هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═✧❁﷽❁✧══┅┄
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─═┅═༅🌾🍏🌾༅══┅┄
🔍☆◁#کنفــــــرانس_آنلاین
📖☆◁#غذاهای_محلی
📖☆◁#فوائد درمانی
📖☆◁#طرز تهیه
─═┅═༅🌾🍎🌾༅══┅┄
🎙ارائه:جناب استاد #حسامی
🗣سوال:جناب استاد #علی علی
🗒تاریخ#پنجشنبه1400/09/11
⏰ساعت:21/00
🔮گفتمان#اتحاد ملی#عمـــاریون
🆔https://eitaa.com/joinchat/2711355466C543e968485
🆔https://eitaa.com/joinchat/1402798098Ca9059909e5
🆔https://eitaa.com/joinchat/2216230965C6d9cc71f0b
🆔 @ammareyon
🆔 @tebammareyon
🚫#کپی برداری از #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها و#گپشن ها# و#بنرهای #اتحادیه_عماریون بدون اجازه #جایز_نیست
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅══┅┄
🇮🇷#اتحادیه_عماریون🇮🇷
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═✧❁﷽❁✧══┅┄
🇮🇷#طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─═┅═༅🌾🍏🌾༅══┅┄
🔍☆◁#کنفــــــرانس
📖☆◁#غذاهای_محلی
📖☆◁#فوائد درمانی
📖☆◁#طرز تهیه
📖☆◁#قسمت اول
─═┅═༅🌾🍎🌾༅══┅┄
🎙ارائه:جناب استاد #حسامی
🗣سوال:جناب استاد #علی علی
🗒تاریخ#شنبه1400/09/13
⏰ساعت:18/00
🔮گفتمان#اتحاد ملی#عمـــاریون
🆔 @ammareyon
🆔 @tebammareyon
🚫#کپی برداری از #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها و#گپشن ها# و#بنرهای #اتحادیه_عماریون بدون اجازه #جایز_نیست
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅══┅┄
🇮🇷#اتحادیه_عماریون🇮🇷
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
عرض ســـــلام ودرود ودعا
خــــــدمت
جناب استــــاد حســـــامی
وشما گرامیــــــان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجـــــام
شده با شما همـــــراه هستیم
🔍☆◁با#کنفــــــرانس
📖☆◁#غذاهای_محلی
📖☆◁#فوائد درمانی
📖☆◁#طرز تهیه
📖☆◁#قسمت اول
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استـــاد #حســـــــامی
ضمن سپـــــاس فـــراوان
با جناب استـــاد وشمــــا
گرامیـــــــان ولایی همراه
میشــــــویم.......
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅══┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─═┅═༅🌱🌳🌱༅═┅┅─
🥗◁اولین گام در درمان بروش طب سنتی و اسلامی پرهیزات و قطع مواد غذایی ممنوع از نظر طب سنتی مثل سردی جات و فست فودها و نوشابه وغیره می باشد جالب است بدانید وقتی این ممنوعات برای بیمار برمی شماریم جواب آنها این است :پس من چی بخورم
🥨حالا در این کنفرانس پیش رو ما
🌾(1).غذاهای محلی
🌾(2).مواد لازم
🌾(3).روش طبخ
🌾(4).نظر متخصصین تغذیه
📔در مورد این غدا ها پیشنهادی از منبع کتاب خوراک های بومی ایرانی به تفکیک استانها برای شما و همه اون بیماران آوردیم به امید آنکه مورد توجه شما باشه .
─═┅═𖣔1⃣𖣔═┅┅─
─═┅═༅🌱🌳🌱༅═┅┅─
🥗◁غذاهاي محلي استان سيستان و بلوچستان
🍵(1⃣) نام غذا: #آرتوک
🍳مواد لازم:
🎋(1).خرمای خشک شده کوبیده: ۱۵۰ گرم
🎋(2).روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری
🎋(3). آرد سبوس دار گندم: نصف پیمانه
🎋(4). آب سالم یا شیر محلی: دو لیوان
🥣روش طبخ:
☀️ابتدا خرما را با روغن روی حرارت ملایم حرارت می دهیم تا نرم شود.
☀️ سپس شیر و آرد را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کمی غلیظ شده و قوام بگیرد.
