هدایت شده از فکرت
47.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نادر زمانه...
🔸 امروز یادبود بزرگمردی است که حقیقتجویی وصف تمام او بود. او که تجربه زیست در غرب داشت اما به دلیل روح آرمانخواهیاش اسیر زرق و برق آن نشد و درکی وجودی از باطن سرابگونه غرب یافت و این شد که «بازگشت» را برگزید و به قول خودش در رهایی از این «من» و «تن»، به انقلابِ «وطن» رسید و این هجرت نادر بود.
🔹 در زمانهای که جامعه و مناسبات «زمینی» شده بود و آرمانگرایی را پایان یافته میدیدند، این نادر بود که در مسیر رفیق دیرینهاش آوینی، تلاش داشت تا نگاهها را به سمت آسمان سوق داده و از جهان «افسونزدایی» کند و حقیقتجویی را زنده نگهدارد. او پرچمدار شده بود تا آرمانهای انقلاب را بازشناساند و در جستوجوی «افقی نو» برای روزگارش بود.
🔸 این روزها که صدای حقیقتخواهی قدس و «فلسطین» طنینانداز شده و جهان را دگرگون ساخته، جای خالی روایت نادر بیش از گذشته احساس میشود. روحت شاد که روز مبارزه با «استبداد» را برگزیدی و دوباره پرده از رازی برداشتی برای اینکه به ما و به همه آزادیخواهان جهان با رفتن شهادتگونهات درس پایداری و«استقامت» دهی.
#نادر_طالبزاده
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ|#رویای_ایرانی
🎞 دختران ما آزادی میخواهند..!
👤محمد ملاعباسی؛
جامعهشناس و مدرس دانشگاه
📍تنها چیزی که میتواند دو رویای آزادی و استقلال را برای انسان ایرانی محقق سازد، هویتاندیشی و فهم جایگاه خود در غیریت با دیگر هویتهاست که امروز بیش از هر زمانی احساس میشود.
بخشهای کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
هدایت شده از مدرسهی علوم انسانی فکرت
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #درسگفتار
✅ چرا شهید مطهری...!؟
🔸چه ویژگیهایی در مرحوم شهید مطهری است که اقتضا میکند اندیشه ایشان کار بشود؟
🔹 حجتالاسلام احمد آذربایجانی پاسخ میدهند.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
#گزارش_تصویری
نشست رونمایی از پنجاه و چهارمین شماره نشریه دیدهبان اندیشه با موضوع «امکان و ضرورت حکمرانی بر فضای مجازی» توسط رسانه فکرت با همکاری مجموعه سرچشمه و با حضور دکتر مسعود کوثری برگزار شد.
➕ صوت و کلیپهای تصویری این جلسه به زودی منتشر خواهد شد.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ|#رویای_ایرانی
🎞 رویا و تاریخنگاری مُشوش..!
👤میثم مهدیار؛
معاون پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
📍جنگ رویاها امروز از دل نزاع روایتهای تاریخی جریانات چهارگانه چپ، لیبرال، ملیگرا و اسلامگرا در میآید که هرکدام میخواهند آینده را بر اساس گذشته، تصویر کنند.
بخشهای کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیزر
💥 رسانه فکرت و دومین رویداد و نمایشگاه ملی اصحاب اندیشه
♨️ با حضور مجموعههای فکری، محتوایی و راهبردی کشور
🗓 زمان: ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت؛
🏛 مکان: مشهد، مرکز همایشها و نمایشگاههای آستان قدس رضوی
☘️ منتظر حضور فرهیختگان هستیم!
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
📌حقوق بشر و پرسش از زندگی
✍🏻مهدی سلطانی
🔸انسان موجودی است که برای صیانت از ذات، در محیط تغییر ایجاد کرده و این امر را به واسطه عقلانیت دنبال میکند. عقلانیت در تفسیر آتن، بعد در قرون وسطی و تا زمان جدید، تفسیرهای مختلفی در جهان غرب به خود دیده است. از دکارت به بعد، با ماهیت جدیدی از عقلانیت مواجهه هستیم که از دل آن تفسیر نوینی از انسان به مثابه سوژه تکوین پیدا کرده است که اروپامحورانه است. حقوق این انسان اروپا محور به عنوان حقوق بشر تکوین پیدا کرد.
