eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
404 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
ارتباط موثر
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۱۷) ۱۵. از دیگرا
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۱۸) ۱۶. توقع موافق بودن همه با شما را کنار بگذارید. قرار نیست همه موافق شما باشند.نمی‌توانید از دیگران انتظار داشته باشید که با تمام افکار و عقاید شما موافق باشند. در واقع معمولا بعید است بتوانید به‌راحتی کسی را که مخالف شماست به فردی موافق تبدیل کنید. بنابراین به‌جای اذیت کردن خود و دیگران بپذیرید که هر کس عقاید خود را دارد و ممکن است این عقاید با افکار و عقاید دیگران متفاوت باشد. اگر تفاوت ها را باور کنیم قدرت همدلی و درک بهتری نسبت احساسات دیگران هم پیدا می‌کنیم. البته روشن است که در اختلاف نظرها می توانیم با نگاهی بی طرف و منصفانه بررسی کنیم و اگر نظر مخالف ما معقول و مستدل بود، آن را بپذیریم.(ساده نیست اما گویای انصاف و عدالت است.) با توجه به راهکارهای بالا می‌توانید در مدت زمان کم به‌طور کلی از توقعات خود بکاهید. . کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ تجربۀ هیجان واقعاً چه معنایی دارد. وقتی هیجان ها را تجربه نمی‌کنید، احتمالا در زمان طولانی تری با آنها(با فکر کردن) زندگی خواهید کرد. به عبارت دیگر وقتی فقط از هیجانات اجتناب می کنید، بیشتر در دام آنها خواهید افتاد. جنگیدن با هیجانات، و یا پر و بال دادن به آنها هر دو می تواند انسان را زمین‌گیر کند. به نظر می‌رسد که دستورالعملِ «فقط هیجان‌هایت را تجربه کن» به کلمۀ «فقط» وابسته است. همۀ حالت‌های دیگر (کلافه‌شدن از آن‌ها، فریادکشیدن، نوشتن بی‌پایان دربار‌شان، بیان آن‌ها به دوستانمان هنگام نوشیدنِ چای) کارهایی است که ما علاوه بر تجربه‌کردن، انجامشان هم می‌دهیم. برخی از این پاسخ‌ها مفیدند و بعضی نه. این رفتارها را می‌توان به معنای اجتناب از هیجان و همچنین اجتناب از زندگی تلقی کرد. ممکن است بر اثر سوء تعبیر از گفته‌هایتان احساس ظلم کرده باشید، آن ترفیع شغلی را رد کرده باشید یا شخص یا موجودی را که برایتان ارزشمند بوده، از دست داده باشید. شاید متوجه شده باشید که تا مدت‌ها، بدون این‌که هیج فایده‌‌ای داشته باشد، دربارۀ آن موضوع، هم‌چنان فکر و صحبت می‌کنید. در واقع، شما به جلو حرکت نکرده‌اید، بلکه به دلیل ترس از ایجاد رابطۀ جدید یا بازسازی حرفه یا غرق‌شدن در زندگی، از مواجهه با درد اجتناب کرده‌اید. کتاب از اجتناب دست بردار @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جویا جهان‌بخشکتابخوانی- جهانبخش.mp3
زمان: حجم: 30.42M
سخنانِ استاد جویا جهانبخش در نشست علمی «کتاب و کتاب‌خوانی در توسعۀ پژوهش» دفتر تبلیغات اسلامی- شعبه اصفهان کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💎 راهکاری برای جبران گذشته 🔻امام هادى عليه‌السلام: اُذْكُـرْ حَسَـراتِ التَّـفْريـطِ بِـأَخْـذِ تَقْـديمِ الْحَـزْمِ ✳️ حسرت و پشيمانىِ كوتاهى در انجام كارها را به ياد آور و بـا تصميم جــدّى و تدبير جبـران كن. 📚 بحارالانوار، ج ۷۸، ص ۳۷۰ ‌@ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔲 فرشته یا دیو؟؟ ما انسان‌ها نسبت به هم احساسات متفاوت و متناقضی داریم. فردی را دوست داریم و در عین حال از برخی جنبه‌هایش بدمان می‌آید. یا اگر واقع‌بینانه نگاه کنیم بعضی جنبه‌های کسی که دوستش نداریم قابل تحسین است. اما برخی افراد نمی‌توانند نسبت به خود یا دیگری ترکیبی از احساس مثبت و منفی داشته باشند. جهان برای این‌گونه افراد پر از فرشته و دیو است نه آدم. آدم‌ها یا خوب خوبند یا بد بد و به همین دلیل خود یا دیگری را یا بسیار بالا می‌برند و از او فرشته‌گونه یاد می‌کنند یا بر زمینش می‌زنند و دیو صفتش می‌دانند و بر اساس آن با او رفتار می‌کنند که حاصل آن سردرگمی به خاطر این رفتارهای پیش‌بینی نشده است. ♦️این ارزنده‌سازی یا بی‌ارزش‌سازی‌های افراطی و متناوب باعث می‌شود روابط بین شخصی آشفته، ناپایدار و غیر قابل پیش بینی شود. 🔸آدم‌ها ترکیبی از خوبی و بدی هستند و احساسات خوب و بد همزمان نسبت به هم دارند که می‌تواند نقش مثبتی در کنترل هیجان‌ها داشته باشد و وجود احساسات خوب نسبت به دیگری، باعث کنترل خشم شود. 🔸اگر خشم و عشق به هم آمیخته نباشند، به تجربه عواطف شدید و ناگهانی منجر می‌شود و خشم به سادگی به غیظ و خشونت منجر می‌شود. از سوی دیگر مهر و محبت صِرف نیز به ذوب شدن در دیگری و نفی اراده و استقلال و مسئولیت خود می‌انجامد. در حالی‌که وقتی عشق و خشم (خوبی و بدی) با هم درآمیخته ‌شوند، هر دو واقع بینانه‌تر و متعادل‌تر می‌گردند. به عبارت دیگر عشق غیر واقع‌بینانه را خشم ناشی از آزارهای معشوق تعدیل می‌کند و خشم غیر‌واقع‌بینانه را عشق به معشوق خنثی می‌کند، چون معشوق بی‌عیب و دشمن بدون خوبی واقعیت ندارد. کتاب: از خط تا مثلث تعارض کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آیت الله العظمی جوادی آملی زیارت «جامعه» تفسیر ولایت است، تفسیر امامت است... درس تفسیر ٩۵/١٢/٣ 👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍️ انتخاب‌هایی که نباید نادیده گرفت. چند سطر از یک کتاب: 🔸در بیشتر مواقع افراد مسئول اعمال‌شان هستند و انتخاب‌های نادرست‌شان از منش‌شان سرچشمه می‌گیرد. مسئولیت‌پذیری و آزادی انتخاب از فرایندهای حیاتی روانشناسی مثبت‌گرا دانسته می‌شوند. 🔸اگر شرایط را مقصر بدانیم، نقش مسئولیت و اراده افراد کمتر از آنچه هست تخمین‌زده می‌شود یا نادیده گرفته می‌شود. در مقابل، اگر اعمال افراد را ناشی از منش و انتخاب آنها بدانیم، مسئولیت فردی و اراده اشخاص، بخش عمده‌ای از دلایل اعمال ما را تشکیل می‌دهد. کتاب: از شادکامی تا بالندگی/صفحه: ۲۰۹ کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .