#تضاد_منافع
👈 آیا میدانید تنها وزارتخانه ای که نیروهای خودش را، خودش آموزش می دهد، وزرات بهداشت است؟ درحالی که، تمام وزارتخانه ها و نهادهای کشور، فقط از وزارت علوم مجوز اخذ میکنند؟ ( #مافیای_درمان )
♦️ سرپرست وزارت بهداشت در نشست روسا و معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور گفت:
متاسفانه برخی افراد سعی دارند نشان دهند که یکی از سیاستهای بنده، انفکاک آموزش پزشکی و ادغام آن در وزارت علوم است اما باید بگویم که جدایی آموزش پزشکی از وزارت بهداشت، با تفکرات من در تضاد است و اعتقاد دارم که آموزش، جزو جداییناپذیر بهداشت و درمان است.
#مافیای_دارو_ودرمان
#انحصارگرایان_مرگ
✅ @DaftareAyatollahTabrizian
2.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ وقتی به یک صنف بیش از حد خود #قدرت و #درآمد تعلق بگیرد ...
⁉️ پزشک سالاری تا کجا ؟
👤 دکتر سید مجید حسینی : اصولا چرا یک #پزشک فکر می کند اینقدر آدم مهمی است، من به عنوان #استاد_هیئت_علمی_دانشگاه_تهران مقابل یک #دانشجوی_پزشکی نشستم آنوقت این دانشجوی پزشکی می گوید من مقابل تو نشستم خیلی بدبخت هستم ...
❌ مشکل اصلی جامعه پزشکی همین غرور است ...
#تافته_های_جدا_بافته
#پایان_دیکتاتوری_طب_شیمیایی_نزدیک_است
#آینده_متعلق_به_طب_اسلامی_است
🔆 @DaftareAyatollahTabrizian
#سلسله_احادیث_پزشکی
⚜️ در روایت آمده است :
《شَکَا رَجُلٌ إِلَی أَبِي الحَسَنِ (ع) البَهَقَ فَأَمَرَهُ أَن یَطبُخَ المَاشَ وَ یَتَحَسَّاهُ وَ یَجعَلَهُ فِي طَعَامِهِ.》
مردی به امام کاظم از بهک شکایت کرد امام (ع) امر کرد تا ماش را به صورت سوپ درست کند و در غذای خود قرار بدهد.
📚منبع: الکافی، کلینی، ج6، ص344، ط اسلامیه
#اصلاح_سبک_زندگی
💢 دفتر آیت الله تبریزیان 💢
@DaftareAyatollahTabrizian
🔴 سرطانِ سینه ارمغان مصرفِ سوسیس و کالباس!
▪️چرا #سوسیس و #کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر میرسند در حالی که گوشت بعد از مدتی تیره رنگ میشود؟ پاسخ سدیم نیتریت است. یک افزودنی مجاز که بطور گسترده در صنعت گوشت استفاده می شود. علامت اختصاری این نمک صنعتی در اروپا E250 است .
▪️#نیتریت_سدیم و #نیترات در محصولات گوشتی همچون #سوسیس ، #کالباس ، #هات_داگ ، #سالامی ، #گوشت_قرمه_شده و دیگر #گوشت_های_عمل_آوری یا دودی شده استفاده می شوند.
▪️#سدیم_نیتریت در مجاورت گوشت #نیتروزامین ایجاد می کنه که باعث تخریب DNA میشه و این یعنی آغاز پروسه ای که می تونه به جهش سلولی و در نتیجه سرطانی شدن سلول منجر شود .
▪️#نیتریت_سدیم موجود در گوشتهای فرآوری شده نظیر #سوسیس و #کالباس عاملی برای افزایش ابتلا به #سرطان_سینه است.
