هدایت شده از خط حزب اللّه
📣در سرمقاله هفتهنامهی خط حزبالله بررسی شد؛
📝 آزمون عمان و دست برتر ایران
👈شماره ۴۹۲ هفتهنامهی خطحزبالله، نشریه خبری تبیینی رسانهی KHAMENEI.IR با سرمقالهای دربارهی مذاکرهی غیرمستقیم پیشرو، منتشر شد.
👇در بخشی از سرمقالهی این شماره میخوانید:
📝... اگرچه طرف آمریکایی میکوشد اینگونه وانمود کند که در این هماوردی دست برتر را دارد، امّا واقعیّت آن است که تا اینجای کار و در عمل، دست برتر با ایران است. این برتری فعلاً در سه مورد مشهود است: لزوم محدود بودن مذاکرات به پروندهی هستهای، محلّ مذاکرات، و بالاخره غیرمستقیم بودن مذاکرات.
✍در خصوص محدود بودن مذاکرات به موضوع هستهای، اگرچه دولت آمریکا به نوعی عقبنشینی کرده امّا این به هیچ عنوان نباید و نمیتواند باعث خوشبینی و، به دنبال آن، ذوقزدگی شود. آمریکاییها به دروغ و بدعهدی عادت دارند و ممکن است با شروع مذاکرات و یا در میانهی آن، مسائل غیرمرتبطی را پیش بکشند. غیرمستقیم بودن مذاکرات باعث میشود در صورت باجخواهی طرف مقابل و پیش کشیدن موضوعات غیرمرتبطی مانند توان دفاعی و مسائل منطقهای، ایران بتواند بدون هزینه یا حدّاقل با هزینهای بسیار کمتر، خود را کنار بکشد.
📝علّت فضاسازی و دروغگویی ترامپ در زمینهی نوع مذاکرات نیز به همین مسئله برمیگردد. او سعی دارد با ایجاد عملیّات روانی و فشار رسانهای، ایران را مجبور به مذاکرات مستقیم کند، درحالیکه طرف آمریکایی عملاً با غیرمستقیم بودن مذاکرات موافقت کرده است. متن کامل سرمقاله را از اینجا بخوانید.
📥 دریافت فایل PDF نشریه خطحزبالله
💻 @Khatt_khamenei
هدایت شده از تحلیل و تبیین
📣 چرا با مذاکرهی غیرمستقیم موافقت شد؟
📝 بخش ۳ از ۶ سرمقاله هفتهنامهی خط حزبالله «آزمون عمان و دست برتر ایران»:
🔹️ یکی از شبهاتی که دشمن ساعاتی پس از اظهارات ترامپ مشغول انتشار و شیوع آن شد، این است که جمهوری اسلامی ایران در برابر فشارها و تهدیدهای دولت ترامپ عقبنشینی کرده و موافقت با مذاکره نتیجهی چنین فرایند و محاسباتی است. موضع اخیر وزیر امور خارجهی آمریکا نیز در همین راستا قابل ارزیابی و تحلیل است.
🔹️ دلیل موافقت ایران با مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا چیست؟ نگاهی به رخدادها و مواضع دولت آمریکا نشان میدهد آمریکاییها پس از خروج از برجام همیشه به دنبال توافق فراهستهای بودهاند. مذاکرهی غیرمستقیم با آمریکا برای احیای برجام، طیّ چند سال اخیر، هم در دولت آقای روحانی و هم در دولت شهید رئیسی در جریان بوده و جمهوری اسلامی از آن رویگردان نبوده است. آنچه مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات بود، باجخواهی آمریکاییها و طرح موضوعات فراهستهای بود.
🔹️ نیمهی بهمنماه سال ۱۴۰۳، ترامپ که تازه به کاخ سفید برگشته بود، یک سند رسمی را دربارهی ایران امضا کرد؛ سندی تحت عنوان «یادداشت ریاست جمهوری دربارهی امنیّت ملّی». در این سند، مانند گذشته، طیف مختلفی از ادّعاها و باجخواهیها دربارهی ایران مطرح شده است؛ از مسئلهی هستهای گرفته تا توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران و مسائل منطقهای. عقل و منطق حکم میکند که در چنین شرایطی، باید محکم در برابر دشمن ایستاد و تسلیم و سازش تحت عنوان «مذاکره» را رد کرد.