👥نظر متخصصين تغذيه:
📄 این غذا کالری بالایی داشته و بسیار مغذی است و برای کودکان در حال رشد، نوجوانان، زنان باردار و شیرده توصیه می شود.
📄خرما سرشار از پتاسیم، منیزیم و کلسیم است. برای جلوگیری از فشار خون، کارکرد صحیح عضلات و اعصاب، درمان یبوست و اختلالات روده ای و اسهال مفید است.
📔كتاب خوراك هاي بومي ايران
─═┅═𖣔2⃣𖣔═┅┅─
─═┅═༅🌱🌳🌱༅═┅┅─
🥗◁غذاهاي محلي استان آذربايجان غربي
🍵(2⃣).نام غذا: #آش_كلم_برگ
🍳مواد لازم:
🌾(1). نخود: دو پيمانه
🌾(2).لوبيا سفيد: يك دوم پيمانه
🌾(3).عدس: دو سوم پيمانه
🌾(4).كلم برگ خرد شده: ٢٠٠ گرم
🌾(5).زردك (هويج ايراني): سه عدد
🌾(6). برگ كرفس: ٥٠ گرم
🌾(7).رشته آش: ٢٠٠ گرم
🌾(8). پياز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری
🌾(9). سير داغ: يك قاشق غذاخوري
🌾(10).كشك: نصف پيمانه
🌾(11). نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم
🌾(12). آب سالم: به مقدار لازم
🥣روش طبخ:
☀️ ابتدا نخود و لوبيا را نيم پز كرده و سپس عدس را اضافه مي كنيم.
☀️ پس از ده دقيقه، كلم برگ و زردك ريز خرد شده و بقيه مواد غير از رشته را افزوده و مي گذاريم كاملاً بپزند.
☀️ سپس رشته را افزوده و پس از نرم شدن آن، كشك را اضافه كرده و پس از چند دقيقه در ظرف مورد نظر مي ريزيم.
👥نظر متخصصين تغذيه:
📄وجود ماده اي به نام تارتاريك اسيد در كلم، از تبديل قند و كربوهيدرات به چربي در بدن جلوگيري مي كند.
─═┅═𖣔3⃣𖣔═┅┅─
─═┅═༅🌱🌳🌱༅═┅┅─
🥗◁غذاهاي محلي استان اصفهان
🍵(3⃣).نام غذا: #آش_كدو_حلوايي
🍳مواد لازم:
🎋(1).كدو حلوايي پوست گرفته: نيم كيلو
🎋(2). پياز متوسط: يك عدد
🎋(3). سبزي آش: يك كيلو
🎋(4).لوبيا سفيد، عدس، بلغور گندم، ماش و نخود: از هر كدام نصف پيمانه
🎋(5).روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري
🎋(6).نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم
🎋(7). آب سالم: به مقدار لازم
🥣 روش طبخ:
☀️ ابتدا پياز و كدوي خرد شده را با روغن تفت داده و سپس مقداري آب اضافه كرده و مي گذاريم بجوشد.
☀️سبزي، حبوبات نيم پز شده وعدس را افزوده و پس از پخت كامل، بلغور را اضافه مي كنيم و مي گذاريم با حرارت ملايم كاملاً پخته و جا بيفتد.
👥نظر متخصصين تغذيه:
📄كدو اثر ملين و مدر داشته و به رفع يبوست و سوء هاضمه كمك مي كند. حاوي ويتامين A مي باشد كه براي رشد و نمو و تقويت سيستم ايمني سودمند است.
📄 حبوبات موجود در اين غذا حاوي فيتواستروژن ها مي باشند كه ممكن است در كاهش عوارض يائسگي مفيد باشند.
📄البته بانواني كه سابقه خانوادگي سرطان پستان دارند، بايد دريافت استروژن خود را كنترل كنند.
📄 فيبر موجود در حبوبات، در كنترل بيماري هاي قلبي و نيز چربي خون مؤثر است.
─═┅═𖣔4⃣𖣔═┅┅─
─═┅═༅🌱🌳🌱༅═┅┅─
🥗◁غذاهاي محلي استان يزد
🍵(4⃣).نام غذا: #آبگوشت_غوره
🍳مواد لازم:
🌾(1).گوشت گوسفندي با استخوان: نيم كيلو
🌾(2). پياز بزرگ: يك عدد
🌾(3).سيب ترشي متوسط: سه عدد
🌾(4).لپه: نصف پيمانه
🌾(5).برنج نيم دانه: يك قاشق غذاخوري
🌾(6).غوره: ١٠٠ گرم
🌾(7). شنبليله: نصف ليوان
🌾(8).شويد: به مقدار لازم
🌾(9).نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم
🌾(10).آب سالم: به مقدار لازم
🥣 روش طبخ:
☀️ همه مواد غير از سبزي ها، سيب ترشي و غوره را مي گذاريم تا كاملاً بپزند.