#نه_به_محصولات_شرکتی
#آری_به_محصولات_خانگی
🌼 @DaftareAyatollahTabrizian
بیماری عسر البلع
اشکال در عمل بلع تحت هر علتی را عسر البلع یا دیسفاژی گویند Dysphagia
شاید علت اصلی این بیماری ریزه خواری تند غذا خوردن, خوب نجویدن غذا باشد. لقمه های بزرگ و داغ خوردن هم میتواند علت آن باشد یا حتی خوردن آب وسط غذا.
در مرتبه دوم علت ان غلبه صفرا وجزو بیماریهای صفراوی میباشد
علتهای دیگر برای ان ذکر شده مانند بیماریهای سیستم عصبی مرکزی نقائص اناتومیک نقص حرکات دودی مری یا نسوج مجاور ان اختلالات عضلات مری گشاد شدن یا حتی باریک شدن مری
گاهی هم وجود توده در مری یا سر معده
درمان آن قطع ریزه خواری, کم کردن وعده های غذائی, کوچک کردن لقمه ها, خوب جویدن غذا , عدم نوشیدن آب وسط غذا است .
و در مرحله دوم درمان غلبه صفرا .
استفاده از داروی جامع با عسل وهفت دانه سیاه دانه ناشتا.
داروی طریفل
و خواندن دعای علیل.
وعده های غذائی
انسان نیاز به غذا دارد ودرونش نیاز به پر کردن دارد حتی روز قیامت وحتی در داخل جهنم از غذا خوردن غفلت نميكند
ولی سوال اینکه صلاح کدام است ایا خوردن وعده های متعدد وسبک بهتر است یا خوردن یک یا دو وعده سنگین بهتر است
تئوری اسلامی صلاح بدن کم کردن وعده های غذائی وحد وحدود ان دو وعده یا حتی یک وعده کافی است
وحالت ایده ال اکتفا به چند لقمه در روز صرفا از پا نیفتد زیرا امام صادق میفرمایند حسب ابن ادم لقیمات یقمن صلبه برای ادمی زاد چند لقمه کافی است در حدی که کمرش را مستقیم نگهدارد
البته دو وعده دستور قران وسنت گذشتگان است و تا همین اواخر ایرانیها دو وعده ای بودن
خدا میفرمایند (لهم رزقهم فیها بکرة وعشبا) روزي انسان در سزمين دون وعده بكى صبح ودیگری شب وأين سنت وراه ورسم أنبیا وگذشتگان ونیاکان است
کلینی از علی بن الصلت نقل میکند که میگوید به امام صادق ع از انواع درد وهًًضم نشدن غذا شکایت کردم امام فرمود صبحانه بخور وشام بخور ومیان این دو چیزی نخور زیرا خوردن میان این دو وعده سبب خرابی بدن میشود ایا نشنیدی خدا میفرمایند برای اسان دو وعده صبحانه وشام
ومعنای این روایت انواع درد ومشکلات دستگاه گوارش با دو وعده غذا خوردن حل مبشود
وبا خردن نهار این مشکلات پیش میاد
البته در رساله ذهبیه خوردن سه وعده در دو روز سفارش شده
و در یک روايتي روزی يكون وعده
در نتیجه روزی دو وعده ان هم کم ونباید انسان کاملا سیر شود زیرا معده کوچک میشود وعادت میکند
🥗 درمان خانگی تب
۱. شستن دست و پا با اب سرد
۲. خوردن سیب کال(سبز)
۳. مصرف سنجد
۴. مصرف اب و شکر سرخ ناشتا
۵. دم کرده بنفشه
۶. روغن بنفشه با کوبیده کاسنی روی پیشانی بمالد.
۷. خوردن عناب
۸. سیاهدانه ۷ دانه
۹. پیاز
۱۰. اسفرزه
۱۱. آب جوشیده که سریع سرد شود.
۱۲. سویقِ ۷ مرتبه شسته شده
۱۳.دعا:
اعیذک بالله العظیم رب العرش العظیم من کل عرق نعار ومن حر النار
۱۴. رقیه:
بسم الله ارقیک وبسم الله اشفیک من کل داء یوذیک بسم الله والله شافیک بسم الله خذها فلتهنیک بسم الله الرحمن الرحیم فلا اقسم بمواقع النجوم وانه لقسم لو تعلمون عظیم لتبران باذن الله عزوجل.