🔹️ تهدیدات نظامی آمریکا و تحرّکات ایذائی این کشور نیز نتوانست تزلزلی در محاسبات تهران ایجاد کند. ماجرا از جایی متفاوت شد که ترامپ، در نامهی خود، به نوعی از مواضع پیشین خود عقبنشینی کرده و نسبت به محدود شدن مذاکرات به موضوع هستهای چراغ سبز نشان داد. این موضوع، در کنار تلاش سنگین دولت آمریکا برای مقصّر جلوه دادن جمهوری اسلامی ایران در زمینهی بالا گرفتن تنشها نزد افکار عمومی دنیا و بهخصوص مردم کشورمان، باعث شد تا جمعبندی بر پاسخ جمهوری اسلامی به نامه باشد؛ پاسخی که هم راه را برای تعامل ــ در چهارچوب غیرمستقیم بودن مذاکرات ــ باز گذاشت و هم موضعی قاطع در برابر یاوهگوئیهای ترامپ بود.
🔍متن کامل سرمقاله هفتهنامهی خط حزبالله را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/59973
هدایت شده از تحلیل و تبیین
📣 دست برتر جمهوری اسلامی
📝 بخش ۴ از ۶ سرمقاله هفتهنامهی خط حزبالله «آزمون عمان و دست برتر ایران»:
🔹️ اگرچه طرف آمریکایی میکوشد اینگونه وانمود کند که در این هماوردی دست برتر را دارد، امّا واقعیّت آن است که تا اینجای کار و در عمل، دست برتر با ایران است. این برتری فعلاً در سه مورد مشهود است: لزوم محدود بودن مذاکرات به پروندهی هستهای، محلّ مذاکرات، و بالاخره غیرمستقیم بودن مذاکرات.
🔹️ در خصوص محدود بودن مذاکرات به موضوع هستهای، اگرچه دولت آمریکا به نوعی عقبنشینی کرده امّا این به هیچ عنوان نباید و نمیتواند باعث خوشبینی و، به دنبال آن، ذوقزدگی شود. آمریکاییها به دروغ و بدعهدی عادت دارند و ممکن است با شروع مذاکرات و یا در میانهی آن، مسائل غیرمرتبطی را پیش بکشند. غیرمستقیم بودن مذاکرات باعث میشود در صورت باجخواهی طرف مقابل و پیش کشیدن موضوعات غیرمرتبطی مانند توان دفاعی و مسائل منطقهای، ایران بتواند بدون هزینه یا حدّاقل با هزینهای بسیار کمتر، خود را کنار بکشد.
🔹️ علّت فضاسازی و دروغگویی ترامپ در زمینهی نوع مذاکرات نیز به همین مسئله برمیگردد. او سعی دارد با ایجاد عملیّات روانی و فشار رسانهای، ایران را مجبور به مذاکرات مستقیم کند، درحالیکه طرف آمریکایی عملاً با غیرمستقیم بودن مذاکرات موافقت کرده است.
🔍متن کامل سرمقاله هفتهنامهی خط حزبالله را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/59973
هدایت شده از تحلیل و تبیین
📣 دو هشدار جدّی
📝 بخش ۵ از ۶ سرمقاله هفتهنامهی خط حزبالله «آزمون عمان و دست برتر ایران»:
🔹️ بههرحال، مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا از شنبهی هفتهی آینده در عمان آغاز میشود و فعلاً جمهوری اسلامی ایران دست برتر را دارد، امّا باید به دو نکتهی بسیار مهم و جدّی توجّه کرد.
🔹️ نخست آنکه چون تجربه نشان داده آمریکاییها به دلیل روحیّه و منش استکباری و زورگویی خود، حاضر به مذاکره و توافقی عادلانه نیستند. پس عقل و درایت حکم میکند که از هر گونه ذوقزدگی در سطح مسئولان، رسانهها و جامعه باید خودداری کرد. ذوقزدگی و حتّی خوشبینی در این زمینه فرستادن پیام غلط به دشمن است و تیم ایرانی را نیز تحت فشار مضاعف و بیجا قرار میدهد.
🔹️ نکتهی دوّم آنکه اگر شرایط به گونهای رقم بخورد که در آینده توافقی میان دو کشور حاصل شود، این توافق حلّال مشکلات اقتصادی ایران نخواهد بود. دل بستن به توافقی خارجی که یک طرف آن آمریکای بدعهد است، امید داشتن به «نقطههای خیالی» است. رفع مشکلات اقتصادی کشور همّت و تلاشی مستمر و عمیق از سوی مسئولان و همراهی مردم را میطلبد. حدود یک دهه پیش و در جریان مذاکرات منتهی به برجام، ما از این ناحیه ضربههای زیاد و متعدّدی را متحمّل شدیم. بزرگنمایی ماجرا و گره زدن مسائل ریز و درشت کشور به مذاکرات و معطّل کردن تصمیمات و برنامهها و منوط کردن آنها به نتیجهی مذاکرات، خسارتهای هنگفتی را به کشور وارد کرد و باعث شد دههی ۹۰ به دههای خاص و عبرتآموز تبدیل شود. به هیچ عنوان عاقلانه و شایسته نیست که بار دیگر همان اشتباهات و هزینههای هنگفت تکرار شود. هر گونه سادهسازی دربارهی مذاکرات و توافق و نتایج احتمالی اقتصادی آن، مضر و سم است.
