eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
404 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جان به کف منتظر عید لقایت تا کی؟ روی بنمای جمال از تو و قربان از من شعر: فیض کاشانی عید قربان بر همه مسلمانان و موحدان مبارک باد کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini
⭕️ یک انسان معمولی اگر بتواند این عادت را در خود ایجاد کند که: کارهای خود را به طور واضح اولویت‌بندی کند، و کارهای مهم را سریعا انجام دهد؛ همان فرد معمولی، می تواند از یک نابغه که زیاد حرف زده و نقشه های عالی طراحی می‌کند، اما کمتر کاری را به انجام می‌رساند پیشی بگیرد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۱۶) ۱۴. از دیگرا
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۱۷) ۱۵. از دیگران نخواهید که ذهن‌تان را بخوانند. گاهی برخی تصور می‌کنند آنچه در ذهن شان می‌گذرد، برای دیگران هم قابل مشاهده و ادراک است. از این رو وقتی با مخاطب صحبت می کنند یک بخش از پیام خود را ارائه می کنند و معمولا انتظار دارند که:«خودش باید بدونه...!!» این اتفاق شاید برای نزدیکان هم تکرار شود مثلا بین همسران و یا والدین و فرزندان و یا دوستان و همکاران، احساس کنیم بیان پیام کامل لازم نیست و خودش باید بدونه... ❗️با این رفتار، توقع داریم دیگران ذهن ما را بخوانند ولو منظورمان را به وضوح بیان نکرده باشیم!! باید باور کنیم هیچ کس نمی‌تواند ذهن دیگران را همیشه و به طور کامل بخواند. در واقع گاهی از روی رفتارهای دیگران تا حدی می‌توانیم افکارشان را حدس بزنیم(به خصوص اگر شناخت زیاد و نزدیک داشته باشیم مثل والدین و فرزندان)؛ اما اولا همیشه درست حدس نمی‌زنیم. ثانیا نمی‌توان از دیگران توقع داشت که آنها هم در مورد احساسات و افکارمان حدس بزنند و به نوعی ذهن‌مان را بخوانند و حرف ناقص و یا حتی ناگفته ما را بفهمند و عمل کنند!! ❇️ بنابراین اگر می‌خواهید ارتباط سالم و مؤثر با دیگران داشته باشید، آنچه را که فکر یا احساس می‌کنید به همراه درخواستی که دارید به طور واضح به زبان بیاورید. به‌جای اینکه فکرتان را با چنین انتظار بی‌جایی از دیگران مشوش کنید، ذهن و قلب‌تان را باز کنید تا با انتخاب و به کار بستن سبک مناسب ارتباطی ، پیام تان را به بهترین نحو به مخاطب منتقل کنید. 📌بسیاری از تنش‌ها ناشی از چنین توقع بی‌جایی از دیگران است. ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از خبرگزاری فارس
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای مشتی که به دهان اسرائیلی‌ها خورد @Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۱۷) ۱۵. از دیگرا
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۱۸) ۱۶. توقع موافق بودن همه با شما را کنار بگذارید. قرار نیست همه موافق شما باشند.نمی‌توانید از دیگران انتظار داشته باشید که با تمام افکار و عقاید شما موافق باشند. در واقع معمولا بعید است بتوانید به‌راحتی کسی را که مخالف شماست به فردی موافق تبدیل کنید. بنابراین به‌جای اذیت کردن خود و دیگران بپذیرید که هر کس عقاید خود را دارد و ممکن است این عقاید با افکار و عقاید دیگران متفاوت باشد. اگر تفاوت ها را باور کنیم قدرت همدلی و درک بهتری نسبت احساسات دیگران هم پیدا می‌کنیم. البته روشن است که در اختلاف نظرها می توانیم با نگاهی بی طرف و منصفانه بررسی کنیم و اگر نظر مخالف ما معقول و مستدل بود، آن را بپذیریم.(ساده نیست اما گویای انصاف و عدالت است.) با توجه به راهکارهای بالا می‌توانید در مدت زمان کم به‌طور کلی از توقعات خود بکاهید. . کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ تجربۀ هیجان واقعاً چه معنایی دارد. وقتی هیجان ها را تجربه نمی‌کنید، احتمالا در زمان طولانی تری با آنها(با فکر کردن) زندگی خواهید کرد. به عبارت دیگر وقتی فقط از هیجانات اجتناب می کنید، بیشتر در دام آنها خواهید افتاد. جنگیدن با هیجانات، و یا پر و بال دادن به آنها هر دو می تواند انسان را زمین‌گیر کند. به نظر می‌رسد که دستورالعملِ «فقط هیجان‌هایت را تجربه کن» به کلمۀ «فقط» وابسته است. همۀ حالت‌های دیگر (کلافه‌شدن از آن‌ها، فریادکشیدن، نوشتن بی‌پایان دربار‌شان، بیان آن‌ها به دوستانمان هنگام نوشیدنِ چای) کارهایی است که ما علاوه بر تجربه‌کردن، انجامشان هم می‌دهیم. برخی از این پاسخ‌ها مفیدند و بعضی نه. این رفتارها را می‌توان به معنای اجتناب از هیجان و همچنین اجتناب از زندگی تلقی کرد. ممکن است بر اثر سوء تعبیر از گفته‌هایتان احساس ظلم کرده باشید، آن ترفیع شغلی را رد کرده باشید یا شخص یا موجودی را که برایتان ارزشمند بوده، از دست داده باشید. شاید متوجه شده باشید که تا مدت‌ها، بدون این‌که هیج فایده‌‌ای داشته باشد، دربارۀ آن موضوع، هم‌چنان فکر و صحبت می‌کنید. در واقع، شما به جلو حرکت نکرده‌اید، بلکه به دلیل ترس از ایجاد رابطۀ جدید یا بازسازی حرفه یا غرق‌شدن در زندگی، از مواجهه با درد اجتناب کرده‌اید. کتاب از اجتناب دست بردار @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا