فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ طبق قواعد عقل و عرف و شرع، باید جلوی #قتل_عام_فراگیر و #ضعیف_کشی و #حذف_افراد_پیر در غرب و دنیای #سرمایهداری گرفته شود.
🎥 نماینده #طلاب_جهادی قم که مددکار بیمارستانهای #کرونایی در شهر #قم بوده و هستند:
حاضریم #سالمندان_غربی را حتی در منازل خود نگهداری کنیم، نباید اجازه این قتل عام را داد.
💥😳 اگر باور نمیکنید که چنین چیزی صحیح باشد، متن نوشته دکتر قدیری، سفیر پیشین ایران در ایتالیا و آمریکای جنوبی را بخوانید:
eitaa.com/SchoolofEconomics/3058
💥 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید:
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چکونگی تولید اولین کیت تشخیص کرونای ایرانی
🔸 کیت تشخیص ویروس #کرونا با سرمایه گذاری ستاد اجرایی فرمان امام و با استفاده از فناوریهای روز در مرکز نوآوری پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی تولید شده و از انیستیتوپاستور تاییدیه گرفته است.
🔷 راهحل ترمیم #اقتصاد دوران کرونا، #اتکا_به_مردم و #اقتصاد_مقاومتی است نه وام #بانک_جهانی و #گدایی کدخدای نامردی که خود در این بحران عاجز است.
@SchoolofEconomics
✅ ۷۰۰ #طلبه_جهادی اصفهان در خط مقدم #مبارزه با #کرونا حضور دارند
حجت الاسلام مومنی معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان از برگزاری جلسه مشترک با معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خبر داد و گفت: در حال حاضر نزدیک به ۷۰۰نفر از طلاب و روحانیون جهادی حوزه علمیه اصفهان مشغول فعالیت در عرصه خدمت رسانی به مردم و مبارزه با کرونا هستند./حوزه نیوز
پ.ن: عناصر طیف شیرازی کجا قایم شدند.
این هفتصد نفر فقط از یک استان از سی و یک استانهای کشور هستند.
فقط بلد هستید برید درب حرم رو بشکونید؟
بدانید! منش اینها اینگونه است...
🦊 @antirobah
@SchoolofEconomics
👆👆 بابت چند تابلو بالالازم است که از دوستان کانال @tamaddone تشکر کنیم...
@SchoolofEconomics
📝 #یادداشت
♦️اولویتها و موانع تحقق «جهش تولید»
🔰احمدعلی یوسفی مدیر گروه اقتصاد پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و رئیس مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه
🔹باید توجه داشته باشیم که منظور از #تولید صرفا تولید کالاهای فیزیکی نیست؛ بلکه تولیدات علمی و فرهنگی به خصوص تقویت تولیدات فرهنگی مناسب در فضای مجازی را هم شامل میشود؛ ولی با این حال تولید کالاها و خدمات فیزیکی حائز اهمیت فراوانی است.
@fekrat_net
@SchoolofEconomics
📝 #یادداشت
♦️اولویتها و موانع تحقق «جهش تولید»
🔰احمدعلی یوسفی مدیر گروه اقتصاد پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و رئیس مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه
🔹باید توجه داشته باشیم که منظور از #تولید صرفا تولید کالاهای فیزیکی نیست؛ بلکه تولیدات علمی و فرهنگی به خصوص تقویت تولیدات فرهنگی مناسب در فضای مجازی را هم شامل میشود؛ ولی با این حال تولید کالاها و خدمات فیزیکی حائز اهمیت فراوانی است.
🔹همچنین باید توجه داشت که جهش تولید باید تا جایی ادامه یابد که اقتصاد کشور را تحریمناپذیر کند، همانطوریکه پیشرفت نظامی کشور، دشمن را از فکر حمله نظامی ناامید کرده است.
🔹برای پیگیری و تحقق شایسته شعار سال در سه محور نکات مهمی ارایه میشود:
1️⃣ محور اول؛ شناسایی، اولویتگذاری و بهرهبرداری از ظرفیتهای بالفعل و بالقوه تولید کشور برای جهش مطلوب.
2️⃣ محور دوم؛ رفع موانع: انواع موانع برای #جهش_تولید وجود دارد که برخی از آنها عبارتند از:
🔸موانع قانونی
🔸فساد اقتصادی
🔸رانتخواری
🔸سود زیاد واسطهگری و دلالی
🔸عدم ثبات ارزش پول ملی یکی از بزرگترین موانع برای تولید و جهش آن است.
🔸وجود مافیای اقتصادی
3️⃣ محور سوم. شعار سال ۱۳۹۹ همانند شعارهای سالهای پس از ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی بعدی از ابعاد اقتصاد مقاومتی است...ادامه مطلب در لینک زیر:
💠 http://fekrat.net/?p=574
@fekrat_net
@SchoolofEconomics
✅ دو خبر چینی_اقتصادی_کرونایی!