🆔 @DaftareAyatollahTabrizian
دفتر آیت الله تبریزیان
🍅گوجه فرنگی ، میوه لعنتی
🍅گوجه فرنگی ، میوه لعنتی
🔸در آمریکای لاتین میوه ای هست به نام میوه لعنتی که همین گوجه فرنگی (گوجه آمریکایی) می باشد، همانطور که از نام این محصول پیداست از غرب وارد فرهنگ و سفره ما شده و طبیعتاً در دوران قدیم (حدود 200-150 سال پیش) حداقل در کشور ما وجود نداشته است. وقتی بچه های بومیان آمریکای مرکزی به جنگل می رفتند، اتفاقی آن را پیدا کردند و وقتی می خوردند بلافاصله میمردند!
در قرن شانزدهم این میوه توسط استعمارگران اسپانیایی به اروپا منتقل شد.
👈اولین نفری که در ایران گوجه فرنگی را خورد در دم جان سپرد و به همین علت این گیاه به #گیاه_لعنتی مشهور شد.
🇬🇧این گیاه که جزو سبزیجات دسته بندی میشود در قرن شانزدهم به انگلستان منتقل شد و برای اولین بار توسط یک پزشک انگلیسی به نام جان جرارد کشت داده شد و در واقع جان جرارد اولین کسی بود که به این حقیقت دست یافت که گوجه فرنگی حاوی ماده سمی است، که بعدها مشخص شد که این ماده نوعی سم به نام گلیکوآلکالوئید است و به همین علت او در کتابی که منتشر کرد گوجه فرنگی را یک گیاه سمی اعلام نمود و در نتیجه انتشار این مطلب تا مدتها در انگلستان و آمریکای شمالی خوردن آن به علت ناسالم بودن مرسوم نبود.
♦️این گیاه از طریق اروپائیان به ترکیه و ارمنستان و همچنین از طریق مسافران اروپا که اغلب شاهزادههای قاجار بودند وارد ایران شد.
👈در دوره قاجار خانواده معیری برای اولین بار گوجه فرنگی را در مزرعهای حدود فرودگاه مهرآباد فعلی تهران کشت کردند.
🔬آزمایشات نشان می دهد که سمیت گوجه فرنگی از بین نرفته بلکه کم شده است. در واقع انگلیسی ها روی آن کار کرده اند و به وسیله علم ژنتیک سم آن را ضعیف کرده اند و به جای این که سم آن در جا بکشد،در دراز مدت و به تدریج اثر کند.
👈❌گوجه فرنگی یک گیاه زینتی مانند شمعدانی و اقاقیا و...می باشد که جایش در گلخانه است نه معده من و شما!
🍅گوجه فرنگی حاوی مادهای به نام توماتین که نوعی گلیوآلکالوئید سمی است، آلکالوئیدها ترکیبات پیچیده نیتروژن دار هستند که معمولاً اثرات قوی فیزیولوژیک بصورت اثرات بازی، روی بدن انسان و حیوانات دارد و شاید یکی از رازهای اینکه این گیاه غذای معمولی حیوانات را تشکیل نمیدهد وجود همین سم آلکالوئید در آن است که بطور طبیعی به سمت آن کشیده نمیشوند.
آلکالوئید در گوجه فرنگی از نوع سمی میباشد و ساختمان آنها شبیه نیکوتین سیگار میباشد.
👈برگها، ساقه و میوۀ سبز (کال) گوجه فرنگی دارای میزان بیشتر سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین است و مصرف برگ گوجه فرنگی در چای در حداقل یک مورد موجب مرگ فرد شده است!!
🍅مصرف گوجه فرنگی خام میتواند منجر به بروز حساسیت شود و حتی ممکن است موجب بروز آنافیلاکسی شدید گردد، بخصوص شاهد این موضوع در بچهها و افراد مستعد به حساسیت میباشیم.
