🔸مذهب مولوی (1)
♻️ خلاصه: |به باور برخی محققین، صوفی و عارف واقعی اصلا در چارچوب دین و مذهب خاصی قرار ندارد. سخن عفیفی در مقدمه فصوص و توضیح بی پرده گنابادی گواهی بر این ادعاست؛مطابق شواهدی از مثنوی، مولوی گاهی شافعی، گاهی حنفی،گاهی سنی و گاهی شیعه است.
بنابر یافته های پژوهشی می توان سه نظردرباره دین مولوی ارائه کرد:
1.مسلمان ملحِد!
2.سنی متعصب حنفی؛
3.شیعه محب اهل بیت.|
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
#حکم_شرعی
#پس_گرفتن_هبه
سوال:
حكم پس گرفتن هدیه (هبه) را در موارد ذیل بیان فرمایید:
الف) غیر ذی رحم ب) ذی رحم (خویشاوندان) ج) همسر
جواب:
همه مراجع(غیر ازآیات عظام شبیری و صافی):
الف) در صورتی میتوان از غیر ذی رحم هبه را پس گرفت كه:1- عین آن باقی باشد.2- هبه معوضه نباشد.3- موقع دادن هبه قصد قربت نكرده باشد.
ب) از ذی رحم نمیتوان هبه را پس گرفت.
ج) حكم پس گرفتن هبه از همسر همانند غیر ذی رحم است(میتواند هبه را از همسر پس بگیرد).
آیت الله شبیری زنجانی:
پس گرفتن هدیه ـ اگر از بستگان نسبی شخص یا همسر وی نباشد ـ جایز است و هدیه دهنده در فرض از بین رفتن هدیه، یا در جائی که گیرنده همسر یا ذی رحم او باشد، حق رجوع و مطالبه ندارد.
آیت الله صافی گلپایگانی:
ج) رجوع هبه از همسر محل اشکال است (اگر رجوع کرد چون معلوم نیست، جایز باشد، باید مصالحه کنند).
پی نوشت:
1- تحریرالوسیله، ج2، كتاب الهبه، ص58، م8
2- اجوبةالاستفتائات، س1725 و1757
3- منهاج الصالحین، ج2، ص353، م1320 و 1321
4- جامع الاحکام، ج2، ص278، س1943 و 1945
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
#حکم_شرعی
#عدول_از_جماعت_به_فرادا
سوال:
آیا مأموم می تواند بدون عذر، نماز جماعت را به فرادا تبدیل کند؟
جواب:
آیات عظام امام،خامنه ای،شبیری،بهجت و نوری همدانی:بله می تواند
آیت الله سیستانی: زمانی که عدول کرد مأموم از جماعت به فرادی در وسط نماز اختیاراً صحت جماعت او محل اشکال است؛ خواه از ابتدا نیت فرادی داشته باشد یا وسط نماز، و این به صحت نمازش ضرر نمی زند مگر با اخلال به وظیفه فرادی که احتیاط واجب اعاده نماز است (مثلاً در محل قرائت عدول کند به فرادی و قرائت را نخواند).
آیت الله مکارم شیرازی: بدون عذر نمی تواند از جماعت جدا شده و نیت فردی کرد خواه از اول تصمیم بر این داشته باشد یا در اثناء نماز.
آیت الله صافی گلپایگانی: احتیاط واجب عدول از جماعت به فرادی در جمیع احوال نماز جایز نیست خواه از ابتدای نیت نماز باشد یا نه، بله با عذر خصوصاً در تشهد آخر و سلام مطلقاً مانعی نیست.
آیت الله وحید خراسانی: عدول از جماعت به فرادی در حال تشهد قبل از سلام امام در صورتی که از اول قصد عدول نداشته اشکال ندارد و هم چنین قبل از تشهد در صورتی که معذور باشد در غیر این دو صورت محل اشکال است چه از اول نیت عدول داشته باشد یا در اثناء قصد عدول کند.
پی نوشت:
1-توضیح المسائل، ص191، م1423 و 1424
2-منهاج لصالحین، ج1، کتاب الصلاة، صلاةالجماعه، ص241، م783
3-هدایةالعباد، ج1، ص205، م1200
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
💠پرسش:
آیا امام سجاد علیه السلام، با یزید علیه اللعنة و العذاب، بیعت کرد؟
...............................................................................................................................
✍️ پاسخ:
↖️ نکته اول: به حسب روایتی در کتاب کافی برخی گمان کرده اند،که امام سجاد با یزید بیعت کرده است.(1)
↖️ نکته دوم : موضع امام سجاد دربرابر بنی امیه و یزید همان موضع امام حسین علیه السلام می باشد . در صحيفه سجاديه اينگونه ميفرمايد: «بار خدايا مرا به جهاد با دشمنانت در راه خودت، ......ياري بفرما، كه با كمكش در زمرة سعادت يافتهگان از دوستانت در آييم و در زمره كساني كه با شمشير دشمنانت شهادت يافتهاند قرار گيريم.»[2]
و در جايي ديگر ميفرمايند كه: «القتل لَنا عادة و كرامتنا الشهادة» «كشته شدن عادت ما و شهادت باعث كرامت ما ميباشد»[3]
↖️ نکته سوم: در ابتدای حدیث نقل شده است که یزید بن معاویه به قصد انجام حج داخل شهر مدینه شد،[4] و اين امر مخالف با امر قطعی و اجماعی تاریخی است که یزید پس از شهادت امام حسین (علیهالسلام)، هیچگاه وارد مدینه نشده است.