🔷🔹انبارسازی نفت ارزان پرطرفدار در چین
⭕️با افت شدید قیمتهای نفت و پیش بینی ریزش تقاضای جهانی در سال ۲۰۲۰، چین که بزرگترین واردکننده جهان است، فرصت را غنمیت شمرده و به خرید بی سابقه نفت اورال روسیه پرداخته است.
⭕️چین ۱.۶ میلیون تن نفت اورال روسیه را برای بارگیری در ماه آینده خریداری کرده است که ۴۰۰ هزار تن در مقایسه با بارگیری نفت در ژانویه افزایش نشان می دهد. این اقدام چین از مسکو در جنگ قیمت و سهم بازار با عربستان سعودی حمایت خواهد کرد.
⭕️نفت اورال روسیه به حدی ارزان شده که مقاومت در برابر خرید آن برای چینیها دشوار است. این گرید نفتی روز چهارشنبه حدود ۹ درصد سقوط کرد و به ۲۱ دلار در هر بشکه رسید.
⭕️اما اوضاع بازار برای این گرید نفتی کاملا مثبت نیست چرا که تقاضا در اروپا به دلیل شیوع ویروس کرونا به شدت افت کرده است و خرید چینیها تنها بخشی از این افت تقاضا را جبران می کند./ ایسنا
🔷🔹صادرات بنزین چین ۳۲ درصد افزایش یافت.
⭕️با کاهش تقاضا برای سوخت در چین به خاطر شیوع ویروس کرونا، صادرات بنزین این کشور در دو ماه اول سال جاری، 31.5 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت.
⭕️اطلاعات وزارت گمرک نشان می دهند صادرات بنزین این کشور در ژانویه و فوریه تا 2.72 میلیون تن افزایش یافته است. صادرات دیزل هم 3.5 درصد بالا رفت و به 3.47 میلیون تن رسید./کانال دکتر مقصودی
@SchoolofEconomics
🔴نقش #صندوق_بینالمللی_پول در #اغتشاشات #آبان_98
🔹سید یاسر جبرائیلی نوشت: رهبر حکیم انقلاب اسلامی آذرماه سال نود و هفت به دولت دستور دادند که در ساختار بودجه اصلاحاتی انجام شود. این دستور برای این بود که برای اشتغال و تولید بسترهای مناسبی در بودجه فراهم شود و بودجه، متناسب با چالشهای کشور تنظیم شود.
🔹طیف #نئولیبرال حاکم بر نهادهای اقتصادی دولت اما به جای اصلاح ساختار بودجه متناسب با چالشهای کشور و ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال و تولید در بودجه، سراغ صندوق بینالمللی پول رفت تا با مشورت این نهاد که آلت دست وزارت خزانهداری آمریکاست، ساختار بودجه کشور را اصلاح کند.
🔹اوایل سال نود و هشت، با همکاری #وزارت_اقتصاد و #سازمان_برنامه_و_بودجه، یک هیئت چهار نفره از طرف صندوق بینالمللی پول به ایران آمد تا در زمینه اصلاحات ساختار بودجه کشور و برخی مسائل دیگر به مسوولان دولتی مشورت دهد. این هیئت به مدت دو هفته در ایران بود و ماموریت خود را به انجام رساند.
🔹خردادماه نود و هشت، وقتی سازمان برنامه و بودجه، "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه" را منتشر کرد، آنها که با صندوق بینالمللی پول آشنا هستند، کاملا دریافتند که این نسخه را صندوق برای ایران نوشته است. راقم این سطور یاد "جفری ساکس" افتاد که برای لهستان، یک شبه نسخه ۱۵ صفحهای اصلاحات نئولیبرالی پیچید و اقتصاد آن را ویران کرد.
🔹در سند ۴۴ صفحهای "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه"، ۷۴ بار کلمه #یارانه آمده بود و سند بر حذف یارانه بنزین و سایر حاملهای انرژی، یارانه کالاهای اساسی، یارانه تولید، یارانه کشاورزی و... تصریح داشت.
🔹این سند آنچه رهبر انقلاب میخواستند نبود و همانگونه که انتظار میرفت، ایشان این سند را تنفیذ نکردند. اما طولی نگذشت که اجرای سند توسط دولت آغاز شد و اولین گام، افزایش قیمت بنزین بود که در آن جمعه معروف اتفاق افتاد.
🔹با #اجرای #نسخه_صندوق و #افزایش #قیمت_بنزین، کشور به آشوب کشیده شد و اربابان آمریکایی صندوق، که با علم به آثار نسخه صندوق انتظار این اتفاقات را میکشیدند، وارد صحنه شدند تا از آشوبی که خود برایش نسخه پیچیده بودند، علیه نظام بهرهبرداری کنند.
🔹دقت کنیم که ماجرای #اصلاح_ساختار #بودجه و افزایش قیمت بنزین، صرفا ناشی از تعلق خاطر و اشتیاق تیم اقتصادی دولت به نسخههای صندوق بود. اگر ایران از این نهاد وام بگیرد، اشتیاق ۹۸ جای خود را به الزام و اجبار ۹۹ خواهد داد.
@SchoolofEconomics