☀️حدود ده دقيقه آخر پخت، سيب ترشي، غوره، شنبليله و شويد خرد شده را اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا كاملاً جا بيفتد.
👥 نظر متخصصين تغذيه:
📄 اين غذا به دليل داشتن گوشت و لپه، پروتئين بالايي دارد.
📄سيب ترشي نيز براي افرادي كه ديابت دارند، سودمند است.
─═┅═𖣔5⃣𖣔═┅┅─
─═┅═༅🌱🌳🌱༅═┅┅─
🥗◁غذاهاي محلي استان مازندران
🍵(5⃣). نام غذا: #آغوز_كوكو
🍳مواد لازم:
🎋(1). سبزي كوكو: يك پيمانه
🎋(2).مغز گردوي خرد شده: دو پيمانه
🎋(3).سيب ترشي متوسط: دو عدد
🎋(4). پياز متوسط: يك عدد
🎋(5).تخم مرغ: سه عدد
🎋(6).روغن زرد محلي يا ارده كنجد: به مقدار لازم
🎋(7). نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم
🥣روش طبخ:
☀️سيب ترشي و پياز را رنده كرده و سپس سبزي و گردوي خرد شده، تخم مرغ، نمك، زردچوبه و ادويه را افزوده و خوب مخلوط نموده، سپس در روغن داغ شده سرخ مي كنيم.
👥 نظر متخصصين تغذيه:
📄 به دليل داشتن گردو، مقادير خوبي از اسيد چرب امگا ٣ دارد و براي رشد و تكامل مغزي كودكان مناسب است و نيز براي پيشگيري و درمان بيماران قلبي توصيه مي گردد.
─═┅═𖣔6⃣𖣔═┅┅─
─═┅═༅🌱🌳🌱༅═┅┅─
🥗◁غذاهاي محلي استان كرمان
🍵(6⃣).نام غذا: #آش_بلغور_شير
🍳مواد لازم:
🌾(1). بلغور گندم: نيم كيلو
🌾(2).شير: نيم كيلو
🌾(3).بلغور شير خشك شده: يك ليوان
🌾(4).سير: سه حبه
🌾(5). برگ پيازچه خرد شده: دو قاشق غذاخوري
🌾(6). سياهدانه: يك قاشق چايخوري
🌾(7). نمك سالم، زردچوبه و ادويه زير خاكي: به مقدار لازم
🌾(8). آرد گندم سبوس دار: نصف پيمانه
🌾(9). سيب ترشي: سه عدد
🌾(10). آب سالم: به مقدار لازم
🥣 روش طبخ:
☀️ ابتدا براي تهيه بلغور شير، بلغور را پاك كرده و در شير داغ مي ريزيم و به مدت نيم ساعت مي گذاريم دم بكشد.
☀️ سپس بلغور شير را روي پارچه تميز ريخته و خشك مي كنيم.
☀️ براي تهيه آش، يك ليوان بلغور شير را در قابلمه ريخته و مقداري آب به آن افزوده و پس از اينكه جوش آمد، برگ پيازچه و سير خرد شده، زردچوبه، ادويه و سياهدانه را اضافه مي كنيم و مي گذاريم بپزد.
☀️ سپس سيب ترشي خرد شده را افزوده و بعد آرد حل شده در كمي آب را مخلوط كرده و مرتب هم مي زنيم تا بوي خامي آرد گرفته شده و گلوله نشود.
☀️ در انتها نمك را نيز افزوده و در ظرف مورد نظر ريخته و روي آن را با پيازچه خرد شده يا نعناع داغ تزيين مي كنيم.
👥نظر متخصصين تغذيه:
📄 سبزي و سير در پيشگيري از يبوست و سرطان مفيد هستند.
📄شير منبع خوبي از كلسيم مي باشد كه نقش مهمي در استحكام استخوان ها و دندان ها دارد.
─═┅═𖣔7⃣𖣔═┅┅─