👌😉با خوشامدگویی نسبت به اعضای جدید کانال. ارادت ویژه به همه مخاطبان عزیز مدرسه اقتصاد داریم...
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
💥دوستان مختلفی از ادمینهای کانال درباره #بورس، سوالات زیادر طرح میکنند. توضیه میکنم با دقت، سخنرانی دانشگاهی استاد درخشان را گوش کنید که به ریشههایی از نظام اقتصادی غرب اشاره میکنند.
🔷🔹 لطفا فیلمهای دکتر #مسعود_درخشان را در نقد و مروری بر بحران های اقتصادی غرب، از جمله #بحران در بورس های غربی و مشکلات ذاتی سیستم #سرمایهداری لیبرال و تاثیرش بر اقتصاد ایران، از این لینک دریافت کنید:
https://onedrive.live.com/embed?cid=3A69639D0900643A&resid=3A69639D0900643A%21115&authkey=AEfBflzJN1V0OZY
👈 لطفا دقیق و چندباره ببینید و تأمل کنید...
از زبان یک استاد تمام اقتصاد متبحر.
مسئله بورس به این سادگیها نیست. باید در ساختار مادرش، دیده شود.
😳آیا با تغییر برخی قوانین، یک ساختار غربی، اسلامیسازی میشود؟
🔻پ.ن: (سه فایل درون پوشه در این آدرس هست که باید دانلود شود تا بتوان راحت تر گوش داد. در چند دقیقه وسط فیلم اول و فیلم دوم و سوم، صوت کم میشود و گاه دوباره درست میشود؛ پیشاپیش پوزش میطلبم؛ همین فیلم را داشتم.بعد از دانلود صدای پلیر و رایانه خود را زیاد کنید...)
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
📚 #معرفی_کتاب تحول در ریاضیات اثر سیدمرتضی حسینیالهاشمی
🔻نقد لوازم یک تحول لازم
🔸ریاضیات قدیم در «حساب» به کمّ منفصل میپردازد و ضرب و تقسیم و جمع و تفریق، تفاوتی نمیکند که بر سر انسان عمل کنند یا اشیا و از این جهت آن را یکسانانگار یا همدید (Synoptic) نیز نامیدهاند،
🔸 اما در ریاضیات جدید با توجه به نوع عوامل، نوع محاسبه تغییر مییابد. در هندسه قدیم -که از کمّ متصل سخن میگفت- بدیهی بود که کوتاهترین فاصله میان دو نقطه، خط راست باشد یا دو ضلع مثلث حتما از ضلع سوم بزرگتر.
🔸حکومت در دوره مدرن برخلاف دوران سنت نمیتواند بینیاز از علومانسانی باشد و برای مدیریت جمعیت و تحصیل اهداف، ناچار از برنامهریزی است.
🔸برای برنامهریزی و مدیریت نیاز به محاسبه است تا پدیدهها کنترل و پیشبینی توانند شد. محاسبه ریاضیات گریزناپذیر است درعینحال از ضرورت محاسبه در علوماجتماعی نمیتوان نتیجه گرفت که رفتار انسان را باید به محاسبهای دقیق و حتی خطاناپذیر درآورد.
🔸ریاضیات جدید و بهتبع آن علومانسانی (که مقولهای جدید است) نمیتواند انسان مختار را توضیح دهد و حسینیهاشمی است که از یک ریاضیات جدید یا ریاضیات اختیار سخن به میان میآورد؛ «ریاضیات اختیار» که هنوز تحقق نیافته است.
🔸البته درصورت تحقق این ریاضیات، میتوان گفت اختیار انسان -علاوهبر آزادی او- مخدوش شده و حکومتهای مدرن و مجهز به تکنولوژیهای پیشرفته، بیش از پیش انسان و حریم خصوصی او را مدیریت وتحدیدکرده وتوان قالبدهی و جهتدهی او را بهنحوی زایدالوصف بهدست...ادامه مطلب در لینک زیر:
🌐http://fekrat.net/1826
@schoolofeconomics
🔻#کمپانی_هند_شرقی انگلیس و بازتولیدِ جعلیِ هندوئیسم نوین رسانهای
🔹#بالیوودد، که همان سینمایِ غالباً اردو زبان #هند یا همان سینمای انگلیسیـ هندی بمبئی (مومبای) است، در یک معنا به تمام سینمای هند اطلاق میشود و در یک معنا به سینمای اردو با محوریت بمبئی، در برابر سینمای روشنفکری کلکته و سینمای تامیلی و جنوب هند به پایتختی حیدرآباد (تالیوود) اطلاق میشود.
🔹 اساساً #سینمای_هند، برخلاف سینمای چین و ایران، بهره چندانی از حکمت هنر هندی و اسلامی نبرده است و بیشتر در مسیر تقلید و غربزدگی و عامهپسندی قدم برداشته است.
🔹به گفته لوئیس، تاریخ و فرهنگ گذشته را پس از جنگ جهانی فاتحین آن نوشتند و سانسورها و قرائتهای خود را در آن اعمال کردند.
