#پرونده_ویژه
💠 عقلانیت انتقادی
📌علیرغم اهمیت محورهای نهگانه پیشین، به جرات میتوان پرتکرارترین و مرکزیترین محور کاری مرحوم عماد افروغ را که اکثر اندیشمندان به آن اذعان دارند، دارابودن «عقلانیت انتقادی» دانست که در مقام عمل نیز، این استاد دانشگاه را به سمت مقابله با بخشهای مختلف فرهنگی و سیاسی میکشاند.
📌بر اساس رصد پیامهای مربوط به این محور میتوان برخی از مهمترین مسائل آن را به شرح ذیل، مرتب ساخت:
✔️ نقد درونگفتمانی؛
✔️شجاعت و عدم مصلحتاندیشی؛
✔️ رویکرد فرهنگی و اخلاقی؛
✔️ توجه به نقش مردم در انتقاد؛
✔️ تمرکز اصلی روی مبانی انقلاب اسلامی؛
✔️ ارائه مدل ایجابی بعد از نقد.
⚠️ برای دریافت ویژهنامه بررسی اندیشه «مرحوم عماد افروغ» میتوانید درخواست خود را به آیدی @m110614 در ایتا و تلگرام ارسال نمائید.
🆔 @Didebane_Andisheh
#پرونده_ویژه
💠 از خلوت تا جلوت
📌شاید بتوان عماد افروغ را یکی از مهمترین مصادیق متولی آشتی عقل و عشق در سالیان اخیر دانست که به اعتراف همسرش، زمانی که پای چوبین علوم بشری را مشاهده کرد، به دنبال قطعه تکمیل پازل معرفتی خود یعنی سلوک رفت.
📌 اندیشمندی که گرچه روزنگاشت زندگیاش پس از ابتلایی سخت، در سحرگاه شب قدر به سطر آخر رسید، اما دغدغه حقیقتجوییاش هیچگاه فراموش نخواهد شد.
📌 استادی که پس از عمری غور در عقلانیت و علوم آکادمیک و حوزوی، راه نجات را در پیوستی از جنس عشق دیده و فرصت مطالعاتی سلوکمحور خود را در واپسین سالهای زندگی، در خلوت گذراند.
⚠️ برای دریافت ویژهنامه بررسی اندیشه «مرحوم عماد افروغ» میتوانید درخواست خود را به آیدی @m110614 در ایتا و تلگرام ارسال نمائید.
🆔 @Didebane_Andisheh
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 غلبه بر روشنفکری بیمار
🎙 دکتر محسن الویری
❇️ ویژهنامه بررسی اندیشه مرحوم عماد افروغ
🆔 @didebane_andisheh
هدایت شده از دیدهبان اندیشه
✅ روشنفکری و اقامت در دو وطن
👤 دکتر محسن الویری
📌 انقلاب اسلامی یک انقلاب معنوی است؛ بنابراین اصولاً چه فهم گذشته و چه نقشآفرینی برای اکنون و آینده انقلاب در گرو و رهینِ توجه به بعد معنوی است و این استثنابردار نیست؛ اگر ما بپذیریم که یک رکن رکین غیرقابل انکارِ انقلاب، معنویتگرایی است، بنابراین یک روشنفکر تراز انقلاب اصلاً نمیتواند نسبت به این موضوع کمتوجه باشد.
📌 وجه توجه مرحوم دکتر افروغ به بُعد معنویت و کوچیدن از علم به عشق نیز دقیقاً در همین نکته نهفته است. کوچیدن از علم به عشق، به مفهوم کمارزش و بیارزششمردن علم نیست؛ کسی که با درک درستی از انقلاب در ساحت علم، قدم زده است، به کمالیافتگی میرسد و این کمالیافتگی یعنی ورود به ساحت و عرصه عشق، ریشه در بعد علمی دارد.
📌 یک روشنفکر تراز انقلاب، نه فقط باید رفت و برگشتِ بین ساحتِ علم و عشق داشته باشد، بلکه باید در این دو ساحت مقیم باشد؛ بحث رفت و برگشت نیست، بلکه سخن در اقامت است. یعنی باید یک پای او اینجا باشد و یک پای او آنجا؛ و إلا نه میتواند فهم نماید که چه شد و نه میتواند به یک نتیجه و باور و روشی در باره اینکه چه باید بکنم، دست پیدا کند.
⚠️ فرهیختگان و علاقهمندان میتوانند برای تهیه نسخه چاپی یا الکترونیکی این شماره از نشریه درخواست خود را به آیدی @m110614 در ایتا و تلگرام ارسال نمایند.
🆔 @Didebane_Andisheh
دکتر احمد اولیایی.mp3
11.9M
#فایل_صوتی
💠 عدالتخواهی مرحوم افروغ
🎧 دکتر #احمد_اولیایی
❇️ ویژهنامه بررسی اندیشه مرحوم عماد افروغ
🌹 با ما همراه باشید!
🆔 @didebane_andisheh
هدایت شده از عصر زنان
💠 طراحی مُد شرعی
🖇 دیدهبان اندیشه شماره ۵۰
✴️ تکثر و تنوع در رنگ و طرح، بارزترین خصلت پوشش زنان ایرانی است که مرحوم #عماد_افروغ آن را برجسته ساخته و همه آنها را بازتابنده حجاب و عفت شرعی میداند. از نظر ایشان مهمترین مشکل در بحث پوشش زنان، عدم خلاقیت در طراحی مدهای بومی با استفاده از خردهفرهنگهای داخلی است که جای خود را به کپیکاری و تقلید از الگوهای وارداتی داده است.
❇️ تکرار و عدم پویایی در طرحها یکی دیگر از مشکلات جدی طراحی مد است که منظور از آن محدودشدن طراحان به فرمها و قالبهای خاص، نبود تنوع در رنگها، طرحها و عدم بهروزرسانی و نیز عدم نوآوری در سبک پوشش مبتنی بر اقتضائات فرهنگی بومی است.
🌀 ادامه دارد...
⚠️ علاقهمندان برای تهیه نسخه چاپی یا الکترونیکی ویژهنامه بررسی اندیشه مرحوم عماد افروغ، میتوانند از طریق آیدی @m110614 اقدام نمایند.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|