لذا از آنجا که روایت حاوی موضوع تاریخی است، زمانی که آن را به قاعده عقلایی از حیث تاریخی عرضه میکنیم، میبینیم که در تعارض با امر قطعی تاریخی است، و این یک علت در وهن و ضعف خبر است که موجب اسقاط روایت از درجه حجیت میشود.
آنچه نزد محققین و مورخین ثابت است، عدم دخول یزید به مدینه منوره در ایام خلافتش میباشد. لذا روایت موضوعاً ساقط است و اینکه عبارت (یزید به قصد حج به مدینه آمد) در متن حدیث آمده و از علائم کذب خبر این است که خبری که تواتر از شأنش است، متواتر نقل نشده باشد، و سفر یزید به حجاز در زمان حکومت 3 سالهاش را کسی نقل نکرده است و اگر راست بود، نقلش به تواتر میرسید.
➖➖➖➖
1.الکافی،ج8،ص235.
2.صحيفه سجاديه، دعاي اول، ص29 (بند 30).
3.مجلسي، محمدباقر، بحارالانوار، ج45، ص 188.
4.«... إن يزيد بن معاوية دخل المدينة وهو يريد الحج فبعث إلى رجل من قريش فأتاه فقال له يزيد: ...» کافی، کلینی، ج8، ص235.
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
غسل جمعه.m4a
زمان:
حجم:
3.01M
🎵 #پادکست #غسل_جمعه
حجت الاسلام امیرصالحی-کارشناس فقه و احکام شرعی
#گروه_تبلیغی_پاسخگو
@javadheidari110
💠 پرسش: آیا حجاب حق الله است یا حق الناس؟
#اخلاق_حجاب_حق_الناس
✍️ پاسخ: در بد حجابی هر سه نوع حق تضییع می شود، هم حق الله وهم حق النفس وهم حق الناس، منتها هرکدام در مرتبه ودرجه ی خاص خود.
در بدحجابی قبل از حق الناس، حق الله نهفته است اما این به معنی نادیده گرفتن حق الناس بودن آن نیست چرا که بد حجاب، واسطه ی گناه است .
البته در اینجا برداشت در رابطه با حق الناس به دوگونه است که لازم است بین این دو نوع برداشت تفکیک قائل شده تا دچار اشتباه نشویم.
یکی این که حجاب زن را حق خودش و یا همسر یا برادر یا خانواده اش تلقی کنیم وبا رضایت آنها نسبت به بی حجابی بگوییم حجاب حق آنهاست وآنها تمایل داشته اند از حق خود بگذرند.این نوع برداشت از حق الناس بودن مد نظر مانیست اگر از این دید نگاه کنیم حجاب حق الهی است نه حق الناس.
اما اگر منظور از حق الناس تضییع حقوق افرادیست که در برابر شخص بی حجاب دچار گناه می شوند این تبیین در رابطه با این موضوع صحیح است وحجاب حق الناس هم می باشد.
منتها در رابطه با حق الناس همانطور که مطلع هستید دو نوع حق تعریف می شود یکی حقوق مادی ودیگری معنوی.در رابطه با بد حجابی لازم است بگوییم که این نوع تضییع حق از انواع حقوق معنویست لذا برای ادای این حق بعد از توبه وتصمیم بر ترک گناه لازم است برای آنانکه واسطه ی گناهشان بودیم استغفار نموده وطلب مغفرت کنیم ودر حقشان دعا نماییم.
نکته ی قابل توجه دیگر این است که اگر ما بدحجابی را حق الناس تلقی کرده وخود را ملزم به ادای این حق معنوی می کنیم در واقع از نگاه اخلاقی قائل به این امر می شویم، چرا که گناه کردن تاثیر نامطلوب بر قلب انسان دارد وبرای رفع کدورت گناه از دل، به کوچکترین امور نیز توجه ویژه می شود، اما از جهت فقهی اگر بخواهیم به این قضیه نظر کنیم حق الناسی بر عهده ی ما به این معنا که ملزم به ادایش باشیم نیست.
بایدبین دو مسئله ی حق الناس فقهی وشراکت در گناه تفاوت قائل شویم .منظور از حق الناس بودن حق الناس فقهی نیست بدین شکل که اگر کسی با بی حجابی خود موجبات انحراف دیگری را فراهم نمود یا با بی حجابی خود برای خانواده وهمسر وفرزندان آن شخص مشکل ایجاد کرد ملزم به کسب رضایت این افراد باشد بلکه منظور ما از حق الناس بودن حجاب در اینجا همان شراکت در گناه است چرا که شخص بی حجاب چون واسطه ی گناه می شود وبا عث تحریک افراد به سمت گناه،در نتیجه در گناه آنها شریک است وموجبات عذاب خویش را فراهم نموده است.
لازم است بدانیم تنها عاملان گناه، گناهكار نيستند، بلكه تمام كسانى كه با استفاده كردن از وسائل مختلف تبليغاتى، و يا آماده ساختن زمينه ها، و حتى گفتن يك كلمه كوچك تشويق آميز، ویا حتی نوع پوشش خودعاملان گناه را به كار خود ترغيب كنند در آن سهيم اند.
#کارشناس_اخلاق_و_مشاوره
آدرس کانال: @javadheidari110
🌿🌿🌿🌿🌿🌿