👈🥫 همچنین رب گوجه فرنگی با توجه به اینکه تغلیظ شده چندین کیلو گرم گوجه فرنگی میباشد، میتواند تجمع سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین را به چندین برابر افزایش دهد.
👈رب به ،رب انار ، رب سیب و... جایگزین مناسبی می باشد.
بنابراین سایر محصولات گوجه فرنگی مانند آب گوجه فرنگی و ترشی گوجه فرنگی و همچنین سس گوجه فرنگی نیز به علت دارا بودن گلیکوآلکالوئید توصیه نمیشوند.
👌در کنار کبابها به جای گوجه فرنگی کبابی میتوانید از پیاز کبابی که سیخ شده و روی زغال کباب شده و یا از ریحان و سماق استفاده نمائید.
📡 علت تبلیغات بسیار سنگین غرب بر روی مصرف گوجه فرنگی و تعریف و تمجیدهای اغراق آمیز از این گیاه با اینکه خود مقالات غربی هم به وجود گلیکوآلکالوئید سمی در این گیاه اذعان دارند به علت مقاصد سود جویانه باشد که میتواند موجب پر شدن جیب شرکتهای غول آسای دارویی جهان شود، که با ایجاد مسمومیتهای خفیف مزمن در مردم جهان و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن آنان موجی از بیماریهای خود ایمنی مانند لوپوس، آتریت روماتوئید و ام اس و حتی سرطان را ایجاد نماید چیزی که امروزه در برخی کشورها متاسفانه سونامی بیماری لقب گرفته است.
________________
‼️در حال حاضر باید چنین گفت که گوجه فرنگی نه تنها ویتامین «ث» ندارد،بلکه ضد این ویتامین هم هست؛یکی از مهمترین ویتامین های مورد نیاز بدن ما ویتامین «ث» می باشد که گوجه یکی از عوامل از بین برنده ی آن است و وارد کننده های گوجه به ایران، ورب گوجه فرنگی،ذائقه ما را عوض کرده اند و به وسیله آن،آرام آرام سم را وارد بدن ما می کنند.
⚠️آیت الله تبریزیان پدر طب اسلامی در خصوص مضرات گوجه می گویند:«به فرزندان خویش گوجه ندهید که موجب ترسو شدن آن ها می شود»
#گوجه_فرنگی_میوه_لعنتی
#مافیای_غذا_ودارو
✅ دفتر آیت الله تبریزیان ✅
✍️ @DaftareAyatollahTabrizian
💥اطلاعیه💥
پیرو درخواست جمعی از مؤمنین برای ایجاد راه ارتباطی بین مجموعه طب اسلامی و مشتاقان این طب بر آن شدیم تا جهت ساماندهی بیشتر به امورات طب اسلامی شماره تماسی در اختیار شما سروران گرامی قرار دهیم که راه ارتباطی موسسه با شما مؤمنین و مرد شریف ایران اسلامی باشد
🔴 در صورت داشتن هرگونه
🔸شکایت
راه ارتباطی ما با شما عزیزان در پیام #رسان_گپ به این شماره
09333725107
🔴در صورت داشتن
🔸انتقاد
🔸پیشنهاد
این شماره همه روزه از ساعت 18 الی 20 در خدمت شما بزرگواران می باشد
09357404545
امیدواریم با رهنمودهای شما مردم عزیز، در عرصه خدمت رسانی به شما بزرگواران شاهد اتفاقات زیبا و مفیدی باشیم
❌لازم به ذکر است ما فقط به تخلفات نمایندگانی رسیدگی میکنیم که جز لیست نمایندگان حضرت آیت الله تبریزیان باشند و دیگر افراد که از نام ایشان برای کسب مال و خالی کردن جیب مردم استفاده میکنن به مجموعه ایشان ربطی نداشته و شکایت آنان را در قوه قضائیه باید رسیدگی نمایید❌
و من الله توفیق
🍇🍉🍐🍎🍒🍑🍍🥥🍋🍌🍊🍇
🕰 زمان مصرف میوه ها
مراد اشاره به زمانیست که میتوان میوه را مصرف کرد .