🔹️ شنبه، در خوشبینانهترین حالت، آغاز راهی سخت و پُرپیچوخم است؛ در این مسیر باید اتّحاد و انسجام داشت.
🔍متن کامل سرمقاله هفتهنامهی خط حزبالله را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/59973
17.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹رهبر انقلاب: دشمن از پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران کلافه و عصبانی است. پیشرفتهای ایران بسیار خوب بوده است باید در کنار نقصها پیشرفتها را هم دید. ۱۴۰۴/۱/۲۴
@banovanfadaeianhosein
📩 رهبر انقلاب: زورگویان جهانی در مورد پیشرفت دفاعی خود و سایر کشورها برخورد دوگانه دارند
✏️رهبر انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح:
نمونهای از برخوردهای دوگانه زورگویان جهانی، مجاز دانستن مجهز بودن خود به شدیدترین و فاجعهبارترین انواع تسلیحات و غیرمجاز بودن پیشرفت دفاعی برای دیگران است. ۱۴۰۴/۱/۲۴
@banovanfadaeianhosein
📩 رهبر انقلاب: یقین، ایمان، اراده، شجاعت و توکل به خدا باید به صورت حداکثری در نیروهای مسلح وجود داشته باشد
✏️رهبر انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح:
یقین، ایمان، اراده، شجاعت و توکل به خدا باید به صورت حداکثری در نیروهای مسلح وجود داشته باشد چرا که ارتشهای پرطمطراقی که در طول تاریخ از این ویژگیها برخوردار نبودند، شکست خوردهاند. ۱۴۰۴/۱/۲۴
@banovanfadaeianhosein
📩 رهبر انقلاب: اشتیاق جوانان برای حضور در میدانهای مبارزه، نشانه پیشرفت کشور از جنبه نرمافزاری است
✏️رهبر انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح:
حفظ و ارتقای آمادگیهای نرمافزاری در جامعه نیازمند تلاش بخشهای مختلف از جمله صداوسیما و دستگاههای تبلیغاتی است. خوشبختانه امروز کشور نه تنها از جنبه آمادگیهای سختافزاری بسیار جلوتر از گذشته است بلکه از جنبه نرمافزاری نیز بسیار پیشرفته است که نمونه آن اشتیاق وصفناپذیر صدها و هزاران جوان مؤمن و پر انگیزه برای حضور در میدانهای نیازمند مبارزه است. ۱۴۰۴/۱/۲۴
@banovanfadaeianhosein
📩 رهبر انقلاب: تصمیمگیری کافی نیست؛ کمبود «پیگیری» مشکل اصلی مدیریت در کشور است
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ظهر در دیدار مسئولان ارشد سه قوه کشور:
✏️ ما یک کمبود داریم در کشور که آن مهم است. ما کمبود قانون نداریم، کمبود مقررات نداریم، کمبود طرحهای خوب نداریم. این قدر طرحهای خوب آمده، رفته، گفته شده، تصویب شده. آنی که کمبود داریم «پیگیری» است، پیگیری. پیگیری کنید.
✏️ بعضی از آمارهایی که ایشان دادند، خب انسان را به فکر فرو میبرد. فرض کنید آمار مصرف بنزین با آن رقمی که ایشان گفتند. رقم شاید بشود گفت دو برابر آن چیزی است که باید در کشور مصرف بشود. خب این را باید حل کرد. این قابل حل است. یک وقتی در کشور مصرف روزانهی بنزین مثلاً به هشتاد میلیون و هفتاد و پنج میلیون و اینها هم رسیده، کمتر هم رسیده. ما حالا صد و شصت و خردهای ایشان ذکر کردند. این را خب باید دنبال بشود، باید پیگیری بشود.
✏️ مسائل مربوط به مدارس، عدالت آموزشی، کارهای مربوط به طبقات فرودست، مستضعفین، اینها باید دنبالگیری بشود. من خواهشم این است که دنبال کنید. جلسه خوب است، تصمیمگیری خوب است، شوق و ذوق و انگیزهی سران و مدیران بسیار خوب و چیز لازم و مبارکی است، اما کافی نیست.
✏️ شما که مدیرید، شوق دارید، علاقه دارید، دستور هم میدهید به آن نفر دومتان، آن هم احیاناً به نفر بعدی دستور میدهد، اما همین طور در طول این فرآیند، این دستور هی ضعیف میشود، ضعیف میشود، گاهی به جایی میرسد که هیچ اتفاقی نمیافتد. ۱۴۰۴/۱/۲۶
@banovanfadaeianhosein