🔹علامه لنگرودی در کتاب خود درباره هند، اشعار به این موضوع دارند که هندوئیسم نوین را انگلیسیها در هند ساختند وپرداختند و به تاریخ حقنه کردند.
🔹قرائت سکولار و آنگلوساکسون از مجموعه فرهنگهای باستانی هند، را به عنوان مکتبی با اصول مسلم پنداشتند و با همکاری انجمن سلطنتی بریتانیا، نهادهای هندشناسی و دانشگاههایی در هند ایجاد کردند و منابعی جهتدار نگاشتند که درست به مانند ایرانشناسی انگلیسی و پهلویگرایی باستانی در ایران پیش از انقلاب، پر از اغلاط تاریخی و جعلیات دینشناختی با قرائتی مادی و مدرن بود.
🔹امری که امروزه برای دانشمندان سنتگرایی چون گنون و کوماراسوآمی و نصر و پستمدرنهایی چون نیچه و هیدگر و تجدیدنظرطلبان تاریخی چون گارودی و فوریسون و دیوید ایروینگ انگلیسی و مورخین... ادامه مطلب:👇👇
http://fekrat.net/465
@schoolofeconomics
🔻دینسازی و تاریخسازی در #هند،مقدمه #استعمار_اقتصادی
🔸 محمدحسین فرجنژاد در سایت فکرت نوشت: کمپانی جنایتکارِ هند شرقی انگلیس و هلند و قبل از آن استعمارگران اسپانیایی و پرتغالی، برای تسلط بیشتر خود بر جامعه هند، سخت به فکر فرو رفتند و تلاش کردند با دینسازی و جعل تاریخ و دینشناسی ویژه خود، چند اقدام را انجام دهند که نه تنها رشد اسلام در هندِ زیبا وثروتمند متوقف شود، بلکه حرکت معکوس شود و نوعی ناسیونالیسم باستانی هندوئی، شروع به رشد کند.
🔸انجام چند اقدام ذیل، نتیجه سالها حضور استعمار در هند جدید شد:
🔸ترویج هندشناسی خاص و تولید نوعی باستانشناسی و مردمشناسی هندی مبتنی بر ناسیونالیسم هندوئی.
🔸تولید و ترویج دینشناسی تحلیلی یا لیبرال و ترویج پلورالیسم و قرائتهای سکولار از نهاد دین و تقویت تفکر نوین و معنویت منهای خدا و اخلاق فرادینی و اخلاق کانتی.
🔸دوری از عقلگرایی و ترویج اشعریگری و سلفیگری و اخباریگری در میان شیعه و سنی و هندوهای هند.
🔸دوری از عرفان توحیدی و ترویج شرک و چندگانهگرایی و طبیعتخدایی در آثار رسانهای و تقویت معابد مشرک.
🔸ترویج لیبرالیسم و اشرافیت وابسته به انگلیس و تقویت خاندانهای زرسالار وابسته چون هندوجا و پارسیان هند.
🔸قدرت دادن به دینسازان بنگال و ترویج فرقهها و عرفانهای انحرافی چون بهائیت و قادیانیه (احمدیه) و برهموساموج و اوشو و یوگای نوین در میان هندیها و ملل متأثر از آنان...ادامه مطلب در لینک زیر:
http://fekrat.net/465
@fekrat_net
@schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مراحل رزمایش بزرگ پیامبر اعظم (ص)؛ شبیه سازی حمله به ناو هواپیمابر آمریکایی و استفاده از توان بالگرد ایرانی با قابلیت شلیک موشک
@schoolofeconomics
#نقل_است_که (قسمت بیست و هفتم)
🔻 مردی الاغش را به بازار الاغ فروشان برد تا بفروشد. وقتی به بازار رسید، فریاد زد: این الاغ را میفروشم. شخصی به وی نزدیک شد و گفت: الاغت را چند میفروشی؟ مرد گفت: ۳۰ چوق. شخص گفت: میخرم و پول آنرا داد.
🔺 بعد وسط بازار الاغ فروشان رفت و گفت: آی مردم، و شروع به تعریف از الاغ کرد که مردی از گوشه بازار گفت: این الاغ را ۴۰ چوق میخرم، دیگری گفت: من ۵۰ چوق، مرد دیگری پیشنهاد ۶۰ چوق را داد و دیگری ۷۰ و بعدی ۸۰ !
صاحب پیشین الاغ با خود گفت: الاغی که مردم حاضر باشند ۸۰ چوق بخرند را چرا من نخرم پس دستش را بالا برد و گفت: ۹۰ چوق. شخص گفت: ۹۰ چوق یک، ۹۰ چوق دو، ۹۰ چوق سه... الاغ فروخته شد به این مرد در ازای ۹۰ چوق.
🔚 در این لحظه شخصی، مرد را به کناری کشید و گفت: ای مرد، تو هم فروشنده خوبی بودی و هم خریدار خوبی. از شما چند تا در این منطقه هست؟
مرد گفت: زیادیم.
شخص گفت از کجا آمدهاید؟
مرد گفت: از بازار #بورس ایران 😐 #شانسی
@Qomar_ir
@schoolofeconomics
⭕️ اقتصاد لیبرال!! تقویت بازی بورس و دلار و طلا و تضعیف تولید!