بهترین زمان مصرف و زمان منع مصرف ، تا بدن استفاده لازم از مصرف میوه را داشته باشد و آسیبی هم نبیند .
🔹 به
بهترین زمان صبح ناشتا و کلا در حال گرسنگی و قبل از غذا مصرف شود .
🔹 گلابی
مانند به صبح ناشتا و کلا قبل از غذا مصرف شود .
🔹 انار
قبل و بعد از غذا خوب است مصرف شود ، قبل از غذا سیر میکند و بعد از غذا ، غذا را هضم میکند .
🔹 سیب
کلا زمان مصرف صبح است چه قبل از غذا و ناشتا باشد و چه بعد از غذا ، کلا صبح مصرف شود .
🔹 خربزه و هندوانه
نباید ناشتا مصرف شود و کلا بعد از غذا و در حال سیری یا هنگام غذا بعنوان غذا با نان مصرف شود .
🔹 انجیر
شب نباید مصرف شود و روز باید مصرف شود ، حتی ناشتا هم میتوان مصرف کرد .
انبه نیز گرم است و حکم انجیر را دارد .
🔹 آلو
بعد از غذا و کلا شب یا بعد از صبحانه . بهتر است شب هنگام و در زمان گرما یا ابتلا به گر گرفتگی مصرف شود همچنین زمان تشنگی .
گیلاس ، آلبالو ، زالزالک و ازگیل نیز حکم آلو را دارد .
🔹 مرکبات
اعم از پرتقال ، نارنگی ، لیمو ، گریپ فروت، بالنگ بعد از غذا مصرف شود هر چند میشود قبل از غذا مصرف کرد ولی تاکید بر بعد از غذاست ، ولی شب مصرف نشکد زیرا چشم را چپ میکند.
🔹 موز
بهتر است قبل از غذا مصرف شود یا بعنوان غذا مصرف شود .
🔹 هلو و زردآلو
حکم آلو را دارد و کلا ظهر یا بعد از ظهر و شب هنگام مصرف شود .
🔹 انگور
صبح ناشتا و کلا قبل از غذا میتوان مصرف کرد یا بعنوان غذا با نان خورده شود .
🔹 کیوی
کیوی رسیده را میتوان صبح مصرف کرد حتی ناشتا و کلا قبل از غذا بهتر است .
🔹 خرما
قبل و بعد از غذا میشود مصرف کرد ولی خرمای سرد مانند برنی نباید ناشتا مصرف شود .
نارگیل هم حکم خرما را دارد .
🔹 خیار
با نمک خورده شود هنگام غذا یا بعد از غذا .
🔹 کاهو
نزدیک ظهر یا شب هنگام مصرف شود و کلا برای افراد مجرد مصرف کاهو توصیه میشود .
🔹 توت
سرد است و بهتر است بعد از ظهر و شب میل گردد.
🍎 سیب و کلا میوهای معطر را اول بو کنید بعد بخورید.
✅ به طور کل میوه هر فصلی در فصل خودش مصرف شود.
بخصوص در اول فصل مصرف شود و در آخر فصل خودش مصرف نشود.
بجز خرما و کشمش و انگور و انجیر میتوان در هر فصل مصرف کرد.
✅ کلا میوهای سرد یا ترش بعد از غذا یا شب هنگام مصرف شود و میوه های گرم صبح و قبل از غذا مصرف شود.
(میوه های سرد خواب آور هستند)
❎ بهتر است بعد از میوه ای آب خورده نشود بخصوص انار.
❎ میوه ی کال مصرف نشود مگر برای درمان ، مانند سیب کال که درمان تب است.
🍇🍉🍐🍎🍒🍑🍍🥥🍋🍌🍊🍇