🔹در این ماهیت از حقوق بشر، زندگی به نحو خاصی صورت و فرم پیدا کرد. این نوع از عقلانیت، به اعتراف خود فلاسفه قرن بیستم، مبتلا به نیهیلیسم یعنی نفی زندگی است. نیهیلیسم به معنای پوچگرایی نیست، بلکه به معنای نفی زندگی است. از این رو حقوق بشر مدرن نیز به دلیل برخورداری بنیادین از عقلانیت مدرن، مبتلا به نیهیلیسم است.
🔸از سوئی، در جهان جدید، حقوق بشر تنها در ابعاد حقوق بسط پیدا نکرد، بلکه در زوایای مختلف زندگی گسترش یافت و این مسأله ما را به این امر رهنمون می سازد که مواجهه علوم انسانی با این مسأله داشته و ابعاد مختلفی که در زندگی ما ایجاد کرده است، مورد پرستش قرار دهیم. این پرسش چون در باب زندگی و نحوه تکوین و فرم دهی زندگی است، مسأله ای بنیادی است. به تعبیر هرسرل، پرسش و نحوه ی طرح آن، اساسی تر و بنیادی تر، مهمتر از پاسخ است.
🔹در برهه کنونی طرح پرسش از حقوق بشر در باب نحوه تکوین و فرمدهی زندگی مهمترین پرسشی است که می توان طرح کرد. این پرسش به دلیل ابعاد زندگی و زوایای مختلفی که در تکوین زندگی به واسطه حقوق بشر مدرن ایجاد شده است که اهمیت وافر و بنیادینی به خود گرفته است. این پرسش فقط به انسان به مثابه موجودی در فرهنگ شرقی مختص نیست بلکه به انسان به مثابه موجودی و هستی ای در فرهنگ غربی نیز تعلق دارد؛ چون در باب پرسش از زندگی و نحوه ی تکوین آن به واسطه حقوق بشر مدرن نیهیلیسم به واسطه حقوق شر مدرن است.
🔸انسان به مثابه موجود و هستی در فرهنگ شرقی به دلیل ابتناء بر قلب و اشراق، غیر از انسان به مثابه موجود و هستی در فرهنگ غربی است که مبتنی بر عقل و مفهوم است. در حکمت اسلامی که تلاش شده است که حکمت مشرقیه طرح و بسط پیدا کند، سعی شده است که عقل و قلب را در یک جمع منطق و حقیقی و واقعی قرار دهد. حکماء اسلامی نظیر بوعلی سینا، شیخ اشراق و جناب صدر المتالهین تلاش کرده اند که این جمع قلب و عقل را در بستر حکمت اسلامی بسط داده و لوازم و جوانب آن را گسترش دهند.
🔹قلب در فرهنگ شرقی، توانایی فرم سازی و نظام سازی ندارد و از سوئی عقل بدون قلب جسد بدون روحی است که توانائی توجه به عواطف، محبت و امور بنیادین انسانی را در زندگی بشر ندارد لذا اینجا بایسته است که دلالتهای بسط حکمت مشرقیه که به دنبال جمع درست و منطقی عقل و قلب است در توضیح انسان و حقوق پی جویی شود.
🔎#بازتاب_اندیشه
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
🔸در تمنای شفافیت زیست رسانهای
گفتگو با:
👤مسعود کوثری
⏰ ۸ اردیبهشت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
1404.02.08 رونمایی از شماره جدید دیدبان اندیشه.mp3
29.95M
🔸شفافیت زیست رسانهای
👤مسعود کوثری
حل مسئله فیلترینگ 03:00
دلایل فیلترینگ در کشور 07:00
نظام سیاسی و فیلترینگ 13:00
فیلترینگ ناهوشمند 19:00
تکلیف ما و فیلترینگ 27:00
آمادگی نظام سیاسی 34:00
جنگ روایتها چیست 41:00
دسترسی نهادها به دیتاها 46:16
مسیر تاریک فیلترینگ 51:00
راهکار حل مسئله 58:00
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
هدایت شده از فکرت
⚜️ سالروز شهادت استاد مطهری بهانهای است نیکو برای سپاس از مقام رفیع استاد و معلم که با گوهر عشق و معرفت در مسیر هدایت بشریت، کاری پیامبرگونه انجام میدهد.
🌱 رسانه «فکرت» ضمن تبریک این روز عزیز بر شما استاد فرهیخته، برایتان آرزوی سلامتی و توفیق مضاعف در انجام رسالت سترگ تربیت انسان در ساحت اندیشه زلال و متعالی را دارد.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net