🔹در هفت سال ریاست جمهوری حسن روحانی، تولید ناخالص داخلی اسمی ۲.۷، میانگین درآمد مردم، بودجه دولت، شاخص قیمتها، پول و نقدینگی حول و حوش ۴، قیمت مسکن ۵.۳، قیمت دلار ۷.۶ و ارزش بازار بورس ۱۸.۴ برابر شده است، امری که هیچ مبنایی طبق هیچ نظریه اقتصادی ندارد و اوج سلطه بخش مالی بر بخش حقیقی (نئولیبرالیسم) را نشان می دهد.
🔹 این که سیستمی متشکل از بنگاههای خصولتی و بانکهای خصوصی با همراهی دولت و بانک مرکزی در معیت جمعی اقتصادخوانده وابسته و لشکری از سفته بازان و سوداگران بتواند اقتصاد را این گونه دستکاری و تخریب کند، نه ارتباطی با تحریمها دارد و نه ارتباطی با نقدینگی و علم اقتصاد. این اقتصاد شهر هرت است که ائتلاف رانتی-رفاقتی-غارتی آن را اداره می کند.
🔹در اقتصاد شهر هرت است که هر کسی تاس می اندازد و قیمت دلار و ارزش سهام تعیین می کند. این که ارزش پول ملی در دوره روحانی بیش از یک قرن قاجاریه و نیم قرن پهلوی سقوط کند، نشان دهنده هرج و مرج کامل و تخریب ساختار اقتصاد است.
🔹 آگاه باشید که حبابهای #سفته_بازی دیر یا زود خواهد ترکید.
@bidariymelat
@schoolofeconomics
🔶🔸🔹
🔷🔹🔸
🔹 نشریه فارن افرز در تحلیلی خواندنی منتشر کرد: زمان پایان هژمونی جهانی #دلار فرا رسیده است...
@dideh_baan
🔹 نشریه فارن افرز، گزارشی به قلم سیمون تیلفورد تحت عنوان «زمان آن فرا رسیده تا استیلای دلار پایان یابد» را منتشر کرد.
💥 خوشبختانه سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما که البته جای تحسین بابت این انتخاب عالی و سرعت عمل دارد، این یادداشت مهم را ترجمه کرده و منتشر ساخته است:👇👇
www.iribnews.ir/00Beuh
#آقایی_دلار #افول_جدی_است #آمریکا
@schoolofeconomics
✡️ مقالهٔ مهم درباره #تاریخ_اقتصاد و #تاریخ_یهود و #اقتصاد_صهیونیستی: «روچیلدها و استعمار بریتانیا». متن کامل مقاله:👇👇
http://jscenter.ir/other-topics/jewish-families/11411
@jscenter
@schoolofeconomics
✡️ رباخواری یهودی (1)
✡️ جنگهای صلیبی بازار خوبی برای رباخواری یهودی بود! شهسواران مسیح! به نقدینگی نیاز داشتند و یهودیان نیز به سود!!
1️⃣ با استحکام پایههای نخستین جوامع یهودی در سدهٔ ١١ میلادی، #رباخواری به شکلی گسترده در اروپای مرکزی رواج یافت. حاملین این موج #یهودیان بودند و پیوند این پدیده با یهودیان چنان است که در فرهنگ اروپایی واژهٔ #یهودی مترادف با #رباخوار است.
2️⃣ پدیدهٔ #رباخواری_یهودی بسیار دیرین و عمیق است. مرحلهٔ جدید رباخواری یهودی و تبدیل آن به یک شبکهٔ مالی جهانی با پیدایش کانون بغداد (بنیاد نتیرا و هارون بن عمرام و یوسف بن فیناس) آغاز شد و کمی بعد شاخههای آن در اروپای مرکزی نیز استقرار یافت.
3️⃣ در نیمهٔ دوم سدهٔ ١١، #جنگهای_صلیبی آغاز شد و این بازار خوبی برای گسترش و اوجگیری رباخواری یهودی بود، زیرا #شهسواران_مسیح! برای تجهیز سپاه و لشکرکشی به شرق به نقدینگی نیاز داشتند.
4️⃣ یهودیان نقدینگی مورد نیاز #شوالیهها را فراهم میساختند و در ازای این “سرمایهگذاری” یا در اموالِ غارتشده سهیم میشدند یا پس از عملیات، پول خویش را با بهرهای کلان دریافت میداشتند. برای غارتگرانِ شرق نیز پرداخت این #بهره دشوار نبود.
5️⃣ دستاوردهای تاراج چنان عظیم بود که هم اصل سرمایهگذاری و “سود” یهودیان پرداخت میشد و هم خزانهای سرشار برای “شهسواران مسیح” فراهم میساخت. بهنوشتهٔ دایرةالمعارف یهود، از سدهٔ ١٢ تا ١۵ میلادی رباخواری منبع اصلی درآمد یهودیان اروپا بود./عبدالله شهبازی
@jscenter
@schoolofeconomics